+1 oy
362 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,349 puan) tarafından

Kızlar 10 gün önce eşimin cüzdanı kayboldu. Çocuğumuzu gezdirirken evin yakınındaki parka gitmiştik en son orda düştü. Bin lira para metro kartı ehliyet ve kimlik vardı içinde. Karakol vs aradık her yeri götüren olmamış. Bugün aklıma geldi bende uygulama vardı eşimin metro karton uygulamada kayıtlı. Bu cüzdanı bulan kişi içindeki işe yarayan şeyleri almış büyük ihtimalle. Eşimin metro kartını aktif kullanıyor hangi saat dakika hangi otobüs metroya binmiş görüyorum. Çok sinir oldum kızlar dünya bu kadar kötü bir yer mi madem buluyorsun ihtiyacın var hadi parayı aldın görünür bir yere bırak cüzdanı kimlik ehliyet geri gitsin sahibine. Ben diyorum ki karakola gitsek metro kartımızı kullanıyor cüzdanı bulmuş bize getirmemiş diye kameralardan vs uğraşıp bulurlar mı o kişiyi? Kaybolan cüzdanı vs gözden çıkardık artık zaten ama sizce uğraşsak mı bu kişiyle yaptığı kötülüğün yanına kalacağını düşünmesin çok sinir oldum bir yaptırımı olur mu ?

8 Cevaplar

+2 oy
önce (1,151 puan) tarafından

Bence gidin karakola oda rahat rahat dolaşmasin ortalıkta yakalanmazsa nasıl olsa yakalnmiyorum diye hep yapar

-Reklam-
+1 oy
önce (950 puan) tarafından

Canım bu işin peşini bırakma 

+1 oy
önce (5,938 puan) tarafından

Gasp yok buluntu diyebilir ama ehliyet kimlik nerde kayıp diye bildirdiniz mi

önce (1,349 puan) tarafından

Gasp yok zaten bulmuş cüzdanı. Kayıp diye karakolu kaç defa aradık canım. Baktığında cüzdanı düşürmek bizim sorumluluğumuz ama insan bir cüzdan buldu diyelim içindekileri kullanmalı mı hadi paraya ihtiyaç duydu şeytana uydu kullandı ama görünür bir yere bırakır ehliyet kimlik sahibine ulaşsın diye insanlar bu kadar kötü mü oldu buna çok sinir oldum bir cezası varsa çeksin istiyorum

önce (5,938 puan) tarafından

Bi gidin karakola inşallah bulunur 

+1 oy
önce (1,141 puan) tarafından

Gaps olmadığı için bulan kişinin vicdanına kalmış bi durum bu. bunun üzerine düşüp araştırmazlar. Eğer kimlikle başkalarını dolandırıyorsa eşinizin üstüne herhangi bi mal alıyorsa borçlanıyorsa o zaman peşine düşerler.

0 oy
önce (15,902 puan) tarafından

Uğraşın tabi utanmadan kullanıyor birde bedava diye seviniyordur 

annem de öyle düşürmüş şükürler olsun iyi birine denk gelmiş polise götürmüş karakola kardeşim de polis onu aramışlar 

0 oy
önce (1,171 puan) tarafından

Üstünde durun canm

0 oy
önce (5,494 puan) tarafından

Gidin tabi niye gitmeyeceksiniz 

Yazık degilmi tekrardan kimlik ehliyette cikarttirmaniz lazım 

Ne kadar rahat bi de kullanıyor utanmadan

0 oy
önce (1,407 puan) tarafından

Bence bildirmelisin karakola. Allah korusun dünyanın bin türlü halı var. Kimliği heliyeti kullanarak bir suç işlerse başınız da belaya girer. Bildir karakola ona göre yaliplmasi gerekeni yapsınlar. Peşini birakma. Bu şekilde söyle 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 149 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde eda (meftun) (1,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
0 oy
9 cevap 605 göst.

Kategoriler

1,473,818 soru