+2 oy
463 göst.
Diğer kategorisinde (207 puan) tarafından

Kızlar ben birlik oturuyorum kayınvalidemin iki eli uyuşuyo bu yüzden fizik tedaviye gidiyo her gün 

Ben yinede ev işlerini aksatmıyorum çok önemli işim olmadığı müddetçe 

Aynı zamanda bi alt katta görümcem oturuyo yakınında kaynanası kayinbabasi görümcesi yok canım sıkılıyo arada gel diye beni cagiriyo neyse 

Kayinpederim tutturmuş mutfakta sadece sen yemek yap kaynanan otursun sadece sen sofra kur kaynanan otursun diyo ben zaten yapıyorum yapamadigim zamanlar oluyo maşallah iki kızımın ödevleri oluyo bilen bilir proje ödevleride dahil 

Ama bana bağırıyo kayinpederim bide hazır yiyosun diye yediğime laf etti bugün bende kocamın parasını yiyorum dedim daha çok bağırdı bana 

Siz olsanız napardınız sinirlerim bozuldu 

15 Cevaplar

+1 oy
(7,811 puan) tarafından

niye ben hizmetcimiyim . evde birlik yasiyoruz annemin eli rahatsiz diye tamam cigu seyi ben yaparim ama durup bi corba karistirabilir. cok hizmetci lazimsa bitane gundelikci tutalim yani

(207 puan) tarafından

Bir kere daha derse gündelikçi tut diycem eşime sürekli para konusu açıyo eşim para vermeyince sinirini benden çıkarmaya çalışıyo 

(7,811 puan) tarafından

bikere ne haddine sana sesini yukseltmesi . onun karisinin cani canda seninki degilmi. esin sana bagilian yerde bir dk bile durmamasi lazim gerekirse bi goz oda kuru ekmek yeyip ceker giderim sahsen coluk cocuk kocami alip. sonra tutsunlar temizlikvi ahvi ve usak kari koca otursunlar kaynanannlar. evdeki calisanlar isi gorsun

(207 puan) tarafından

Benim annem falan uzakta oturuyolar ondan dolayı bagiriyo Allah tan dilerim inşallah tasinirlar bende kurtulurum bunlardan amin amin amin 

-Reklam-
+1 oy
(8,971 puan) tarafından

Birlik yaşamıyorum 3 buçuk ay bir yaşadık mecburiyetten kaynanam genç ve sağlıklı çok şükür işleri ortak yapıyorduk 3 buçuk ayda 1 kere mercimek çorbası yaptı onuda yakmıştı 😅 en baştan dedi sen benim yaptığımı yemiyorsun buraya gelince yemekleri sen yap diye çok yemek bilmez ve çok karışık yapar ne bulsa katar illa tereyağ ekler bir parça öyle oluncada ben yiyemiyorum diye yapmaz bana bırakır ama işlerde yardım ederdi seninkinin sağlık sorunu varmış bilemedim belki bıçak vs tutamıyor o yüzden senden bekliyordur 

(207 puan) tarafından

Tutuyo yinede ama boğazını tutamiyodu önceden çok dedik diyet yap spor yap diye dinlemedi sürekli yemek yiyodu sonradan hasta oldu işte 

+1 oy
(368 puan) tarafından

Evini ayirman huzurunuz için daha iyi olur 

Bide kayinbabanin sana bağırma cesaretini nerden buluyor 

Hiç altta kalmazdim ben olsam o evden çıkmak içinde elimden geleni yapardim

(207 puan) tarafından

Eşim keşke ev tutsa ama ben burdan gitmem diyo başka bisey demiyo inşallah annesi babası taşınır giderlerde ben kurtulurum amin amin amin 

(368 puan) tarafından

Ay bu erkeklerde hep kendilerini düşünüyorlar maddi yönden yetişemsem diye yapiyordur

(207 puan) tarafından

O zaman evlenmiycekti 

(368 puan) tarafından

Onu eşine diyeceksin biz ne desek boş

+1 oy
tarafından

Neden beraber oturuyorsunuz

(207 puan) tarafından

Evin tek oğlu eşim 

tarafından

Bu beraber oturmanızı gerektşrecek bi sebep değil

(207 puan) tarafından

Bunlara göre beraber oturmamızı gercekleştircek bir sebep malesef cahil bi aileye gelin geldim 

