+2 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Eşim beni çok üzüyor iş yerinde mutlu kahkaha atıyor annesigilin yanında ne bileyim kız kardeşi falan onların yanında aşırı mutlu ama benim yani Bizim oturduğumuz Eve geldiğinde mutluluğunu ben göremiyorum telefonla oynuyor sohbet muhabbet etmiyor normalde çok şakacı bir insan gerçekten hani insanlarla uğraşmasını seven bir insan onlarla uğraşıyor gözüm görüyor onlarla kahkaha atıyor mutlu bir benimle uğraşmıyor yani ben de aldım karşıma konuştu dedim hani sen oradayken mutlusun iş yerinde çok mutlusun ama eve gelince dedim hani sen de bir mutluluk ben göremiyorum dedim bana kaldırana kadar suratın mahkeme duvarı olduğu için olabilir mi dedi ne zaman gelsem dedi suratın mahkeme duvarı gibi dedi bir hoş geldin demiyorsun falan dedi ben şu anda 4 tane çocukla uğraşan biriyim en küçüğü daha bir yaşında diğeri beş yaşında altı yaşında yedi yaşında onlarla uğraşmaktan bedenime o kadar çok yoruluyor ki anlatamam zaten karşılıklı aile evi gibi evde oturuyoruz gelen giden hiç eksik olmuyor benden böyle güç kuvvetimi bekliyor bilmiyorum ama gerçekten akşamları çok yorgun oluyorum ya bir insan eşinin mahkemeye suratın der mi ya demek ki benimle mutlu değil ki bana bunu söylüyor ya ben bu adamı kafama takmak istemiyorum ben bu adam tınlamak istemiyorum bunun için ne yapabilirim ne olur yardım edeyim ya

7 Cevaplar

+2 oy
(925 puan) tarafından

Eşinde işten yorgun geldiği için yüzü düşük olabilir mi acaba? İkinizde aynı şeyden şikayetçisiniz ama ikiniz de bunun için çabalamıyosunuz. 

-Reklam-
+2 oy
(385 puan) tarafından

Valla bacım 1 bucuk senedir evliyim ben şunu anladım, erkek ne kadar suratsız gelirse gelsin sen kapıyı Güler yüzle açacaksın hoşgeldin askimlar, günün nasıl geçti canimlar falan yapacaksın. Çoğunda adam akıllı cevap vermeyip homurdanacak veya çok yoruldugundan falan şikayet edip enerjini emecek ama sen o suratını dusurmeyeceksin. Benim eşim eve aşırı mutsuz geldi diyelim benimle iki kelam etmiyor ben de bir iki konuştum baktım tepki yok kendi haline birakiyorum ama surat asmiyorum. Sonra toparlaninca o yanima geliyor, hah diyorum içimden kıvama gelmiş:D bazen o suratsız ve yüzüme bakmayan haliyle bir arkadaşı ağrıyor bir kahkaha atıyorlar bir egleniyorlar cinnet geçiriyorum, herkese gülücük bize gelince negatif saçıyorsun diyorum, ya ona öyle davranmam gerekiyordu sana niye rol yapayım sana nazım geçiyor diyor... Kocam keşke bana da nazın geçmeseydi ama oldu bir kere :D babanem ben çocukken erkek kısmısını hep Piyazla(alttan al, yüzüne gül, tatlı konuş) derdi. Kraliçe haklıymış yoksa başka türlü ev cehennem gibi oluyor, ben de surat yapınca seni bir memnun edemedim sen anlayissizsinlar başlıyor hiç uğraşamam valla:)

+1 oy
(26,620 puan) tarafından

Elinden geldiği kadar kapıyı güzel aç canım hoşgeldin de gülümse ki adam eve geldiğinde burda beni bekleyen bir kadın var heycanla gelmemi bekliyor desin ki evine daha bağlı olsun bak inan hepimiz yoruluyoruz kolaymı kadın olmak herşeye koşturmak yetişmek ama biz ne kadar neşeli olursak ailemizde o kadar eğlenceli olur ben buna çok inanıyorum biz eşimle nişanlıyken eşim dediki ben senden tek bişey istiyorum eve geldiğimde kapıyı ne olursa olsun güler yüzle açacaksın asla surat asma hiç sevmem dedi bende tamam sende asla dışarıdan sorun getirme eve dedim ve hiç bi zaman suratı asık açmadım kapıyı sende yap bunu tüm yorgunlukları beraber atlatın ♥️

