Kızlar 10 gün önce eşimin cüzdanı kayboldu. Çocuğumuzu gezdirirken evin yakınındaki parka gitmiştik en son orda düştü. Bin lira para metro kartı ehliyet ve kimlik vardı içinde. Karakol vs aradık her yeri götüren olmamış. Bugün aklıma geldi bende uygulama vardı eşimin metro karton uygulamada kayıtlı. Bu cüzdanı bulan kişi içindeki işe yarayan şeyleri almış büyük ihtimalle. Eşimin metro kartını aktif kullanıyor hangi saat dakika hangi otobüs metroya binmiş görüyorum. Çok sinir oldum kızlar dünya bu kadar kötü bir yer mi madem buluyorsun ihtiyacın var hadi parayı aldın görünür bir yere bırak cüzdanı kimlik ehliyet geri gitsin sahibine. Ben diyorum ki karakola gitsek metro kartımızı kullanıyor cüzdanı bulmuş bize getirmemiş diye kameralardan vs uğraşıp bulurlar mı o kişiyi? Kaybolan cüzdanı vs gözden çıkardık artık zaten ama sizce uğraşsak mı bu kişiyle yaptığı kötülüğün yanına kalacağını düşünmesin çok sinir oldum bir yaptırımı olur mu ?
Bence gidin karakola oda rahat rahat dolaşmasin ortalıkta yakalanmazsa nasıl olsa yakalnmiyorum diye hep yapar
Canım bu işin peşini bırakma
Gasp yok buluntu diyebilir ama ehliyet kimlik nerde kayıp diye bildirdiniz mi
Gasp yok zaten bulmuş cüzdanı. Kayıp diye karakolu kaç defa aradık canım. Baktığında cüzdanı düşürmek bizim sorumluluğumuz ama insan bir cüzdan buldu diyelim içindekileri kullanmalı mı hadi paraya ihtiyaç duydu şeytana uydu kullandı ama görünür bir yere bırakır ehliyet kimlik sahibine ulaşsın diye insanlar bu kadar kötü mü oldu buna çok sinir oldum bir cezası varsa çeksin istiyorum
Bi gidin karakola inşallah bulunur
Gaps olmadığı için bulan kişinin vicdanına kalmış bi durum bu. bunun üzerine düşüp araştırmazlar. Eğer kimlikle başkalarını dolandırıyorsa eşinizin üstüne herhangi bi mal alıyorsa borçlanıyorsa o zaman peşine düşerler.
Uğraşın tabi utanmadan kullanıyor birde bedava diye seviniyordur
annem de öyle düşürmüş şükürler olsun iyi birine denk gelmiş polise götürmüş karakola kardeşim de polis onu aramışlar
Üstünde durun canm
Gidin tabi niye gitmeyeceksiniz
Yazık degilmi tekrardan kimlik ehliyette cikarttirmaniz lazım
Ne kadar rahat bi de kullanıyor utanmadan
Bence bildirmelisin karakola. Allah korusun dünyanın bin türlü halı var. Kimliği heliyeti kullanarak bir suç işlerse başınız da belaya girer. Bildir karakola ona göre yaliplmasi gerekeni yapsınlar. Peşini birakma. Bu şekilde söyle
1,473,808 soru
24,130,068 cevap
333,975 kullanıcı