0 oy
162 göst.
önce Diğer kategorisinde (46 puan) tarafından

Bebeğim nerdeyse 1 aylık olacak ve çok gazı var hiç durmuyor su bile içemiyorum bazen kanguru almayı düşündüm kanguru kullananınız oldu mu nasıl rahat mı ve bebekler seviyor mu bir de ev işi yapıyor musunuz kanguruyla

8 Cevaplar

0 oy
önce (4,316 puan) tarafından

Kanguru ile ev işine nasıl.olcskki eğilip kalkamazsın yemek yapamazsin bulasik yikayamqzsin

önce (46 puan) tarafından

Anladım teşekkürler 

-Reklam-
0 oy
önce (5,450 puan) tarafından

İlk 3 ay sling daha iyi sonra kanguruya geçersin. Koyunca uzun süreli kullanmayacaksan çift yönlü al ama tek yönlü olması daha iyiymiş yani. Slingte kanguruda uyurken ev süpürülebilir çamaşır katlanabilir ama yemek pek olmaz, he ben zorda kalınca soğan falan filan yemeklik şeyler kestim. İmkansız da değil:D

Tam düşündüğüm gibi ya 

önce (5,450 puan) tarafından

Kanguru olarak solomombaby tek yönlü, sling de kubbeydi galiba ondan almıştım. Belimi ağrıtmıyordu benim.

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Rahat olmuyor ben demedım aldım hatta bel desteklı vs bırseydı ama ınsanın sırtı ağrıyor ya zaten 1 aylık bebeğe kanguru onerılmez bacakları açısından Allah gostermesın onun ıcınde duramaz bacakları falan çıkar 3 aydan sonrada bıraz buyuncede Bebek hıc rahat olmuyor ınsanın belı kopuyor  boşa paranı harcama canım 

Öyle mi sordum satıcıya yenidoğana uygun deyince inandım bnfe

0 oy
önce (3,016 puan) tarafından

Ben bir iki kere denedim ama hıh hiç durmadı içinde bebeğim zaten insanı daha çok yoruyor 

Öyle mi ya teşekkürler 

0 oy
önce (10,262 puan) tarafından

3 4 ay sling kullandım kanguru dan daha rahattı 

Anladım teşekkürler 

0 oy
önce (11,611 puan) tarafından

Benim büyük oğlum asla durmadı kanguru da sevmedi hiç. Küçükte.uzun süre kullandım ama evin içinde değil markete pazara bir yere giderken büyüğün elini tutup küçüğü kanguruya attım 

Anladım çok teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,631 puan) tarafından

Ağır kolik bir bebeğim var o yüzden ilk 3 ay slingsiz adım dahi atamadım beni aşırı kurtardı ama bel ağrısı çok oluyor 

Kucağımızda taşımak zorunda kalıyoruz yine zaten aynı hesap yine bel ağrısı olacak zaten :(

Boyun fıtığı olan biri olarak kesin ve net sling zaten 

Faydası var değil mi 

İnanılmaz derece benim bebeğim kolikti ayakta sallama yok yorganla salla müzik aç vs bunlar bizde hiç fayda etmedi slinge koyuyordum sakın müzik açıyordum uyuyakalıyordy belli bir süre sonra özellikle gaz sancılsrında hızlı toparlanıyordu 

Sling hangisi oluyor ayakları dışarda kalmıyor değil mi ayakları dışarda kalınca yenidoğana zararlı değil mi 

0 oy
önce (568 puan) tarafından

Kangurunun yenidoğan aparatı varsa kullanabilirsin ama öyle temizlik yemek vs yapamazsın diyemem zor oluyor ama ben az çok yapıyordum oğlumla. Benim kızım istememişti ama oğlum bayılmıştı. Her bebek bir değil yani. Kışı kanguruyla geçirmiştik eylül doğumluydu dışarda üşüdü mü üşüyecek mi derdi yoktu o yüzden hep dışardaydık, uyuyamadığında hemen kanguruyu takıyordum orda uyuyordu dalınca yatırıyordum yatağına.

Hmm yenidoğan aparatı nasıl acaba bir bakayım 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 361 göst.
15 Eylül 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,696 puan) tarafından soruldu
+3 oy
14 cevap 569 göst.
+1 oy
5 cevap 219 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde yaban gulu (263 puan) tarafından soruldu
+2 oy