0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,669 puan) tarafından

Kızlar bebekle nasıl ev işi yapıyorsunuz ya? 44 günlük bebeğim var. Doğru düzgün yatıp uyumamaya başladı. İki gündür büyük kızım kaynanamda kalıyor. Hazır oradayken biraz evi temizleyim dedim gene bişey yapamadım siz nasıl yapıyorsunuz 😂 tam uyutup ise baslicam uyanıyor. O uyanınca da ben bişey yapamıyorum 😂

13 Cevaplar

0 oy
(1,723 puan) tarafından

Yapamıyorum bacimsu ev işi uyuduğu kadar robot süpürge aldım valla süpüremiyorum evi

(1,669 puan) tarafından

Tek ben değilmişim 😂

-Reklam-
0 oy
(403 puan) tarafından

Benim bebeğim 7 günlük, inanın sadece daha süpürge tuttum onda da dikişlerin acıdı. 1 2 kez ancak yemek yapabilmisimdir. Duş aldığıma şükrediyorum :D her an evimi pislik götürüyor diye aglayabilirim 

(1,669 puan) tarafından

Benim rüyalarıma giriyor valla artık. Rüyamda cat kapı misafir geliyor bu ne böyle pislik içinde heryer burda oturulmaz deyip gidiyor 😂😂😂

0 oy
(380 puan) tarafından

9 günlük oldu bebeğim iki defa annem gelip süpürdü 2 çocuk daha var dikişlerim ağrıyor yemek işini de hallediyoz bi türlü eşim işe dönmek zorunda kaldı bakacaz bakim zor bi süreç ama sabır 

(1,669 puan) tarafından

Zor gerçekten ya. Allah yardımcımiz olsun 

(380 puan) tarafından

Amin inşallah geçici bi süre böyle olacağına inanıp kendimi teselli ediyorum 

0 oy
(3,464 puan) tarafından

Temizlik olduğu kadar yapılıyor ama merak ettim kızınızı nasıl başkasına emanet ettiniz. Bebeğiniz yeni doğmuş, büyük kızınız olumsuz etkilenebilir

(1,669 puan) tarafından

Canım ben normalde de çalıştığım için kızıma kaynanam bakıyordu. Şimdi de büyük kızım hastalandı biraz burnu akıyordu küçüğe bulastirmasin diye işe gidiyorum babannene git dedim kendisi de alışık olduğu için kabul etti. Şuan yanımda keyfi de gayet yerinde 🙂

(3,464 puan) tarafından

Anladım, yanlış anlamayın sorumu. Alışık değilse dönüşte sorun yaşayabilir dikkat edin diyecektim

(1,669 puan) tarafından

Yok canım yanlış anlamadım. Zaten kaynanam Bebek olunca büyük bizde kalsın dedi hatta herkes aynı şeyi söyledi kesinlikle kabul etmedim. Kızım kendini atılmış hisseder diye. Zor da olsa kendim bakiyorum. Hasta olunca yeni doğan daha çok küçük atlatamaz diye korkudan öyle yaptım mecbur. İşe gitmeme de alışık olunca öyle dedim 😁

(3,464 puan) tarafından

Tabiki doğru olan olmuş hastaysa

0 oy
(1,164 puan) tarafından

2. Ayda oyun halısı aldım. Ona koyuyorum baya bi oyalanıyo. Evimin günlük işlerini hallediyorum. Zaten eşim de evde o bakıyor ben iş yaparken. Ama ağır temizliği oda oda yapıyorum ben 

(1,669 puan) tarafından

2.ayda oyun halisinda duruyorlar miydi ya? Bende de var da büyük kizimdan kalan. 4.ayda koyuyorduk sanki 😁

