+2 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından

Bu postu içimi dökmek için yazıyorum.. 

Bayram günü de post açtım ama silmişim gören vardır belki. Görümcemle 2 senedir küsüz. Ama kavga etmedik bana laf soka soka konuşuyordu ben de geri cevap verdim çocuk gibi darıldı daha konuşmadı. Neyse işte bu süre zarfında kaynanam hep iyi olun o çocukları göresi var vs gibi iyimser konuşuyordu. Eşimle de arası bozuk. Kaynanam o yüzden iyi olsun istiyordu başka yakında çocuğu yok çünkü. Daha yakın zamanda da öyle dedi. Hatta aslında sen arasan o gelir vs demişti ama ben onda engelliydim. Kaynanama da dedim beni engellemiş arayamıyorum diye. Bayramda kaynanamlar Bi kaç yere gittiler ben gitmek istemedim iki çocukla zor olur diye. Evde arancakları arıyordum onu da aradım. İnsanlık bende kalsın dedim. Bayramlaştık. Numaramı silmiş beni tanımadı ben de ben olduğumu söyledim kapattı telefonu. Kaynanamlar gelince söyledim aradım diye o da iyi yapmışsın dedi iyi ki aramışsın diyordu. 2. gün oldu bir bağırışı var görmeniz lazım. Ben onu aramışım da ismiyle hitap etmişim. Kadın 10 yaş büyük ne kadar ne olsa büyük diye abla diyorum içimden gelmese bile diyorum. Neymiş de dememişim. Dalga geçmişim. Kaynanam keşke aramasaydın vs dedi. Neyse sonra az zaman geçti ben odada çocuk uyutuyordum onlar yemekteydi. Kaynanam Bi geldi odaya saçına başına dalıyor niye aradın bana niye sormadın diye. Bundan sonra ondan habersiz adım atmicakmışım ona sorcakmışım. Noldu dedim senin yüzünden kocasıyla kavga etmiş birbirine girmişler engeli kim kaldırdı diye. Dedi. Zaten kocasıyla kaç senedir kavgalılar normal günleri yok ki. Neyse çekti kapıyı çıktı neye uğradığımı şaşırdım. Masaya geçtim babam vardı noldu diye sordu bir şey yok dedim. Eşimle kızım dışardaydı geldiler babam masadan kalkınca ister istemez ağlama geldi. Eşim sordu söyledim. Hemen kalk eşyalarını topla gidiyoruz dedi. Babası sordu söyledik anlattık. Kaynanam da geldi. İyi o evden ölü çıkmadı Bi kavga vardı görmeniz lazım. Eşimle babam beni savunda anneme bağırdılar o onlara bağırdı. Eşim de babamda arka çıktı senin kızında suç var dediler. Ben zaten bittim ağlamaktan konuşamadım bile. Eşimle eşyalarımızı topladık çıktık. Bi de biz çıkarken kaynanam diyor ki yemek ye de öyle git. Yemek yiyecek ağız bırakmadınız dedim çıktım geldim. Daha da hiç konuşmadık. Daha ne ararım ne sorarım. 

7 Cevaplar

+2 oy
(22,688 puan) tarafından

Deliler evi gibi. Görüşme bence bundan sonra 

(11,854 puan) tarafından
+1

Korku evi 😃

-Reklam-
+2 oy
(1,505 puan) tarafından

İslami olarak görümcenle görüşmek zorunda değilsin. O artık eşinin sorumluluğu, sıla-i rahmidir. 

Kaynanana da keskin ve net şekilde “Senin kızın havadan nem kapıyor diye ben üzülemem, kimse kusura bakmasın. Yapmadığım şey hakkında yaptı diyerek hariçten gazel okuyan kişiyi de bu saatten sonra ne görürüm ne de duyarım.

O kadın istediği kadar senin kızın, kocamın kardeşi olsun. Hak etmediği için artık abla da demeyeceğim. Hani söylememişim ya ben, yalancı çıkarmayayım.

Allahın bana görüş diye farz ya da vacip kılmadığı bir kimse için başımı ağrıtamam. Şu dk itibariyle bana barışın konuşun gibi laflar da etmeyin, ederseniz sizinle de uzaklaşırız.” Diyerek mesafeni açıklamalısın.

Kimseye mecbur değilsiniz, insanlar bunu çok çabuk unutuyorlar. 

(851 puan) tarafından
+1

Söylediğinin benzerini eşim söyledi annesine. Ben şok oldum 4 yıldır evliyim ilk kez böyle gördüm kaynanamı.

Eşim de annesine siz görüşürseniz görüşün buraya gelsin biz varken gelmesin ha onla görüşücez diye bize böyle davranırsanız siz de bizimle görüşmeyin olsun bitsin dedi resti çekti çıktık evden 

+1 oy
(766 puan) tarafından

Bacım kocan arkandaysa ne diye zorluyosun görümcenle konuşmak için? Bırak konuşma. Kayınvaliden de hasta galiba unutuyo söylediği şeyi. Hazır kocan arkandayken kes bence muhabbeti. 

(851 puan) tarafından

Aynen öyle yapıcam. Daha da kimseyi arayıp sormam. 

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

Diyecek söz yok gerçekten. Allah o kayınvalide ve görümceyle sana yardım etsin. Kayınvaliden kendi içinde tutarsız. Kızının hareketlerine göre robot değilsin hareket edeceksin. Havadan nem kapmış görümce hanım resmen. Bana yapılsa artık ne ölüme ne ölüsüne yani.

(851 puan) tarafından

Bu saatten sonra ben de ne ölüme ne dirime 

(3,410 puan) tarafından

Aynen öyle yap. Senin şansın eşin arkanda ve gereken her şeyi eşin söylemiş zaten. Helal olsun ona..

+1 oy
(2,708 puan) tarafından

Vay be susman disinda sanki her şey ben...ben o kadar susamadigim için olaylar daha çok büyüyor verip veriştiriyoruz Elhamdülillah bende isterim susmak bünye meselesi....

(851 puan) tarafından

Valla ben de konuşmak isterdim ama zar zor kendimi savundum daha da bir şey diyemedim. Eşim de beni bildiği için o savundu verdi veriştirdi

(2,708 puan) tarafından

Allah için benimki beni savunmaz allahdan ben kendimi savunuyorum 😅

+1 oy
(23,050 puan) tarafından

Kaynana lafı ile numaranı sileni araman en büyük hatan. