Kızlar 3 yıllık arkdaşım var aramız cok iyi eşlerimizinde kapı komşusuyuz şimdi sorun şu arkdaşım çok alıngan eskiden böyle değildi yada ben fark etmedim yeni iş yeri açtı güzellik merkezi bende hemen çiçek yolladım tabi iş yeri uzakta olunca küçük çocugum olumca hemen gdemedim ziyaretine gitsemde taksiyle arabayla gtmem lazım hergün iş yerinde olmuyor hafta 2-3 gün oluyor tam gdecektim ayarladım o gün hem normal hastalık hem adet oldum adım atamadım sonrada eşim taksi parası bırakmayı unutmuş gidemedim apartmanın önünde karşılaştık bana işte sen benim en yakınımdın insan bi gelirdi dedi bende dedimki hastaydım gelemedim ama gelicrm daha acalı 1 hafta oldu görende yıllar olduda ben gelmedim sanar dedim o da dediki olsun sen benim en yakın arkdaşımdın dedi artık değilmiyim dedim işi şakaya cevirdim gecenlerde yine aynısını yaptı kızımın dgum günüydü kreşde kutladık bizi almadılar covidden dolayı arkadşlarıyla kutladı o zaman iş yeri yoktu arkdaşımında bana yardım etmek yerine bana neden yaptıgın kurabiyeden göndermedin diye alındı o zamanda kurabiye cdden kötü olmuştu insan kızıma gönderirdi dedi bende dedimki asıl ben sana kırgınım insan bi derki iyiki doğmuş teyzoşum der kızımın dgum gününü kutlar dedim hediyesinde değilim ama ben onun kızına dgum gününde yıl başında durduk yere hediye alırım kendi kızıma aldıgımı hemen onun kızınada alırım ama o sözlü şekilde bile kutlamadı ve dediki üste çıkmak için eşim şehir dışına gtti neden bseye ihtiyacın varmı diye bana sormadın dedi bende sormama gerekmi var arkdaşım yeni tanışmadık 3 senedir eşin sürekli iş için başka şehire gttiğinde zaten eksiklerini alıyoruz dedim olsun yinede sorman lazımdı dedi kızlar eşi sürekli iş için başka şehirde oldugu için kapısındaki çöpe kadar eşim atar bende onun özel günlerini hiç kaçırmam dgum gününe kadar ama dgum günümü kutlamayıda unuttu aslında burda sorun hediye değilde bazen insan iki çift laf bekliyor ben istagramdan ayakkabı bayiliği satın aldım ayakkabı satıyorum onun takipcisi cok oldugu için sayfanda paylaşırmısın dedim tamam dedi paylaşmadı üstelik ondan once ben 10 kere paylaştım yeni iş yerini ve bugun kapısında grdüm kendine yenş ayakkabı almış tabi zevk meselesi alır diyeceksiniz ama aekdaşım daha benim sayfamı takip bile etmemiş şimdi anlattıklarıma bakmayın özünde cok iyi insandır yediğimiz içtiğimiz ayrı gtmez hakkını ödeyemem üstümde cok emeği var manevi olarak cok yardıma koştu hakkını asla inlar edemem ve hala cok seviyorum iş yerine gdecem zaten hergün açık olmadıgı için iki üç gün daha beklicem mecbur siz olsanız nasıl bir yol çizerdiniz