(1,164 puan) tarafından

Benimki oynuyo valla 😅 internette de 2 aydan sonra yazıyodu ona güvenip almıştım 

(1,164 puan) tarafından

Şuan 3 aylık baya bi alıştı 

(1,669 puan) tarafından

Ben de deneyim o zaman ama benimki 45 günlük 

0 oy
(406 puan) tarafından

Canım ben bu son oğlumda urfadan başka şehre taşındım eşyalar geldi koliler poşetler eve indi ben İst anneme gittim ha bugün ha yarın derken doğum olmadı okul açıldı eşim dedi artık gel burdada hastane felan öğrendim gideriz tamam dedim evime geldim gece 1de düşün yeni tasinmisim evi gör kıyamet gibi okadar yol geldim tuvalet banyo fircaladim çocuklara biraz kıyafet cikariyim dedim sancım geldi has gittim doğurdum evime geldigimde sen düşün artık ne haldeydim o halde ilk bı hafta Bebek uyudu ben yavaş yavaş işimi yaptım tek başıma çocuklarımla  evet ağrım oldu uykum geliyodu ama herşey karman corman vallaha billaha kırkım çıkana kadar kahvaltılık yedik elhamdülillah hepsini yaptım bı yıl olacak daha düzenim doğru değil yani bebek biraz etkiler ama gene yaparsın ben düzen konusunda rahat değilim temiz oldumu kendimi iyi hissediyorum galiba🤗

(1,669 puan) tarafından

Ben de Bebek uyanık olunca tüm dikkatimi ona veriyorum işe odaklanamiyorum. 

(406 puan) tarafından

Kız küçücük karnını doyur gazını al duruyo zaten 

(1,164 puan) tarafından

Bende uyanık olunca bişey yapamıyorum. Kusar diye korkuyorum dakika başı yanına gidiyorum 😅

(406 puan) tarafından

Allah kolaylık versin 

(1,669 puan) tarafından

40i çıkana kadar duruyordu ama şimdi durmuyor uyanık olunca sürekli bağırıyor 😂

0 oy
(1,786 puan) tarafından

Canım kanguru sling gibi bişeyle bağlasan göğsüne hem sallandıkça susar belki bu iki iş yapabilirsin 

(406 puan) tarafından

Philips avent denedinmki

(1,669 puan) tarafından

Yok onu denemedim çok pahalı ya. Alırım tutmazsa eşimin dilinden kurtulamam diye 😂

(1,786 puan) tarafından

Yeğenimde emzik almıyordu babannem tatlı bişeylere batırdı emziği alıştı çocuk bazen anam babam usüyüde işe yarıyor ahahahhaa

(406 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyordum damakli anne memesine yakın tutuyor bütün bebekler trendyolda daha ucuza var bence deneyin 

(1,669 puan) tarafından

Benim kuzenimin eşi de tatlı şeylere batırıp veriyordu hastaneden çıkamıyorlardi😂

0 oy
(406 puan) tarafından

Yapmıyoruz 😂😂😄🤭

(1,669 puan) tarafından
+1

Aradığım cevap. Kendine yoldaş arıyorum 😂

(406 puan) tarafından

Valla hamileyken günde 2 defa mutfak dolaplarimi siler evi temizlerdin yapamıyorum suan

0 oy
(3,589 puan) tarafından

Eşim gelince yapardım çünkü hiç uyumazdi sağ olsun anasını pek severdi ben oturunca yatardı ayağa kalktığımda ortalığı yikardi 

(1,669 puan) tarafından

Benim eşim 10 da geliyor akşam :(

0 oy
(1,718 puan) tarafından

Yapabildiğim kadar yapıyordum bebe küçükken. Önemli olanları bebek uyurken yapıyordum genelde. Suan bile kosustura kosustura yapıyorum. Uyuyunca yapamıyorum bazen . Hemen uyaniyor. 1.5 yaşında

(1,718 puan) tarafından

1 gün bile kahvemi içmeyi ihmal etmedim bebem sagolsun 😀😀😀

0 oy
(30,915 puan) tarafından

Pusete koyardım nereye gidiyosam o odaya yanıma koyuyodum beni izliyodu iş yaparken evi süpürürken de komple geziyordu benle adım adım puseti yanıma koyuyordum o şekilde rahat oluyo 

0 oy
(2,624 puan) tarafından

Ben rahat yaparım iş yaptığım yerde yere yatırırm beni izler şarkı söylerim bir yandan ara sıra şebeklik felan derken bir baktım uyuyakalır 

0 oy
(870 puan) tarafından

Ana kucağı veya puset ile her odaya yanımda taşıdım rahat rahat yaptım işlerimi

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 189 göst.
0 oy
2 cevap 174 göst.
21 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 238 göst.
+3 oy