+2 oy
98 göst.
Diğer kategorisinde (1,344 puan) tarafından

İlk oğlum 6 yaşında şuan kış mış demedim üç yaşına yaklaşırken öğrettim ama nasıl başardım unuttum ama kolay olmuştu beni hiç yormamisti etrafı bile temiz ledimi hatırlamiyorum o derece kolay adapte olmuştu şimdi bu oğlumda üç yaşına geliyo çiş vs demeue başladı akşam büyük tuvaletini lazimliga yapmak istedi yaptı gece bez taktım sabahtir bez takmadım lazimliga çiş yaptı bir kerede altına yaptı bundan sonra süreç nasıl olmalı gece bez takcakmiyim

3 Cevaplar

+2 oy
(9,080 puan) tarafından

bende baslicam bayramdan sonra ay bende hatirlamiyirum ama kolay olmuski kizim  hatta koltuklaria alt alma bezi serip istine carsaf serkistim ama hiv isememisti kizim.  gece gunduz hic takmamistin onu hatirliyorum

(1,344 puan) tarafından

Bende öyleydim hiç soga sola büyük tuvaletini vs bile yapmamıştı o derece kolaydı ama unutmuşum şimdi sil baştan oldum

-Reklam-
+2 oy
(7,010 puan) tarafından

Gece bez takarsan kafasi karisir altina sivi gecirmez alez ser 20 dk da bir tuvalete gotur 

(1,344 puan) tarafından

Gece sabaha kadar yatiyo 20 dakika çok kısa süre deilmi acaba  saat başı yada biraz daha uzun olursa nolur misal

(7,010 puan) tarafından

Gece alarm kur canım kaldiricaksan ben kurmadim bezi kuru kalkiyordu sorun olmadi gece iki kez kacirdi ilkinde cok agladi hemen degistirdik ikincisinde cok yorgundu cok üsümustu birde zaten pazartesi oldu bugun hastayiz buyuk ihtimal usuttugu icin kacirdi alez iyi oluyor ama arkadaslarim uyuduktan bir kac saat sonra kaldiriyordu

+1 oy
tarafından

Bence geceleri bez takmamalısın çocuk alışamaz kafası karışır 

(1,344 puan) tarafından

Ozaman başladıma göre tam baslim

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 315 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,376 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 115 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu