0 oy
429 göst.
Diğer kategorisinde (2,938 puan) tarafından
Kızlar 3 yıllık arkdaşım var aramız cok iyi eşlerimizinde kapı komşusuyuz şimdi sorun şu arkdaşım çok alıngan eskiden böyle değildi yada ben fark etmedim yeni iş yeri açtı güzellik merkezi bende hemen çiçek yolladım tabi iş yeri uzakta olunca küçük çocugum olumca hemen gdemedim ziyaretine gitsemde taksiyle arabayla gtmem lazım hergün iş yerinde olmuyor hafta 2-3 gün oluyor tam gdecektim ayarladım o gün hem normal hastalık hem adet oldum adım atamadım sonrada eşim taksi parası bırakmayı unutmuş gidemedim apartmanın önünde karşılaştık bana işte sen benim en yakınımdın insan bi gelirdi dedi bende dedimki hastaydım gelemedim ama gelicrm daha acalı 1 hafta oldu görende yıllar olduda ben gelmedim sanar dedim o da dediki olsun sen benim en yakın arkdaşımdın dedi artık değilmiyim dedim işi şakaya cevirdim gecenlerde yine aynısını yaptı kızımın dgum günüydü kreşde kutladık bizi almadılar covidden dolayı arkadşlarıyla kutladı o zaman iş yeri yoktu arkdaşımında bana yardım etmek yerine bana neden yaptıgın kurabiyeden göndermedin diye alındı o zamanda kurabiye cdden kötü olmuştu insan kızıma gönderirdi dedi bende dedimki asıl ben sana kırgınım insan bi derki iyiki doğmuş teyzoşum der kızımın dgum gününü kutlar dedim hediyesinde değilim ama ben onun kızına dgum gününde yıl başında durduk yere hediye alırım kendi kızıma aldıgımı hemen onun kızınada alırım ama o sözlü şekilde bile kutlamadı ve dediki üste çıkmak için eşim şehir dışına gtti neden bseye ihtiyacın varmı diye bana sormadın dedi bende sormama gerekmi var arkdaşım yeni tanışmadık 3 senedir eşin sürekli iş için başka şehire gttiğinde zaten eksiklerini alıyoruz dedim olsun yinede sorman lazımdı dedi kızlar eşi sürekli iş için başka şehirde oldugu için kapısındaki çöpe kadar eşim atar bende onun özel günlerini hiç kaçırmam dgum gününe kadar ama dgum günümü kutlamayıda unuttu aslında burda sorun hediye değilde bazen insan iki çift laf bekliyor ben istagramdan ayakkabı bayiliği satın aldım ayakkabı satıyorum onun takipcisi cok oldugu için sayfanda paylaşırmısın dedim tamam dedi paylaşmadı üstelik ondan once ben 10 kere paylaştım yeni iş yerini ve bugun kapısında grdüm kendine yenş ayakkabı almış tabi zevk meselesi alır diyeceksiniz ama aekdaşım daha benim sayfamı takip bile etmemiş şimdi anlattıklarıma bakmayın özünde cok iyi insandır yediğimiz içtiğimiz ayrı gtmez hakkını ödeyemem üstümde cok emeği var manevi olarak cok yardıma koştu hakkını asla inlar edemem ve hala cok seviyorum iş yerine gdecem zaten hergün açık olmadıgı için iki üç gün daha beklicem mecbur siz olsanız nasıl bir yol çizerdiniz

