+1 oy
396 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,756 puan) tarafından

Ben söyledim mi herkes diyor ki nefretin çok büyük bu hasetlik değil de ne 

Annem ameliyatlı hastaneye götürecek kimsesi yok ben götürüyorum kontrole. Dün eşim geceden geldi yatacak görümce aradı annem hasta hastaneye götürr diye neyse götürdü getirdi anası götürecek tabi tahlil vs uykusuz gitti işe epilepsi hastası normalde götürür enişte bugün yine arıyor görümce yatmadiysa hocaya gitcez çabuk gelsin götürsün diye dik dik konuştu tamam yine götürdü sonra hoca dönüşü gelmiş neymis hafta içi hastaneye ben gideyimmis görümcem yoruluyormus git gel sırf annem bende kalıyor ben ilgileniyorum diye normalde benden medet ummaz kocamdan medet ummazlar 

Bende annem bende zaten kocam koşuyor iki gündür 3 saat uyuyp ise gidiyor dedim 12 saat çalışıyor 

Bunun adı bencillik değil mi ? 

Normalde aramaz sormaz her işini görür sırf şu an burda bende annem diye ki asla maddi zorluğa sokmuyor babam o bakamiyor belinden rahatsiz arada anneme arada bana geliyoruz pazartesi son kontrol var platin takildi ameliyat oldu omzuna kadar alçı var ama asla maddi zorluğa sokmuyorlar bizi 

Sırf annem burda diye gitsin kocam yapsın ona lafım yok ama benden de umuyor sırf hasetlik olsun diye dolduruyor görümcem 

14 Cevaplar

+8 oy
(794 puan) tarafından

Ben anneme bakıyorum ilgileniyorum, zahmet olacak ama kendi annenede kendin bakiver de . Bişey demedikce kendilerini ölümüne haklı görüyorlar. 

(6,756 puan) tarafından

Evet malesef öyle görüyorlar gidemem ben kusura bakma dedim 

-Reklam-
+3 oy
(2,496 puan) tarafından

Evet gerçekten hasetlik yapıyorlar

(6,756 puan) tarafından

Allah görsün 

+3 oy
(1,436 puan) tarafından

Senin annenmi eger oyleyse gorumcen ne alaka canim

(6,756 puan) tarafından

Benim annem ameliyat oldu . kayınvalide de hasta görümce diyormuş Büşra gotursun 

(1,436 puan) tarafından

Sen ne ise yariyon deseydin 

(6,756 puan) tarafından

Götüremem kusura bakma annemi bırakamam dedim bende 

+3 oy
(23,313 puan) tarafından

Sana diş geçiremiyo o şekilde yapıyo bariz 

(6,756 puan) tarafından

Aynen canım hasetlik ediyor 

+3 oy
(928 puan) tarafından

Herkes kendi anasına baksın bi zahmet kocan zaten elinden geleni yapıyormuş adamı özel şoför diye kullanıyorlar annesi için tabi gidecek ama görümce çok saçma mecbur değil yani bi hastalık olur o ayrı tabi de sen zaten anene bakıyormuşsun o da baksın hiç takma boşver bldiğini oku

(6,756 puan) tarafından

İşte annem burda ya ondan yapıyor 

+2 oy
(19,255 puan) tarafından

Herkes kendi annesine bakiversin bir zahmet oda senin annen eşim ilgileniyor zaten beni niye karıştırıyorsunuz annem bende bilmiyor musunuz desene canım 

(6,756 puan) tarafından

Gidemem ben kusura bakma dedim bende 

+2 oy
tarafından

Gerçekten haset ve kıskanç insanlardan korkarım 

Hasetlik yapıyor bu bariz belli 

(6,756 puan) tarafından

Hiç demezdi gideljm annem burda diye gidelim beraber diyor kaynanam 

tarafından

Kıskanç işte haset mesafe koy 

(6,756 puan) tarafından

Ben gelemem dedim bende niye diyor gelemem işte dedim bozuldu 

+2 oy
(888 puan) tarafından

Bencillik değil nankörlük bu 

(6,756 puan) tarafından

Malesef gerçekten öyle yoruldum ki

+2 oy
(4,181 puan) tarafından

Gönder kocasını anasının evine orda baksın annesine. Hiç değilse gözün görmez kulağın duymaz sinir stres yaşamazsın. Görümcenin kocasının haddine mi gel götür demek terbiyesiz. 

