+2 oy
184 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (4,088 puan) tarafından

Pişirsem sorun olur mu 

11 Cevaplar

+4 oy
(2,475 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı 

-Reklam-
+4 oy
(16,497 puan) tarafından

Pişirince olmaz. Çiğden olmasi lazim. 

+3 oy
(1,125 puan) tarafından

Çiğ tabiki fotoda pişiyor zaten 

+3 oy
(729 puan) tarafından

Biz soğanla kavurduktan sonra koyarız. Karadeniz pidesi de mesela öyle yapılır. Çiğden koyunca bence lahmacun misali daha çamurumsu olur.

+3 oy
(1,813 puan) tarafından

çiğ konur, zaten kıyma çabuk pişer fırında 

+2 oy
(2,181 puan) tarafından

Sana pişirme tekniği vereyim canım , pideyi fırına vermeden önce içine bir kaba kaynar su koy öyle at fırına, aynı pidecilerdeki tat oluyor 

+1 oy
(655 puan) tarafından

Ben hep kavurup da koyarım gayet güzel olur.( Ben kapalı pide yapıyorum .)

Üstü açık olacaksa harç kurur o zaman Çiğden koyman gerekir.

+1 oy
(3,375 puan) tarafından

Buzluk icin yapan birini izledim youtubede o kavurdu ama ben kavurmam gunluk yapip yiyeceksem de buzluga atacaksamda cigden kullanirim 

0 oy
(1,724 puan) tarafından

Pişirince çok daha lezzetli oluyor 

Ramazansa hamur yoğurdum içimizde pişirdim soğuyordu eşim uğrama ver fırında pişireyim dedi getirdi ama çok daha lezzetliydi çiğ harçtan

0 oy
(18,089 puan) tarafından

Çiğ kullanılmalı canım. Hemen pişiyor zaten.

0 oy
(3,300 puan) tarafından

Ben hep çiğ yaparım pişmiş hiç denemedim 

İlgili sorular

+2 oy
1 cevap 60 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,519 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 249 göst.
30 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 200 göst.
19 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgii15 (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler


1,452,018 soru

23,838,321 cevap

319,230 kullanıcı

...