0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (3,761 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar

Kızıma 3 haftadır tuvalet eğitimi veriyorum kakasını da çişini de gelince söylüyor ve lazımlığa yapıyor . Biz Antalya dayaşıyoruz . Her hafta havuz yada denize gideriz kızım da çok sever çıkmak istemez. Şimdi sorum şu . Kızıma denize girerken mayo bez giydirmeli miyim? Sırf çıkmamak için işeyip kakasını yapar mı acaba? Şansa da bırakmak istemiyorum ortak kullanım alanı sonuçta. Ama bu seferde giydirirsem kafası karışır mı ? İkilemde kaldım anlayacağınız. Fikirlerinizi bekliyorum. 

5 Cevaplar

+1 oy
(102 puan) tarafından

Öncelikle kızınıza denizde ve havuzda çişini kakasını yapmamasını söyleyin anlatın güzelce.. Daha sonra çişini yada kakasını ne zaman yapıyorsa ondan sonra denize havuza girdirin.. Saatlerce zaten denizde havuzda durulmaz arada bir çıkarın tuvalete götürün.. Bu şekilde alışır.. Eğer lazımlığa yapıyorsa yanınızda taşıyın.. Normal tuvalete de alıştırmaya çalışın.  

Daha 3 hafta olmuş bence bez takmayın.. Kafası karışabilir başa dönmeyin zaten çok zor tuvalet eğitimi.. 

Bende kızıma tuvalet eğitimindeyim.. Bugün 1 hafta oldu.. Allah'a şükür altına yapmıyor gece de yapmıyor kuru kalkıyor fakat gün içinde son dakikasına kadar tutuyor daha sonra gidiyoruz hemen yapıyor.. 

Daha dışarıda yapmadık hiç.. Evde de lazımlığa yapıyor.. Önce bir alışsın da daha sonra dışarıya çıkarıp deneyeceğim bende... 

(3,761 puan) tarafından

Bunları yapıcam da çocuk canım bu kakam yok der denize girer iki dakika sonra yapar. Bir de benim kızım kendi lazımlığı dışında hiçbir yere yapmıyor klozetten korkuyor.

(250 puan) tarafından

Kaç yaşında öğretmeye basladnz

(3,761 puan) tarafından

35 aylık

(102 puan) tarafından

Kaka zamanını takip edeceksiniz o zaman yada mayo bu kızım kaka çiş yapma diyeceksiniz bez kelimesini hiç kullanmayın bence.. Ayy o kadar zor ki şu tuvalet eğitimi.. Benim kızımda 36 aylık.. Aynı o da kendi lazımlığı dışında yapmıyor korkuyor.. Zamana ihtiyaçları var sanırım.. Allah yardımcımız olsun 

-Reklam-
+1 oy
(4,834 puan) tarafından

Mayo bezler zaten çişi tutmuyor yani benim önceden aldığım öyleydi, dolayısıyla yaparsa mayodan bir farkı yok. Büyük tuvalete gelirsek, çocuk söylüyorsa bence siz de ara ara yemeklerden yarım saat sonra vs hatırlatarak gitmesi gerekiyorsa götürün, güç içerisinde kaç sefer yaptığına da bağlı tabi. Ya da uğraşmak istemezseniz zaten mayo bezler desenli vs oluyor, bez demeden bak bu mayon buna yapma gelince bana söyle diye tembihleyin. 

(3,761 puan) tarafından

Mayo bez kakayı tutuyor sadece ama çocuk bu sağı solu belli olmaz ki yok der denize girince yapacağı tutar.

+1 oy
(8,663 puan) tarafından

ay hayati sorun bende bes gundur egittimdeyim . suan soyluyor cok sukur cisinide kakasinida klozete yapiyor. 27 temmuzda gidecez antalyaya tatile . villa tatili o yizden bir problenlm olsa zaten direk bizden 😂 otel olsa belki kalabalikda kamufle olunurda 😂😂 nasil olacak acaba ben mayo bez takilmaz direk mayo giydiricem cisini kakasini yaotirip sokarim havuza diye dusunuyorjm ama . zaten mayobezlerden cis siziyor . kakayi tutuyo sadece mayobezler

(3,761 puan) tarafından

Bakalım ilk öyle denerim bende . Sonrası zamanla alışırsın umarım. 

(4,079 puan) tarafından

Bizimde bugün ilk günümüz ve ben şunu anladım bez ne rahatlıkmıs ne büyük nimetmis 🤭😂😂

(8,663 puan) tarafından

ay evet. yaa zirt birt isi gucu brakip. ust bas temizle tuvalete oturt kaldir surekli etrafi kolacanla:) bugun kakayi yapdi boxera . dort gundur tutuyodu kakasini. gunlerdir makina ve kurutma surekli calisiyor zaten beyinleri yandi gariplerin

(4,079 puan) tarafından

Aynen yaa bizimde ilk gün biraz söyledi biraz bıraktı sağa sola bakalım Allah'tan hayırlısı 😂😂

+1 oy
(5,585 puan) tarafından

Hayir bez giydirmeyin. Ara sira soylemese de ihtiyaci var mi diye sorun. Tabi oncesinde tuvaletini havuza veya denize yapmamasini anlatin. Soyluyosa zaten yapmaz.

(3,761 puan) tarafından

Aslında kakasını yapmasından korkuyorum ama bakalım .

+1 oy
(10,966 puan) tarafından

Mayo bez kullanın bence kafası karişmaz onlar külot gibi oluyor zaten giydiriken bu senin mayon cisin gelince mayona yapma kirlenmesin falan diye tembihleyin

(3,761 puan) tarafından

Kafam karıştı 

(10,966 puan) tarafından

Sudan çikmak.istemeyip kakasını havuza yapabilir..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 110 göst.
0 oy
15 cevap 261 göst.
28 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Asabii (793 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 387 göst.

Kategoriler

1,462,831 soru

23,977,103 cevap

326,338 kullanıcı