0 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (16 puan) tarafından
    Kızlar eşim bekarken aile desteğiyle ortak araba aldı.Kaynım 1 tl katmadi.Şuan kaynim arabayı sahiplendi resmen.Bizde arada kullanıyoruz. Ama genelde o kullanıyor.Ve satmaya niyetleri yok.Nişanlisinin arabası var.Evlenince o arabayı satıp bunu temelli kullanmayı düşünüyor.

Biz kiradayiz.Ben çalışmıyorum.Ama bile bile arabayı satıp eşimin hakkini vermiyorlar.Siz olsanız böyle aileyle görüşür müsünüz?Kayinpederde birşey demiyor.

5 Cevaplar

+2 oy
(4,337 puan) tarafından
Esin de bitiyor bacım. Esin izin vermeyecek, kaynin zaten çöreklenmiş sen veya başkası sorun çıkarsa takmaz
(16 puan) tarafından
Eşimde gık demiyor canım.Peki sen olsan ne yaparsın
(4,337 puan) tarafından
Ben olsam eşimi ikna ederim. 5 kuruş vermedi evet ailesi vermiş aynı aile olduğunuz için o da kullanıyor ama para veren eşiniz yani sizin daha çok hakkınız var diye ısrarla eşinize anlatın. He baktın tartışma çıkıyor esin sen karışma diyor o zaman biraz sessiz kal o fark edecek zaten
(16 puan) tarafından
Çok anlattım.Ama napayim ailem diyor.Bende çareyi görülmemekte buldum.Bak iki kardeşler.Ve eltimle kaynimla aynı yaştayiź.Ama hiç görüşmüyoruz.Ailesi de bunu garipsemiyor.Bana tuhaf geliyor.
(4,337 puan) tarafından
Var bir arkadaşım. Tek kayni var şu an onlarla yaşıyor ama tartışmalar oluyor cocuk kendini üstün görüyor her şeye trip atıyor küçükte onlardan 5 6 yaş ama kafası ergenlikten kalma. Bu Sefer eşiyle sürekli tartışıyor arkadaşım. Eşi de diyor kardeşimle benim arama girme. Ona da diyorum madem öyle diyor karisma isterse birbirlerini yesinler olan sizin huzurunuza oluyor. Esin kendini ezilmiş görmüyorsa o onun sorunu diye
(16 puan) tarafından
Haklısın. Bende artık eşimle kavga çıkarmayacağım.Ama kaynım ve ailesine tepkimi belli edeceğim
-Reklam-
0 oy
(3,678 puan) tarafından
Eşin gık demiyorsa yapacak bişey yok yaa sen eşine karşı sert bir konuşma yapacaksın kendini ezdirme diye yada susup oturucaksın
(16 puan) tarafından
Bu yüzden çok kavga ettik.Aramiz bozuluyor. Bende çareyi görülmemekte buldum
0 oy
(305 puan) tarafından
Bizimde ortaktır ben karışmadığı eltim bizim araba dedi esime sordum benimde ortak dedi sonra esim olmadığını gördü sattı ben hic ses etmedim ve ailesiyle birsey yokmus gibi davrandım sonra kadin kavga çıkardı 
(16 puan) tarafından
Bizimde ortak.Ama ben pek görüşmüyorum
(305 puan) tarafından
Bizim atlı üstlü esim fazla kullanmadi hep onlar kulalndi kari koca kullandi arka ışık kırdı birde bana soyluyor ben hic birsey demedim
0 oy
(2,262 puan) tarafından
Zamanında eşim ne kadar para koyduya ortaya o zamanın altın hesabını yaparım suanki değerini belirler isterim ki altından katbkat daha değerlendi araba bunuda belirtirim hadi o kadar kardeş arasında aranmaz siz getirin bakalım bu parayı dedirtirim demezse eşim hepsinin vay haline ortada para mevzu varsa herkesi perişan ederim lafinla tavrimla gram huzur vermem 
(16 puan) tarafından
Canım zaten birkez kavga ettik.Kaynimla 2 sene görüşmedik.Şuanda bayramdan bayrama genelde ailesine gidiyorum.Ondada soğuk davranıyorum.Zerre sıcak değilim.Ama ailesinin umrunda değil.
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Valla eşim hakkını yedirmez böyle bi konuya da gerek kalmaz seni de çok iyi anlıyorum zoruna gidiyor ama böyle yaparsan arada sen kötü olursun
(16 puan) tarafından
Canım ses çıkarmıyorum ama ailesine gidip gelmiyorum 2 senedir bayramdan bayrama gidip geliyorum düşün
(4,234 puan) tarafından
Küs müsünüz başka mevzular da mı var aranızda

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 493 göst.
15 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
26 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mersin_33 (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,270 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,113 soru

24,134,644 cevap

334,229 kullanıcı

...