0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar yavas yavaş başlım dedim dün gittim klozet aparatı aldım öylesine koyim dedim ama koyar koymaz ağladı Kayra inmek istedi klozetten bilgili anneler ne yapmam lazım 28 aylık olacak 1 hafta sonra

9 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Ben önce lazimlik ile öğrettim canim postlar açtım ordan da bakabilirsin süreci 
tarafından
Çok sağol canım bakicam Allah razı olsun ♥️
-Reklam-
0 oy
(13,009 puan) tarafından

Pipisine pet şişe tutarak alıştırdım :D

tarafından
Ciddi misin canim eski yöntem peki somra tuvalete nasıl gitti
(13,009 puan) tarafından
Valla canım kolay alıştı çiş e ilk yaptığında hoşuna gitti alkış falan yaptım sonra habire yapmak istedi 3.4 defadan sonra tuvalete oturttum öğrendi ama büyük tuvaleti biraz sıkıntılıydı ağlıyordu yapmak istemiyordu korkuyordu telefon verdim eline yapana kadar bekledim 1 kere yapınca korkusunu yendi o şekilde tabi arada altına kaçırmalar oluyor illaki çiş te alıştırma kilodu kullandım I süreçte
0 oy
(654 puan) tarafından
Bacım öncelikle günaydın bende o evreden geçmiş bir anne olarak öncelikle sabır diliyorum aşırı sabır zorlayıcı bir süreç sakin olup yavşca korkutmadan yaklaşanı öneriyorum ben eğitime ilk önce alaturka tuvalette başladım klozet ile devam ettim alaturka ya tuvalete tuvaletin yüzüne çöktürür yaptırırdım her yaptığında motşve etmek amaçlı yani bu işten zevk alması adına ufak çikolata yada meyva suyu gibi birşeyler verip hep bravo sana sen abi/abla oldun artık büyüdün tarzında kelimeler ile iyice aşıladım beynine sonra beş dakikada bir tuvalet ihtiyacın varmı diye sordum varsa var derdi çoğu zaman kaçırırdı altına ama şimdi şükürler olsun bana sormadan söylemeden gider çişini yapar kendini yıkar ve çıkar sanada başarılar dilerim =) 
tarafından
Ay canım çok güzel yazmışsın çok çok teşekkür ederim bende alaturka ile baslim o zaman
(654 puan) tarafından
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana alaturka ile başlarsan işin daha kolay olur ve lazımlıktan sonra tekrar klozet yada alaturka ya alıştırma derdin olmaz rahat edersin bacım
tarafından
Çok sağol canım dediklerini uygulucam♥️
(654 puan) tarafından
Rica ederim kuzum =)
tarafından
♥️♥️♥️
0 oy
(1,902 puan) tarafından
Bizde ayniyız buse npcami şaşırdm nasil oldun bu arada disin nsl ağrıyomu
tarafından
Kuzum bugün çok şükür agirmiyor bende şaşırdım inan bas bas ağlıyor alatutka tuvaleti denicem su açacam belki ilgisini çeker ise yararsa sana da derim canım
(1,902 puan) tarafından
Tmm cnm bnm
0 oy
(1,546 puan) tarafından
Bende şu köşede bekleyeyim bari
tarafından
Bekle canım
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ben 3 yaşına yakin öğrettim.Aşırı zorlandım bnce erken ogrenmesi daha iyi.Bn biraz geç kaldım.
tarafından
Ah bir aglamasa canim
0 oy
(7,483 puan) tarafından
Bizde 24 ayligiz canm 1 ay once baslamistim cok sukur 13.gunden sonra söylemeye başladı. Ilk 1 hafta nerdeyse günde 6-7kez altina yaptı hic tuvalete oturmadı. Klozetede normal tuvaletede. Lazimligi arkasında gezdirdim. Ilk basta kullanmak istemedim ama baktim onsuz olmucak. 1 hafta sonra falan çişini yapınca lazimliga oturmaya başladı. Tabiki sürekli aferin kizin kocaman oldun iste çişini yaparsan supriz8m var falan derken. 13.gunde anne çiş dedi. Hamdolsun ondan beri hep söyler. Lazimlik denemediysen öneririm canim. Ilk etapta tuvaletten korkuyorlar. Şimdi benim kiz tuvaletede yapıyor arada yine lazimlik kullanıyor gayet rahatladık. Tavsiyem bezi çıkardığın zaman geri bağlama. Onun olmayacağını anlamalı canim.
tarafından
Çok sağol canım lazimlik denemedim denim inşallah içime su serptin Allah razı olsun ♥️
(7,483 puan) tarafından
Amin canim sendende. Benim kiz suyla oynamaya bayılır. Lazimliga çişini yapınca beraber tutup döküyoruz ona su dokturuyorum sonrasında o cok hosuna  gidiyor. Şimdi yapinca hemen anne dök diye kalkıp lazimligi tuvalete götürelim istiyor:))  
Tabi her cocuk bir değil canim. Kimi 1 haftada kimi 1 aydan fazla sürüyor. Pes etme. Sen vazgeçersen o zaten istemez. Bezin yokluğuna bir alışırsa gerisi kolay.
tarafından
Ay inşallah başarırım canım çok çok sağol ♥️♥️♥️♥️
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Bende alistirayim dedim ama benim ki ağlıyor klozette de alaturka dada 
tarafından
Alaturka denemedim ama klozette feryat figan ağladı fato ya
(16,792 puan) tarafından
Ya alıştırma kilosu mu alsak acaba ilk etapta lazimlik yada hiç bilgim yok bu konuda benim ya temizliğe başlamadım zati kirli alistirayim sonra dedim ama alışacak gibi değil
tarafından
Alıştırma kulodunu hiç önermiyorlar fato bez saniyormus
(16,792 puan) tarafından
Aslında doğru nasıl yapsak ki bide benim oğlan kendini ifade de edemiyor ki
tarafından
Fato bende aynı inan ben alaturkaua alıp suyu accam suyla oynamayı seviyor
(16,792 puan) tarafından
Klozet daha korkarlar bana göre bakalım Allah yardımcımiz olsun
tarafından
Bakım fato lazimlik alcam yazarım deneyimlerimi
(16,792 puan) tarafından
Tammcanim