(6,756 puan) tarafından

Görümcem diyor gel götür diye 

+2 oy
(11,094 puan) tarafından

Herkes kendi anasına baksın bir zahmet esin ve görümcen için söylüyorum sen Kendi anana bakiyon onlarda 2 evlat Kendi analarina bakiversin 

(6,756 puan) tarafından

Görümcem baksın akşama kadar geziyor ya benim kocam çalışıyor ona rağmen elinden geleni yaptı ama yine de yok fazlasını istiyoar 

+2 oy
(1,014 puan) tarafından

Zaten kaynanan ve görümceni ezberledik valla helal olsun yine evine alıp konuşuyon görüşüyorsun ben yapamazdım. Haklılık konusuna girmiyorum bile 

(6,756 puan) tarafından

Mesafe koyduk ama ister istemez silinmiyor arada eşim var tamamen sil diyemiyorum malesef 

(1,014 puan) tarafından

Tabiki oğlu görüşür eder ama ben muhatap olmazdım

(6,756 puan) tarafından

Geliyor yüzsüz ne diyim şimdi 

+2 oy
(725 puan) tarafından

Annem zaten amaliyat geçirmiş evde tek kalamaz onu da alıp kayınvaliden ile gidemezsin yani çocuk bile bilir bunu ve kocan da zaten gerekeni yapmış, görümcen olmasa kocan ilgilenmese kayınvaliden zor durumda olsa belki tamam dersin bir şekilde yaparsın ama bunların ki kıskançlık resmen boşver 

(6,756 puan) tarafından

Aynen öyle nereye gitcem ben ya dedim bu gece kina var arkadaşın ona bile kardeşim gelecek ben gidip gelcem 

+2 oy
(4,529 puan) tarafından

Herkes kendi annesiyle ilgilensin canım bu kadar basit kendi annen dururken de kocanın annesine bakacak değilsin kaldı ki kızı dipçik gibi bakacak kimsesi olmaz ikisine de sen bak ama bu yapılan anneni evden gönderme çabası

(6,756 puan) tarafından

Malesef hasetlik resmen 

+1 oy
(1,691 puan) tarafından

Yani hasetlikten başka bir şey değil bu gerçekten sen kendi haline bakıyorsun o da kendi annesine baksın yani bu ne eşin gerektiği yerde gerektiğini yapmış zaten adam daha  ne yapmanızı bekliyor senin de annenin ihtiyacı varken annene tabii ki de bakacaksın sen de onun evladısın benim de annemin ihtiyacı var sen de annene bak diyebilirsin ya anlamıyorum bu gereksiz insanların muhabbetini senin annenin senin yanında olduğunu bildiği halde bunu demesi bile saçma gereksiz

(6,756 puan) tarafından

Kaynanam geldi sadece o dedi ama elbet görümce denk gelecek ben ona diyeceğim lafı biliyorum bencil annem mi battı sana 

(1,691 puan) tarafından

Kayınvalideye bakmak değil muhabbet illaki gerektiği yerde bakılır sokağa atacak halimiz yok ama kendi kızının imkanı varken bunu yapması çok saçma

(6,756 puan) tarafından

Valla Allah biliyor ben bakacak durumda olsam da bakmam o benim çocuğuma bakmadı kızının çocuğuna baktı üstüne her şeyde bencillik yapıyor 

(1,691 puan) tarafından

Olsun öyle de demem sonuçta Allah rızası için yapacaksın Allah'tan bekleyeceksin sevabını o yapmıyorsa bakmıyorsa onun çocuğu da ona bakmıyor bak senin başına göndermek için bahane arıyorlar sen bakarsan mükafatını alırsın

(6,756 puan) tarafından

Gerçekten öyle bahane arıyor 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 312 göst.
+1 oy
2 cevap 86 göst.
+1 oy
9 cevap 332 göst.
+2 oy
10 cevap 385 göst.
21 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,530 soru

24,059,965 cevap

330,096 kullanıcı

...