+2 oy
248 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (5,917 puan) tarafından

Pişirsem sorun olur mu 

10 Cevaplar

+4 oy
(2,493 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı 

-Reklam-
+4 oy
(17,082 puan) tarafından

Pişirince olmaz. Çiğden olmasi lazim. 

+3 oy
(1,386 puan) tarafından

Çiğ tabiki fotoda pişiyor zaten 

+3 oy
(843 puan) tarafından

Biz soğanla kavurduktan sonra koyarız. Karadeniz pidesi de mesela öyle yapılır. Çiğden koyunca bence lahmacun misali daha çamurumsu olur.

+3 oy
(4,269 puan) tarafından

çiğ konur, zaten kıyma çabuk pişer fırında 

+2 oy
tarafından

Sana pişirme tekniği vereyim canım , pideyi fırına vermeden önce içine bir kaba kaynar su koy öyle at fırına, aynı pidecilerdeki tat oluyor 

+1 oy
(1,160 puan) tarafından

Ben hep kavurup da koyarım gayet güzel olur.( Ben kapalı pide yapıyorum .)

Üstü açık olacaksa harç kurur o zaman Çiğden koyman gerekir.

+1 oy
(4,832 puan) tarafından

Buzluk icin yapan birini izledim youtubede o kavurdu ama ben kavurmam gunluk yapip yiyeceksem de buzluga atacaksamda cigden kullanirim 

0 oy
(18,460 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı canım. Hemen pişiyor zaten.

0 oy
(3,428 puan) tarafından

Ben hep çiğ yaparım pişmiş hiç denemedim 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 81 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 287 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,178 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 307 göst.
19 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgii15 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.

Kategoriler


1,468,314 soru

24,056,554 cevap

329,938 kullanıcı

...