AAl bizden de o kadar iki tarafinda ilk ve tek torunu bizim hatamiz belli ama kiyamsdik biz gormedik o gorsun hic biseyde gozu kalmasin kimseden geri kalmasin dedik ne isterse aldik gezdirdik yedirdik icirdik gelisimi iyi olsun diye turlu turlu oyunlar oynattik neler biliyo neler subhaneke dahil bi cok duayi biliyo turkce arapca daha neler neler yani iligili olalim derken kendimize bagimli etmisiz asla kendi oyun kurmayi beceremiyo sonra bize satasiyo sunu istiyorum benimle oynayin ve daga bi suru ornek herseyi ben yapcam gibi gibi cok orneklendiririm ama biz hatamizi fark edip siniri koyduk mesela suan asla araba almiyorum cunku dunya kadar arabasi var yapabilecegi seylere izin veririm kolay kolay hayir demem mesela bugun benimle burun evi dip kose temizledi ama mutfakta yardim etmesine izin vermiyorum bulasik makinasi bosaltsa kirilsa biyerini kesebilir Allah korusun yemek yatim kizartma vardi soylemedi ayip yag sicrayabilirdi vs vs izin vermedim ha hamur yogurursam ona da veriririm o da yogurur ama bugun izin yoktu boyle durumlarda istedigi kadar aglamasina izin veriyorum nerde olursa olsun aglasin ama onun dedigini degil kendi bildigimi yaparim
Bi kere sey oldu nisanda dogum gubu vardi dedisi dedi ki ne eksigi varsa alin bende valla herseyi var istersen senye gitmeye mont al sezon sonu indirimli olur dedim iyi bakin begenin ben alirim dedim famam dedik gittim magazaya kulakli sikmali degisik bi sapka bulmus alttan sikiyosun kulaklar hateket ediyo oglum gel mont denicez o sapkayi birakip gelmedi bi agladi bi agladi ogurdu aglamaktan kusacak nerdeyse oyle mi oyle sustuktan sonra ciktim eve geldim montu da almadim sapkayi da eve gelene kadar agladi evde bi daha agladi sonra geldi sessizce oturdu horoz seker alcaktik almadik diye ic cekti bende anlattim o sapka senin ihtiyacin degil ki paramiz yoktu sadece monta bakmaya gitmistik zaten almayacaktik gelirken de horoz seker alcaktik ama sen agladigin yaramazlik yaptigin icin alamadin uzgunum dedim baya icerledi bi daha yapmicam dedi babasi yine dayanamadi seker almaya goturdu ama yinede o ona ders oldu ogunden beri hic bisey icin agladigini gormedim disarda