14 Cevaplar

+2 oy
(1,297 puan) tarafından
Bnce mesafe köy. Seni kullanıyor. İstediği kadar özünde iyi olsun. Hem seni kıskanıyor hem de sevmiyor.gozunu ac akıllı ol kullandırma kendini
(2,938 puan) tarafından
Yaa cddn böylemi düşünüyorsun
(1,297 puan) tarafından
Evet. Bunlar tammemnn hem cekemedigine hem de kullandığına seni sevmedigine işaret. Bak paylaşır mısın demişsin sen paylasmissin ama o paylaşmanız bu kıskançlık cekemezlik. Sonra sen kızının doğum gününü kutlamissin kızıma niye kurabiye getirmesin demiş bu ve doğum gününü dahi hatırlamamıs olması ki mutlaka biliyordur bilerek kutlamamis bunlar seni sevmedigine işaret. Ayrıca senden bı laf beklemiş sende hiç bozuk atmayinca sinirlenmis ve üste çıkmak için bunları senin yüzüne vurmaya çalışmış.  Niye ihtiyacımızı sormadın filan demesi ki zaten fazla fazla herdeyine yardım ediyormussunuz bu da seni kullandığına ve artık çığırından çıktığına işaret. Bnce mesafe köy uzaklastir. Bazı insanların yokluğu her zaman daha iyidir. Bu senin arkadaşın değil. Kim bilir arkandan neler diyordur
(2,938 puan) tarafından
Biliyormusun kullanma knusunda gecenlerde cok sinirlenmiştim aklımdan gecirmiştim o sinirle eşime söylemiştim o da yokya kullanmıyordur sen sinirlisin öyle düşünüyorsun demişti o günde günler sonra telefon açmıştı bende bnmle knuşmak için aradı sanmıştım ama benden bsey istedi müsait değilmiş bize getirsene dedi götğrdüm bnde o sinirle öyle demişti yan yanayız günler sonra arıyor ayağına bsey istiyor diye
(1,297 puan) tarafından
Yani konduramama durumu çok oluyor böyle durumlarda. Sen çok iyi niyetle yaklaştığında onun da öyle olmasını bekliyorsun ama maalesef durumlar bu. Sen araya mesafe köy bak nasıl etrafında dolanıyor sana neler ediyor. Ne tripler ne ağlama ne sizlamalar. Ama bnce kesinlikle görüşme seni seven biri madigindan seni hep aşağı çekecektir
(2,938 puan) tarafından
En iyisi mesafe koymak haklısın cok saol ya
-Reklam-
+1 oy
(3,162 puan) tarafından
Neden söyle yapmadın neden bunu demedin olayına girmek hiç bir şey çözmez. İkiniz de ufak şeylere takılmışsınız. Gerçek arkadaşlar böyle şeylere takılmamalı diye düşünüyorum. Sen durumdan rahatsizsan biraz kendini çekmelisin bence
(2,938 puan) tarafından
Ben hep içime atarım aslında asla hesap sormam içiöe attıklarımı söylesem onu kötü tanırsınız şuan ama bNa hesap sorunca kendimi açıklamak için mecbur anlatıyorum
(3,162 puan) tarafından
Senin içinde bu kadar şey biriktirse o zaman gerçekten sıkıntı var demektir. Biraz uzak kal
(2,938 puan) tarafından
Peki iş yerine gtmelimiyim sence
(3,162 puan) tarafından
Ben olsam giderdim gitmemek yakışıkalmaz. Aslında içinden ne geciyorsa onu yap kendini dinle nasıl mutlu olacaksın yada nasıl rahat edeceksin
(2,938 puan) tarafından
Çok saol canım benim
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Bence de seni kullanıyor cnm senden her şeyi bekliyor ama kızının doğum gününü bile kutlamamis işini sayfanı takip etmemis asıl bunlar ayıp
(2,938 puan) tarafından
Ben galiba bunu kendime kabullenemedim ya
0 oy
tarafından
Benim böyle bir yakın arkadaşım olamaz. Hiç kusura bakma bu arkadaş değil. Ne kadar bencil birisi. Sırf seni kullanmak amacı. Kabullen mesafeni koy. Yoksa üzülmeye devam edersin. 
(2,938 puan) tarafından
Sanada söyleyim biliyormusun ben galiba bunu kendime söyleyemedim
tarafından
Kabullenmezsen çok üzülürsün. Tamam muhabbetini kesme ama araya mesafe koy. En yakın arkadaşın olmasın. Hep kendini dusunuyor bayan.
(2,938 puan) tarafından
Çok saol bende böyle yapmayı düşündüm aslında
0 oy
tarafından
Aşkım bu nasıl yakın arkadaşlık? bilmiyorum yanı hep senden bir şey bekliyor gibi geldi ya da sen onu öyle alıştırmissin.bence kendini cekmelisin biraz.zaten yakın arkadasinsa i Bir adım atar.ayrica yaptığın ise destek bile olmamış ne bileyim değişik geldi
