0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından

Gebelik ,kızlar 11 haftalık olacağız mide bulantısı bitmesi gerekirken artıyor .yumurta ,kıyma ,kırmızı et ,tavuk asla ağzıma alamıyorum.pisiriyorum ama bayılacak gibi oluyorum biseyden tiksinde o şey doğuma kadar mı gider .birde bu ikinci hamileliğim ve çok çabuk karnım çıkıyor oğlumda 7 aylık hamileyken 5 aylık gibiydim .kilo aldım şimdiden yiyemedigim halde .

Tuvalet eğitimi.evde bez asla bağlanıyorum ama gece uyurken yada uzun süreli market alışverişi hastane yada parka giderken bağlıyorum doğrumu yapiyorum

2 Cevaplar

+1 oy
(5,807 puan) tarafından

Ben balık ve tavuktan tiksinmiştim hamileliğim boyunca yememistim

(1,348 puan) tarafından

Tavuk kıyma kırmızı et yumurta,pırasa bunları yiyemiyorum kahvaltıda peynir zorla bir tane yiyorum 

(5,807 puan) tarafından

Benim ilk zamanlar bir ara çok kötüydüm günde bir elma bir poğaça yiyordum toplam bir elma bir poğaça düşünebiliyor musun😀

(1,348 puan) tarafından

Düşünebilirim çünkü günüm domates salatalık biber közü ile geçiyor .
Ay oğlum da böyle değildim ama bu hamileliğim beni zorluyor halen basım dönüyor midem bulanıyor aslında geçmesi gerekiyor.

(5,807 puan) tarafından

Dokuz ay mide bulantısı çeken varmış. İnşaAllah seninki bir an önce biter

(1,348 puan) tarafından

Ay inşaallah akşam eşim oğlum lahmacun yedi ben salata böyle bişe varmi olmuş saat11 halen mide bulantısı var diyebileceğim hiç bişe yok tek şey domates salatalık havuç ,

-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından

Hayır tuvalet eğitimi sürerken çocuk asla bezlenmemeli  ne gece ne gündüz dışarıya mümkünse eğitimi bitene kadar cikarma 

Ben gebeyken hiçbir şeye tiksinti oluşmadı ama aşırı tatlı çekti canım 

Demir bebeğin beyin gelişimi için önemli protein de özellikle badem ve ceviz yesen çok iyi olur 

(1,348 puan) tarafından

Evet ama ilk günler bezlemedin sırılsıklam hep uyandı ,örneğin dün parka götürdüm bez bağlamıştım iyiki kka yapmisti altina

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
9 saat önce Kültür-Sanat kategorisinde Dertliii (196 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 235 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Melektir (84 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 287 göst.
1 Mart 2025 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.