+1 oy
(5,830 puan) tarafından

Mahkeme suratlı denmez belki ama asık yüzlü denebilir. Eşime demişliğim var. Zira eşim içi kıpır kıpır olsa da gülme gülümseme konusunda kıttır. Yapısı öyle ama esirgediği için değil. Çilekeş büyümüş, ağır bir duruşu var. Ben de lunapark oyuncakları gibiyim sürekli ışıklı sesli :))) 

Ama, sizde başka başka sebepler var. Bir kere neden 4 çocuk ablacığım sana yazık değil mi vücudun dayanamaz her şeyden önce 4 doğuma. Eskiler nasıl yapmış demeyin, günümüz kadınının bedeni maksimum 3 doğuma dayanır. Emzirme, büyütme hepsi ayrı efor. Sonra 40'a gelmeden türlü türlü yetersizlik, hastalık çıkıyor kadınlarda. Hayatı kendinize yorucu ve zor etmeyi eşin ve sen seçmişsiniz. Görünen tabloya göre de günlük rutinin yurgunluğundan sen de eşin de mutsuzsunuz. Eşin evde bunalıyor, senin yorgunluğundan çocukların telaşından bunalmış durumda. Evdeki telaştan kaçıyor başka bir deyişle. 

Ama bunun sorumlusu tek başına sen değilsin. 4 çocuğu birlikte yaptınız, yorgunluğunu, tasasını, telaşını da birlikte göğüsleyeceksiniz. Beyefendi dayanamıyorsa ya sana destek atacak, dinlenmene fırsat yaratacak ya da adam akıllı korunup çocuk falan yapmayacak. 

NOT: Sözüm asla çocukların varlığına değil, kim çocuk sevmez ki, ancak bir çocuğu bir köy büyütür, 4 çocuk için de 4 köylük imkan ve çevre lazım. 

+1 oy
(3,429 puan) tarafından

Postu okuduğumda şunu anladım iki tarafında bazı konularda değişmesi gerekiyor. Bizde eşimle bu sorunları yaşıyorduk ofiste, dışarıda hep gülüyor keyfi yerindeydi ama eve gelince elinde telefon surat beş karış. Aldım karşıma herşeyi konuştum bana dediği şey sen bana hoşgeldin diyor musun sabahları hadi hayırlı işler diyor musun sen kendine baktın mı hiç dedi ve ben toparladım kendimi oda bunun karşılığında düzelmeye başladı.. yani şunu anladım erkekler güler yüzlü, cilveli kadınları seviyor erkekler böyle ilgi bekliyor. 

Evet çocukların küçük ama eşinde ilgisiz kalmış belli ki bence bir dene sen toparlanmayı

+1 oy
(4,478 puan) tarafından

Benim gördüğüm bildiğim tek şey ne kadar çok çocuk o kadar gerginlik ve huzursuzluk. Aile planlaması çok önemli. Eğer hayatınızda bunu uygulamazsanız sonu hep hüsran.

(122 puan) tarafından

Çocuk konusunda ilk çocuğu istiyerek yaptım ikincisi afedersiniz prezervatifle oldu 3 cusu aylık iğne vurdurdum öyle oldu 4 Cudi ise spraille oldu ben her türlü yöntemi denedim aslında büyük konusmamin sonuclarini yaşıyorum bu hayatta büyük konuşmamak gerek onu öğrendim suan ise kolda taktırdım yoksa kordonları baglatacaktim Yasin 26 diye baglamadi doktor ama çok çocuk zor yorucu ama hamd olsun hepsi sağlıklı ona şükür ediyorum 

(4,478 puan) tarafından

Eğer maddi durumun iyiyse ev işlerine yardımcı tutun

+1 oy
(1,527 puan) tarafından

Yorgun olursun elbet 4 çocuk ev işi mahveder insanı ama hoşgeldin deyip güler yüz göstermemeyi engellemez ki ben hastanede yattım 10 gün geceleri eşim yanımda kalıyordu yinede eşim geldiğinde guluyordum hatta yanıma gelip o kadar ağrılarının içinde beni düşünme diyip anlimdan olmuştu hatta 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 244 göst.
+2 oy
3 cevap 175 göst.
+2 oy
13 cevap 326 göst.
17 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.

Kategoriler

1,473,071 soru