0 oy
165 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (213 puan) tarafından
tarafından kapalı

Kizlar merhaba ilk kez eşimle ilgili bi'şey paylaşacam bugün işten geldi bana dedi kalk annemle gidelim 

Zaten bebeğim hasta sabah akşam ona bakıyorum uykusuzluk tan artık kalkamıyorum ev işi yemek bende dedim yorgun um gelemem sen git dedim bana dedi zaten gece gündüz yatıyor sun o kadar zoruma gitti gitme dım onla kızımı da bebeğim ise gönder medim ben günlerce hasta oldum bebeğim e bakacam halim yoktu gelip beni sorma dılar iyimisin diye asla bende onları sormak istemiyorum

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
(8,821 puan) tarafından

Yorgunum diyeceğine işte bunları demen lazım söyledin mi bari buraya yazdığın gibi eşine? 

(213 puan) tarafından

Evet söyledim o kadar her şey zoruma gidiyor zaten kendisi biliyor ben hasta oldum bir gün gelip kapımı çalma dılar ama yine eşimin aklına girmiş ler

-Reklam-
0 oy
(7,507 puan) tarafından

Akşama kadar yatiyorsun diyen kocaya gerçekten yatınca ne oluyor göstermek lazim. Eve bir hafta elini vurma bakalım giyecek kıyafet yiyecek yemek bulamasin. Hatta mutfakta su içecek bardak kalmasın hepsi kirlensin. Ondan sonra dersin aksama kadar yatıyorum diye. Birazcık aklı varsa anlar

(213 puan) tarafından

Yemin ederim iki günde bir evi temizliyor um asla bir gün olsun yemek siz bırak madım ama o kadar zoruma gitti öyle dedi diye ağlıyor um şuan

(7,507 puan) tarafından

Yapmayacaksin işte 

(213 puan) tarafından

Zaten yapma yan lar daha değerli oluyor 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Haklısın direk bunları söyleseydin yüzüne ne kadar ayıp ya 

(213 puan) tarafından

Ben zaten söyle dım ama o kadar zoruöa gitti ağlıyor um oda çıktı gitti dışarı

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 495 göst.
15 Temmuz 2025 Para & Ekonomi kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,278 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (361 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 315 göst.
19 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678910 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
3 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Baharyagmuru00 (1,067 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,070 soru

24,148,885 cevap

334,812 kullanıcı

...