Ben söyledim mi herkes diyor ki nefretin çok büyük bu hasetlik değil de ne
Annem ameliyatlı hastaneye götürecek kimsesi yok ben götürüyorum kontrole. Dün eşim geceden geldi yatacak görümce aradı annem hasta hastaneye götürr diye neyse götürdü getirdi anası götürecek tabi tahlil vs uykusuz gitti işe epilepsi hastası normalde götürür enişte bugün yine arıyor görümce yatmadiysa hocaya gitcez çabuk gelsin götürsün diye dik dik konuştu tamam yine götürdü sonra hoca dönüşü gelmiş neymis hafta içi hastaneye ben gideyimmis görümcem yoruluyormus git gel sırf annem bende kalıyor ben ilgileniyorum diye normalde benden medet ummaz kocamdan medet ummazlar
Bende annem bende zaten kocam koşuyor iki gündür 3 saat uyuyp ise gidiyor dedim 12 saat çalışıyor
Bunun adı bencillik değil mi ?
Normalde aramaz sormaz her işini görür sırf şu an burda bende annem diye ki asla maddi zorluğa sokmuyor babam o bakamiyor belinden rahatsiz arada anneme arada bana geliyoruz pazartesi son kontrol var platin takildi ameliyat oldu omzuna kadar alçı var ama asla maddi zorluğa sokmuyorlar bizi
Sırf annem burda diye gitsin kocam yapsın ona lafım yok ama benden de umuyor sırf hasetlik olsun diye dolduruyor görümcem