Pişirsem sorun olur mu
Çiğ kullanılmalı
Pişirince olmaz. Çiğden olmasi lazim.
Çiğ tabiki fotoda pişiyor zaten
Biz soğanla kavurduktan sonra koyarız. Karadeniz pidesi de mesela öyle yapılır. Çiğden koyunca bence lahmacun misali daha çamurumsu olur.
çiğ konur, zaten kıyma çabuk pişer fırında
Sana pişirme tekniği vereyim canım , pideyi fırına vermeden önce içine bir kaba kaynar su koy öyle at fırına, aynı pidecilerdeki tat oluyor
Ben hep kavurup da koyarım gayet güzel olur.( Ben kapalı pide yapıyorum .)
Üstü açık olacaksa harç kurur o zaman Çiğden koyman gerekir.
Buzluk icin yapan birini izledim youtubede o kavurdu ama ben kavurmam gunluk yapip yiyeceksem de buzluga atacaksamda cigden kullanirim
Pişirince çok daha lezzetli oluyor
Ramazansa hamur yoğurdum içimizde pişirdim soğuyordu eşim uğrama ver fırında pişireyim dedi getirdi ama çok daha lezzetliydi çiğ harçtan
Çiğ kullanılmalı canım. Hemen pişiyor zaten.
Ben hep çiğ yaparım pişmiş hiç denemedim
1,451,263 soru
23,828,148 cevap
318,713 kullanıcı