+3 oy
533 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (9,080 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

zaman yok vakit yok bahanelerine siginmayalim 😂😍

14 Cevaplar

+2 oy
(5,215 puan) tarafından

şu azminin onda biri bende olsaydı keşke

(9,080 puan) tarafından
+1

:) kiz oglani dusa soktim o banyo yaparken oynarken iste bende hallettim. kiz zaten okulda:)

(5,215 puan) tarafından
+1

ben 3 aydır saçımı kestirecem 😂😂üşeniyorum 

(54,114 puan) tarafından
+1

bugun cam silecektim oturdum cekirdek müge keyfi yaptim simdi uzandim keyfe devam ediyorum kim kalkıp yüzüne bakim yapacak vaktim yok ☺️☺️☺️☺️

-Reklam-
+1 oy
(54,114 puan) tarafından

o ne kiz kahve mi sürdün 

(9,080 puan) tarafından
+1

kirmizi kil 😂😂 peeling yapamiyorum cilt bakimida aylarca gidemicem ya yuzum siyah bokta doldu. burnum saglamlasana kadar evde bole seylerle olabildigince  

(54,114 puan) tarafından
+1

ne cekti yüzün senden ☺️

(9,080 puan) tarafından
+1

he ya sorma :). bukadar ugrastigim halde berbat durumda cam gibi degil ugrasmasam hepten carsamba pazarina doner😂 gerci belki cok givir zivir yapip surdugum icin belki kotu de siilce izlerim var bilac onlar gecmio

+1 oy
tarafından

Temzilik yaparken yemek yaparken abdestli şekilde zikir çekmek bir yandan da sohbet dinlemek. 

0 oy
(784 puan) tarafından

Ama gecrktn zaman yok 😂

(9,080 puan) tarafından

lavaboyi cifleyecekdim dur bi maske aureyimde ole ciflim dedim. maskeyide diger ebeveyn banyosunun lavabosunda yikarim orayida  cifler cikarim😂😂

(784 puan) tarafından

Bir taşla iki kuş dedikleri bu 😂

(9,080 puan) tarafından

ayen ole. sonucta maskeyi yapinca kirlenecekdi zaten bari temizlemeden yapim dedim

0 oy
(27,598 puan) tarafından

Çiçek kadın maşallah sana 🌸🌸🌸🌸

(9,080 puan) tarafından

❤️❤️🥰🥰

0 oy
(331 puan) tarafından

Ne kullandın yüzüne 

(9,080 puan) tarafından

kirmizi kil 

(331 puan) tarafından

Var mı marka önerin memnun kaldığın

(9,080 puan) tarafından

baga guzel seviyorum ben kirmizi kil

0 oy
tarafından

Seninki maske ama ben kuran okumak yazacaktım yemek yaparken ocağa koydum diyelim pişene kadar kuran okurum 

Ev isi yaparkende aynı zamanda çocuklarla oynarım 

(9,080 puan) tarafından

masallah seninki daha hayirli ismis 

tarafından

Yani namaz kilamasamsa düzenli kuran okurum

tarafından

Yenianne namaz kılmamak başlı başına bir müsibet.  Günahını fazla dinlendiriyorsun. 

0 oy
(1,518 puan) tarafından

Sen eşittir ben:D çocuğu parka cikariyorum o oynarken bende tırnaklarına manikür yapıyorum eve gelince oje sürüyorum :D 

(9,080 puan) tarafından

haha :) iki ara bi dere napacaz mecbur

0 oy
(4,684 puan) tarafından

İyi hatırlattın. Ben de kıl maskesi sürdüm şimdi tşk canım ♥️

(9,080 puan) tarafından

rica ederim nidemek 😍

(331 puan) tarafından

Hangi marka kullanıyorsunuz 

(4,684 puan) tarafından

image

sabah kullandığım buydu benim
0 oy
(1,629 puan) tarafından

Of valla olan vakti de uyuyarak geçirmeye çalışıyorum uyuyamıyorum da.  Gece gündüz uykusuz yorgun bitkin bir hâl aldım. Yenidoğanla uğraşmak çok zormuş unutmuşum 😮‍💨

(9,080 puan) tarafından

e senin bormal canim yenidogan zamani ben kumanda elimde kanal degistigim sirada uyyakaliodum.  sey oldu bikere film secip izlicez sen bak ben bi sigara icim gelim dedi esim geldiginde uyumusim. guya kaldiki filmi izlemek. daha gilmi ararken uyuklamisim

(1,629 puan) tarafından

Ay gece emzirirken telefona takilayim diyorum odaklanıp bakamiyodum bile gözlerim açılmıyor

0 oy
(2,256 puan) tarafından

Kızım kendi kendine oynarken veya uyurken hemen işlerimi hallediyorum. Geciktirmeyi sevmem. 

0 oy
(14,950 puan) tarafından

Çocuğuma bakan olsa valla bir çok isi yaparım. 3 yaş Bi çocukla ben yapamıyorum yapan varsa helal olsun

0 oy
(7,505 puan) tarafından

Valla artık zaman Yok demiyorum ev isinide bir kenara bırakıyorum gerekirse. Yap yap nereye kadar. Olan bize oluyor. Artik kendime zaman ayırıyorum bakimlarimi yapıyorum gerekirse bulaşık beklesin 😀

0 oy
(2,829 puan) tarafından

Az vakit bulsam kendimi toprak ana gibi toprağa adar buluyorum 🤪bizimde içimiz geçmiş velhasıl 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 182 göst.
+1 oy
5 cevap 205 göst.
25 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde yaban gulu (236 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 641 göst.
0 oy
16 cevap 716 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu

Kategoriler