+2 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (362 puan) tarafından

Kızlar hafta da 3gün bir kurumda temizlik görevlisi olarak çalışıyorum. Memurlar var müdür felan. Her zaman işe temiz gidiyorum asla kokan ve lekeli kıyafetle işe gitmem çok güzel elbiselerim yok ama idare ediyorum ilk başladıgım hafta herkes çok iyiydi zaten Allah var memurlar çok iyi. Ama çaycı bi kız var orda 8yıldır çalışıyo herkesle yakın ve samimi. Bende hep yakın oldum hiç bozacak kıracak bir şey demedim ama son zamanlarda benimle hiç konuşmuyor herkesle yakın samimi ama ben yanına gıdınce selam bile vermiyor ben konuşursam öyle konuşuyor, yüzüme bile bakmıyor orda bir tane memur var o kadın bana bakarken hani sanki ben çok düşük bir insanmışım gibi davranıyor benim olduğum yere girmiyor yani bunu yüZde yüz yaşadım kuruntu felan değil o kadının eşi doktormuş laf arasında dolaylı bi şekilde bana ya canım tanıdık var mı eve kadın çağıracağım dedi bende bilmiyorum dedim hani ama aslında bana sormuştu ben evlere temizlige gitmiyorum neyse iki gündür kendimi çok tuhaf hissediyorum ben kötü birşey yapmıyorum ama insanlar beni hep dışlıyor aynı şeyi komşularımda yaptı neden gittiğim her yerde dışlanıyorum

13 Cevaplar

0 oy
(2,946 puan) tarafından

Belki de yalnızlık Senin için en iyisidir canım İş arkadaşları ile samimiyet kurmak her zaman iyi bir şey olmayabiliyor Sen işine gücüne bak seni takmayana Sen de takma

-Reklam-
0 oy
tarafından

Hepimizin gireceği mezar 2mt² o yüzden çok takmamak lazım. İnsanlara kendini sevdirmek zorunda değilsin. Bunlardan gerçekten dost olmaz zaten en azından gerçek yüzlerini gösteriyor 😁

0 oy
(1,152 puan) tarafından

Yerinde olsam muhattap bile olmam. burnu 5 karış havada olan insana tenezzül etme bile.kendinden ödün verme sen işini yapıyorsun helal ekmeğini kazanıyorsun.

Sen bu şekilde düşünürsen kendini bi halt sanar insanlar.her zaman dik başlı kimseye tenezzül etmeyen bir kadın ol.muhattap olmuyorsa olmuyor çok mu lazım sanki sende onu yok say😏

0 oy
tarafından

İyi akşamlar güzelim 

Hiç takma kafanı bosver 

Yaptıklarından kendileri utansın 

Sen helal ekmek pesindesin 

Sadece bunu düşün gülüm 

Gerisini ilerisini salla inan bana

Hayat güzel ve yaşamaya değer 

Ben burda o kadar güzel arkadaşlık kurdum ki..yeri geliyo ailemden daha yakın hissettiğim insanlar oluyo.

Bize gel takıl hayatını yaşa 

0 oy
(208 puan) tarafından

Sadece kendine odaklan. Onların sana davranış şekli seninle ilgili değil kendileriyle ilgili. Kompleks yapıyorlar olabilir bazı şeyleri. 

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Taaaa en küçüklüğümden beri yalan yok varlıklı büyüdüm. Dedem sağolsun diyeyim. Ama ne ben ne kardeşlerim asla ama asla böyle yetişmedik.  Evimize gelen ablaya öyle hürmet ederdik ki. Öyle öğretildik çünkü. Demem o ki senin yaptığın yanlış değil. Namusunla para kazanıyorsun. Daha ne. Ne güzel. Yanlış ne biliyor musun. İki gram burunları b.oktan çıktı diye, kendilerini bi vok sanmaları. Boşver o yüzden işini yap evine dön. 

0 oy
(1,660 puan) tarafından

Pasif ve çekimser oldugun dışardan görülüyor mu? Duşardan sessiz, pasif, utangaç görünen insanlar genelde dışlanır.

0 oy
(1,353 puan) tarafından

Ben bir ihtimal olarak söylüyorum kesinlikle öyledir deniyorum ama bazı insanlar her gün de duş alsa teri kokuyor. Belki terin kokuyordur sen farketmiyorsundur. Yoksa senin olduğun ortama bile girmicek kadar sıkıntısı olacaklarını sanmıyorum. Bizim de iş yerimizde oluyordu bazen böyle teri kokan arkadaşlar. Yani ne kadar kibar davransak da bazen yanına yaklaşıp konuşup sohbet edemiyorduk çünkü ister istemez insanın midesi bulanıyor. Dikkat ediyorsundur tabiiki ama her sabah mutlaka yeni kıyafet giyip kaliteli bir roll-on surup dene bir de. Aranızda başka problem yoksa yani başka bişey gelmiyor aklıma 

0 oy
(5,472 puan) tarafından

Doktor kocasıyla prim yapan memur. Büyük acizlik. Yanlış anlaşılmasın memurluğu asla küçümsemiyorum, kadının kocasının statüsü ile ego yapmasına kızıyorum.

İşyerinde iyi tavır görsen de mesafeni korumalısın. En doğrusu budur. İşyeri samimiyeti kaldırmaz. 13 senedir çalışıyorum, hiçbir iş arkadaşım özelde de arkadaşım olmadı. Böylesi en iyisi inan.

Öte yandan o kibir abideleri sen olmasan kaç gün pisliğe dayanır acaba. Bizim ofise gelen temizlik görevlisi abla Özbekistanlı, sabah gelir gelmez aç mısın diye sorarız önce bir çay ikram ederiz. Çünkü biliyoruz ki o olmasa ofisin hijyeni de olmaz. 

0 oy
(899 puan) tarafından

Kesinlikle seninle ilgili birşey değil onlar alçak gonullu değiller  . Sen harika birseysin muhatap olma kimseyle ... Çok güzel bir laf var 

İşyerindeki herkes arkadaşınız degildir. İşinizi yapın paranızı alın ve evinize gidin ...

0 oy
(22,689 puan) tarafından

Onlar sana nasıl davranıyorlarsa sen de öyle davran. Tek diyecegim o

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Başver canım işini yap geç muhatap olma onlarla . Onlar seninle konuşmuyor diye hayatından bir şey eksiliyor mu?

0 oy
(1,781 puan) tarafından

Seni küçük görünce aksine kendini küçültüyorlar boşver sen o kadar yüksek bir insansın ki asıl senin onlar gibi küçük insanlar ihtiyacun yok boşver takma işini yap geç 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 257 göst.
0 oy
10 cevap 409 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Realisthanim (3,169 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 155 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...