+2 oy
253 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,984 puan) tarafından

Pişirsem sorun olur mu 

10 Cevaplar

+4 oy
(2,494 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı 

-Reklam-
+4 oy
(17,092 puan) tarafından

Pişirince olmaz. Çiğden olmasi lazim. 

+3 oy
(1,397 puan) tarafından

Çiğ tabiki fotoda pişiyor zaten 

+3 oy
(845 puan) tarafından

Biz soğanla kavurduktan sonra koyarız. Karadeniz pidesi de mesela öyle yapılır. Çiğden koyunca bence lahmacun misali daha çamurumsu olur.

+3 oy
(4,344 puan) tarafından

çiğ konur, zaten kıyma çabuk pişer fırında 

+2 oy
tarafından

Sana pişirme tekniği vereyim canım , pideyi fırına vermeden önce içine bir kaba kaynar su koy öyle at fırına, aynı pidecilerdeki tat oluyor 

+1 oy
(1,170 puan) tarafından

Ben hep kavurup da koyarım gayet güzel olur.( Ben kapalı pide yapıyorum .)

Üstü açık olacaksa harç kurur o zaman Çiğden koyman gerekir.

+1 oy
(4,842 puan) tarafından

Buzluk icin yapan birini izledim youtubede o kavurdu ama ben kavurmam gunluk yapip yiyeceksem de buzluga atacaksamda cigden kullanirim 

0 oy
(18,461 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı canım. Hemen pişiyor zaten.

0 oy
(3,451 puan) tarafından

Ben hep çiğ yaparım pişmiş hiç denemedim 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 81 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,908 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 288 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,178 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 310 göst.
19 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgii15 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.

Kategoriler


1,468,730 soru

24,062,976 cevap

330,244 kullanıcı

...