(2,938 puan) tarafından
Bende anlamadım şimdi geri cekilsem acaba iş yeri açtı diye ya kıskandığımı düşünüp mesafe koydum sanarsa
tarafından
Bence o seni kıskanmis bu ayakkabı satış olayında.gideceksen yine git canım sonra koy mesafeni bir şey derse söylersin neden kendini geri çektiğini
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Valla bitanede bende vardı bu tipten.  Evindeki eksigine kadar benden alırdı.  Sonuc noldu nankör çıktı konusmuyorum
(2,938 puan) tarafından
Bende cok veririm lazım olursa isterimde
(8,579 puan) tarafından
Beni kullandi herr konuda. Gerek yok pismanim verdigime yaptığıma
0 oy
tarafından
Pardon da sizin kocanız neden başkasının çöpünü atıyor. Kendisi atsın bir zahmet. Fazla iyi niyetten maraz doğar . İşine geldiği gibi davranan hep bana diyen bencil insanları hiç sevmem. Sizi kullaniyor gibi geldi. 
(2,938 puan) tarafından
Kendisi gece koyuyor kocası başka şehirdeyken sabah eşim bizim çöpü atarken onun çöpünüde bizim kapının önüne koydugu için bizim sanıp atıyor
0 oy
(52 puan) tarafından
3 sene çok yakın arkadaş olmak için yeterli bir süre değil bence küçük şeylere takilmanizdan belli. Eksiklerini, çöpünü falan almakta değişikmis.. 
(2,938 puan) tarafından
Kapımıza bırakıyor gece kocası şehir dışındayken sabah eşim bizim çöp sanıp atıyor
(52 puan) tarafından
Seninle görüşme amacı tamamen "işime yarıyor" düşüncesi bence
0 oy
tarafından
Okurken fenalik gecirdim arkadasina sinir oldum. Iyiniyetini fazlasiyla suistimal ediyo mesafe koymam direkt silerim oyle insani. Kimse kimsenin hediyesinde degil ama insan hatirlanmak ister bi sozle bile. Uste cikmanin da cok iyi yolunu bulmus ben olsam oyle bi insanla asla gorusmem
(2,938 puan) tarafından
Bende mesafe koymayı düşünüyorum
0 oy
tarafından
Ben çok takarım böyle şeyleri belli etmeden mesefa koyardım sen iş yerine gelmedi diye trip atıyor sana paylastiriyor sayfasını seni takip bile etmiyor bunu takardim birde bana laf sokan insanın altına art niyet ararım gerçek arkadaşlar durumunu bilir bu sadece kendine yapılsın istiyor bencil bence bu da soğuma sebebi olurdu bende mesafe koyardım 
(2,938 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum galiba en iyisi mesafe koymak
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Fazla samimiyet baş ağrıtır mesafe candır en yakınım da olsa bı yerden sonra mesafemi korurum 
(2,938 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm en iyisi mesafe koymak
(1,019 puan) tarafından
Aynen canm en güzeli
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Fazla samımıyet gereksız kırgınlıklar getırır ve arkafasın sanırsam senı kullanıyor cnm 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Askim anlattığın gibi ise biraz mesafe koy sonra bak gerçekten dost iseniz iyi olursunuz yine ama işine  geldiği gibiyse fark edersin....Bende d.gunu o bu hiç unutmam 4 senelik arkadaşım vardı bi baktım hep ben ariyom soruom o hiç öyle öyle bi ara verdim baktım gerçekten arkadaşım değilmiş şimdi denk gelirsen meraba meraba önceden sizin gibi idik
0 oy
(24,370 puan) tarafından
Yani doğum gününü kutlamadan gerçekten kurabiye mi istedi yuh başka bir şey demek istemiyorum iyi biri belki ama bencil hep kendine özen istiyor öyle biri ile arkadaşlık çok yorucu olur 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 496 göst.
15 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 168 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mersin_33 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,286 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 318 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,394 soru

24,168,517 cevap

335,732 kullanıcı

...