+1 oy
(5,225 puan) tarafından

Kölemisin sen bacım

(207 puan) tarafından

Değilim eşimde bana sus diyo niye susayım bana herseyi sen yap diyen cahil kayinpeder var altkattan kızım gelip yardım etsin diyen yok 

+1 oy
(2,480 puan) tarafından

Az yiyinde hizmetçi tutun derim

Suç sende alıştırmışsın 

İslerini aksat onemli isin olmasada aksat 

(207 puan) tarafından

Öyle yapcam zaten sağlık sorunlarım var 

+1 oy
(8,504 puan) tarafından

Onların evinde yaşıyorsunuzme deseniz haddiniz olmuyor maalesef. Kendilerinde üstünlük görüyorlar.cunku onların evi onların düzeni kuralları.. eşine hiçbir iş yaptırmak istemiyor demek ki madem yanımıza yerlestiniz tüm işi de sen yap demek istemiş. 

(207 puan) tarafından

Ama ben bütün işi yapmak zorunda değilim ki ben buraya yuva kurmaya geldim bütün işi sırtlanmaya gelmedim ki istedikleri kadar kendilerini üstün görebilirler benim gözümde üstün değiller 

(8,504 puan) tarafından
+1

Ev ev üstüne olmaz onlarda kafa dinlemek isterler siz kendi evinize çıkın yani ben olsam çocuğumla yaşayamam bir yaştan sonra huzur sakinlik isterim belki onlarda sizi böyle yaparak yıldırmaya çalışıyorlardır.

(207 puan) tarafından

Onlar çağırdılar eşimi beni birlik oturalım dediler para biriktirirsiniz dediler ama simdide eşimden para istiyolar bi kaç yerden kira aldiklari halde doymuyolar

+1 oy
(1,252 puan) tarafından

Neden ayirmiyirsunuz evi

(207 puan) tarafından

Hayirlisiyla inşallah canım sen bana aklına geldikce dua eder misin hamile insanın duası kabul olurmuş 

(1,649 puan) tarafından

Evlenmeseydi anasıyla babasıyla yaslansaydi

(207 puan) tarafından

Bende öyle dedim birlik oturmayı kabul ettiğinde 1 sene boyunca ailemle kaldım 

(1,649 puan) tarafından

Sonra mecbur geldiniz mi

(207 puan) tarafından

Evet canım mecbur birlik oturuyorum 

+1 oy
(2,503 puan) tarafından

Baştan beraber oturmayı kabul etmeyecektin. Ben evlendikten sonra 1 hafta eşimle babamın evinde kaldım evimizi taşıdığımız için o kadar zordu ki... Kendi ailem olmasina rağmen. Gecinemeyiz diye korkar belki eşin durumunuz nedir bilmiyorum. Ben şuan calismiyorum. Evde 2 bebek var adam 50 bin alıyor mesela 2 ay sonra kiram 25 veya 30 bin olacak. Düşün kıt kanaat geçiniyoruz ama Allah kimsenin yanında yaşamak zorunda bırakmasin kimseyle gecinemem. Biri bana sesini yükseltse çocuklarımı alır giderim yani eşim ister gelsin ister gelmesin. Tabi senin şartlarin farklıdır bilemem ama kendinize ufakta olsa ev tutun canım ev ev üstüne olmaz yani 

(1,515 puan) tarafından

Aşırı mantıksız bir düşünce, böyle bir aileye nasıl bir çocuk daha getireceksin, hamilelik bitecek bu sefer 3 çocuk + ev işleri ...

(2,038 puan) tarafından

Ohooo sen delirdin mi kardeşim. Cocuk yaparım kapımı kapatırım ne demek? Böyle bir çözüm mü olur? Sanki şimdi bunları yapanlar o zaman yapmayacak sana aynısını. 

