0 oy
137 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,898 puan) tarafından

Geçerli nedenim var şubesini değiştirmek istiyorum nasıl yapacaz. İnşallah değişirler 

3 Cevaplar

0 oy
önce (11,557 puan) tarafından

Benim bildiğim değiştirmiyolar kızım 4. Sınıf olacak 1. Sınıfken bende çok istedim asla kabul etmediler bahane üretip mili eğitim düzenliyp biz yapamayız dediler. 

En son kızım çarpık yürüyor bir ayağı içe doğru yürüyor üst kata inip çıkana kadar düşer iterler dedim insafa gelip değiştirdiler 

önce (1,898 puan) tarafından

Şansımı deniycem bakalm artık hayırlısı 

-Reklam-
0 oy
önce (661 puan) tarafından

Daha uyum haftasi başlamamış nasıl geçerli nedenin var 

Artık sabrimin son damlasına geldim. Aileyle güzel konuştuk olmadı çocukla kaç defa güzelce konuştum olmadı. Takmış kafayı bnm çocuğuma başka çocuklara ellemiyor sadece bnm kızımla  uğraşıyor 

Kıskanıyor olabilir bence annesiyle konuş birlikte parka falan götürün orada iyi anlaşmayı öğretin sen başka sınıfa bile versen o çocuk kafayi takmissa tenefüste de taciz eder

Konuştum kaç defa. Hele sakız olayında asla yapmaz dedi dedim ben itiraf ettirdim yapmış dedim sordu kızına evet doğruymuş ama çocuk bunlar diyo. Değişen bişey olmadı cnm 

Zorbalar da var malesef aileleri normal görüyor Allah yardım etsin bize 

Amin sorma kaç senedir neler cekiyorum

0 oy
önce (22,171 puan) tarafından

Nedenini okudum da belki okulda uğraşmaz öğretmene bildir bu durumu oda uyarılarda bulunur diye düşünüyorum 

Linç gelir belki ama benim çocuğuma dokunana bende dokunurum arkadaşımın oğlu sürekli okul servisinde zorbalaniyordu kadın güzelce uyardı anlamadılar kapısına gitti kadının yine anlamadılar en son polis çağırdı siteye korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar dinsizin hakkından imansız gelir çocuklarımızı o bu zarwr versin diye dogurmuyoruz gereken neyse yap bence 

Şuan tek düşündüğüm bugün ne yapıp edip şubesini değiştirmek. Baştan önlem almak istiyorum yoksa en ufak bişeyde hem bnm hem öğretmenlerin başı çok ağrıyacak. Sonrasında zaten gerekeni yapıcam tabiki kızımı didtirmem kimseye

önce (12,988 puan) tarafından

Bacım nasıl dayandin sen bunca zaman. Valla ben olsam çocuğu köşede sıkıştırır tehdit ederdim.gitsin kime soyluyorsa da söylesin Ne demek ya karnına yumruk atmak. Anlamayacak yaşta değil 

Valla linclerler belki ama ona o yumruğu yedirirdim hayırdır cocuksa çocukluğunu bilsin ailesi de bir zahmet sahip çıksın çıkmıyorsa bende gerekeni yaparım kimsenin cocugu kum torbası değil 

Kaç defa tehdit ettim bnden korkuyor zaten. Ama yine de akıllanmıyor. Şubeyi de degismiyolar. Aksine çok iyi öğretmene de denk geldik. Öğretmen bi okula başlayalım baklm süreç nsl ilerliyecek eğer aksi bi durum olursa müdürle konuşuruz dedi. Şimdilik kaldık baklm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 68 göst.
0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
5 cevap 169 göst.
+1 oy
8 cevap 333 göst.

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,256 cevap