0 oy
67 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (91 puan) tarafından

Kızlar babama icra geldi daha doğrusu avukat kağıt göndermiş babam ödeyemiyor bizde eşimle konuştuk biz ödeyelim dedik ama babam böle bişeyi kabul etmez rencide etmek istemiyoruz icra veren yere gitsek eşimle oradan bize avukatın numarasını verirler mi

2 Cevaplar

0 oy
(5,144 puan) tarafından

Gelen kağıtta yazıyor evde kardeşin varsa fotoğrafını çekmesini iste sana göndersin, evet gidip borcu ödemek istediğiniz söylerseniz numarayı verirler gitmenize bile gerek yok arayıp durumu anlatırsan yardımcı olurlar 

(91 puan) tarafından

Kardeşim kağıdı bulamamış aklıma geldi ama çok teşekkür ederim arıtım ben ozaman 

-Reklam-
0 oy
(2,495 puan) tarafından

Gitmeye gerek yok girebılırsenız babanızın uyap sistemıne girip ordan hangi hukuk bürosu olduğunu öğrenirsnz zaten mesela ahmet ekici nerde açıldı dava manisa İnternet'e avukat ahmet ekici yazın manisa adresınde olan hukuk bürosunuun numarası çıkar orda pazarlık edin çünkü erken ödeme imdirimi var avukatlık vekalet ücretinde özellıkle  eşimin icra borcu 8300 ise 7 bin e düşürttüm ben konuşunca hem taksıt hem indirim oluyor zorlayın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
0 oy
1 cevap 54 göst.
0 oy
2 cevap 114 göst.
4 Kasım 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leblebi (6,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 649 göst.

Kategoriler

1,472,781 soru

24,115,866 cevap

333,221 kullanıcı

...