(207 puan) tarafından

Ev işleri yapmayı düşünmüyorum bebek olursa çünkü o zaman bahanelerim olcak baş ağrısı bel ağrısı vs 

(2,503 puan) tarafından

Sakın o eve bir çocuk daha getirme. Benim anneme 3 çocukla neler yaptırdılar. Yazsam seninki hiçbir şey. Sakın yapma cocuk

(207 puan) tarafından

Allah bildiği gibi yapsın öylelerini inşallah zaten vazgeçtim canım işe gircem eşimede dedim kabul etmiyosan ayrıl dedim 

+1 oy
(3,567 puan) tarafından

Esin ne dedi bu ise 

(207 puan) tarafından

Babasina bağırma dedi sadece 

(3,567 puan) tarafından

Iyi bari en azindan onu yapmis karim hizmetciniz degil deseymis keske 

(207 puan) tarafından

Onu demez çünkü kendisi s.a.l.a.k 

0 oy
(2,038 puan) tarafından

Valla en büyük sıkıntı birlik yaşaman zaten. Bosver sen iş yapmayı falan. 

(207 puan) tarafından

Zaten çocuk düşünüyorum eşimede dedim kayinvalidem yine kız çocuğu olursa diyo önüne geçmeye calisiyo 

0 oy
(174 puan) tarafından

Bacım ben olsam bir süre evi terk ederim. Bağırma ve laf söyleme olayı bir kez başladı mı devamı gelir. Hem de nasıl gelir. Git bir süre ailende kal. Bazı şeyleri netleştirmeden geri dönme. Boyle hayat geçmez. 

(207 puan) tarafından

Ben bosanmadan döndüm sırf babasinin ağzı yüzünden ailemin evinde kaldım yaklaşık 1 sene  bide bugün utanmadan eşime diyo ki boşanma kağıtları evde duruyo oğlum diyo kavga esnasinda utanmiyo vallahi ya 

0 oy
(240 puan) tarafından

Valla ben birlik yaşıyordum yeni ayrıldım inanki allem ettim kullem ettim sonunda ayrıldım kurtuldum ha desenki kayınvalidem kötümü hayır asla ama asla değil kendine ne alsa banada alır ne yemek yapsa banada yapar gelir evimi baştan sona temizler gıkı çıkmaz benden tek isteği evime gelince (kızım bir tüek kahvesi yapta beraber içelim balkonda) bende bu söylenenin karşılığında asla konuşmam direk yaparım ağız tadıyla içeriz ama asla beraberlik güzel değil hep kavga gürültü patırtı kaynımla tartıştık valla ayırdım evimi sende yap bence inşallh allh yardımcın olurda ayrılırsın bir an önce 🙏🙏🙏💕💕💕💕

(207 puan) tarafından

İnşallah canım Allah senden razı olsun inşallah tez zamanda kurtulurum şunların dırdırlarından amin 

Çok teşekkür ederim 🥰🥰🥰

0 oy
(1,250 puan) tarafından

Benim annemin de rahatsızlığı var elleri uyuşur bunun dışında bazı sağlık sorunları da var ama herşeyi kendis yapar ben yanına gittiğimde de beraber yaparız anladığım kayananan bu durumu bahane ediyor ama herkesin kendine göre işi olabilir burayı düşünmüyorlar yorumlar da gördüm bir evin bir oğluyla evli kalmak da zor daha çok ana kuzusu oluyorlar

(207 puan) tarafından

Aynen öyle ya zaten işlerine geldiği gibi konusuyolar neymiş ameliyat olcakmis tüm işler bana kalcakmis öyle diyolar sanki ben zorundaymisim gibi 

İnşallah taşınıp giderler bende kurtulurum amin amin amin 

(1,250 puan) tarafından

İnsaAllah canım ya bunu da anlamıyorum yardımcı olmuyorsunuz bari susun değil mi illa konuşacaklar Allah yardımcın olsun

(207 puan) tarafından
+1

Aynen canım zaten hiç susmuyolar inşallah dilleri tutulur amin sendende Allah razı olsun 

0 oy
(1,649 puan) tarafından

Derim derim demek kolay olanı bişey denmiyor ağıza çok şey geliyorda umarım birlik oturmazsinizda he işi kayınpederiniz yapar mecbur kalır anlar değerinizi 

(207 puan) tarafından

İnşallah canım inşallah çok istiyorum ayrı eve çıkmayı Allah hayirlisiyla nasip etsin bana amin 

(1,649 puan) tarafından

Aminn aminnnnn

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 112 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 186 göst.
+1 oy
13 cevap 248 göst.

Kategoriler

1,455,408 soru