+2 oy
192 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,186 puan) tarafından

Pişirsem sorun olur mu 

11 Cevaplar

+4 oy
(2,493 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı 

-Reklam-
+4 oy
(16,525 puan) tarafından

Pişirince olmaz. Çiğden olmasi lazim. 

+3 oy
(1,145 puan) tarafından

Çiğ tabiki fotoda pişiyor zaten 

+3 oy
(730 puan) tarafından

Biz soğanla kavurduktan sonra koyarız. Karadeniz pidesi de mesela öyle yapılır. Çiğden koyunca bence lahmacun misali daha çamurumsu olur.

+3 oy
(2,006 puan) tarafından

çiğ konur, zaten kıyma çabuk pişer fırında 

+2 oy
(2,214 puan) tarafından

Sana pişirme tekniği vereyim canım , pideyi fırına vermeden önce içine bir kaba kaynar su koy öyle at fırına, aynı pidecilerdeki tat oluyor 

+1 oy
(765 puan) tarafından

Ben hep kavurup da koyarım gayet güzel olur.( Ben kapalı pide yapıyorum .)

Üstü açık olacaksa harç kurur o zaman Çiğden koyman gerekir.

+1 oy
(3,445 puan) tarafından

Buzluk icin yapan birini izledim youtubede o kavurdu ama ben kavurmam gunluk yapip yiyeceksem de buzluga atacaksamda cigden kullanirim 

0 oy
(1,737 puan) tarafından

Pişirince çok daha lezzetli oluyor 

Ramazansa hamur yoğurdum içimizde pişirdim soğuyordu eşim uğrama ver fırında pişireyim dedi getirdi ama çok daha lezzetliydi çiğ harçtan

0 oy
(18,116 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı canım. Hemen pişiyor zaten.

0 oy
(3,295 puan) tarafından

Ben hep çiğ yaparım pişmiş hiç denemedim 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 61 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,536 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 250 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 207 göst.
19 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgii15 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.

Kategoriler


1,453,504 soru

23,858,424 cevap

320,241 kullanıcı

...