zaman yok vakit yok bahanelerine siginmayalim 😂😍
şu azminin onda biri bende olsaydı keşke
:) kiz oglani dusa soktim o banyo yaparken oynarken iste bende hallettim. kiz zaten okulda:)
ben 3 aydır saçımı kestirecem 😂😂üşeniyorum
bugun cam silecektim oturdum cekirdek müge keyfi yaptim simdi uzandim keyfe devam ediyorum kim kalkıp yüzüne bakim yapacak vaktim yok ☺️☺️☺️☺️
o ne kiz kahve mi sürdün
kirmizi kil 😂😂 peeling yapamiyorum cilt bakimida aylarca gidemicem ya yuzum siyah bokta doldu. burnum saglamlasana kadar evde bole seylerle olabildigince
ne cekti yüzün senden ☺️
he ya sorma :). bukadar ugrastigim halde berbat durumda cam gibi degil ugrasmasam hepten carsamba pazarina doner😂 gerci belki cok givir zivir yapip surdugum icin belki kotu de siilce izlerim var bilac onlar gecmio
Temzilik yaparken yemek yaparken abdestli şekilde zikir çekmek bir yandan da sohbet dinlemek.
Ama gecrktn zaman yok 😂
lavaboyi cifleyecekdim dur bi maske aureyimde ole ciflim dedim. maskeyide diger ebeveyn banyosunun lavabosunda yikarim orayida cifler cikarim😂😂
Bir taşla iki kuş dedikleri bu 😂
ayen ole. sonucta maskeyi yapinca kirlenecekdi zaten bari temizlemeden yapim dedim
Çiçek kadın maşallah sana 🌸🌸🌸🌸
❤️❤️🥰🥰
Ne kullandın yüzüne
kirmizi kil
Var mı marka önerin memnun kaldığın
baga guzel seviyorum ben kirmizi kil
Seninki maske ama ben kuran okumak yazacaktım yemek yaparken ocağa koydum diyelim pişene kadar kuran okurum
Ev isi yaparkende aynı zamanda çocuklarla oynarım
masallah seninki daha hayirli ismis
Yani namaz kilamasamsa düzenli kuran okurum
Yenianne namaz kılmamak başlı başına bir müsibet. Günahını fazla dinlendiriyorsun.
Sen eşittir ben:D çocuğu parka cikariyorum o oynarken bende tırnaklarına manikür yapıyorum eve gelince oje sürüyorum :D
haha :) iki ara bi dere napacaz mecbur
İyi hatırlattın. Ben de kıl maskesi sürdüm şimdi tşk canım ♥️
rica ederim nidemek 😍
Hangi marka kullanıyorsunuz
Of valla olan vakti de uyuyarak geçirmeye çalışıyorum uyuyamıyorum da. Gece gündüz uykusuz yorgun bitkin bir hâl aldım. Yenidoğanla uğraşmak çok zormuş unutmuşum 😮💨
e senin bormal canim yenidogan zamani ben kumanda elimde kanal degistigim sirada uyyakaliodum. sey oldu bikere film secip izlicez sen bak ben bi sigara icim gelim dedi esim geldiginde uyumusim. guya kaldiki filmi izlemek. daha gilmi ararken uyuklamisim
Ay gece emzirirken telefona takilayim diyorum odaklanıp bakamiyodum bile gözlerim açılmıyor
Kızım kendi kendine oynarken veya uyurken hemen işlerimi hallediyorum. Geciktirmeyi sevmem.
Çocuğuma bakan olsa valla bir çok isi yaparım. 3 yaş Bi çocukla ben yapamıyorum yapan varsa helal olsun
Valla artık zaman Yok demiyorum ev isinide bir kenara bırakıyorum gerekirse. Yap yap nereye kadar. Olan bize oluyor. Artik kendime zaman ayırıyorum bakimlarimi yapıyorum gerekirse bulaşık beklesin 😀
Az vakit bulsam kendimi toprak ana gibi toprağa adar buluyorum 🤪bizimde içimiz geçmiş velhasıl
1,474,281 soru
24,136,972 cevap
334,339 kullanıcı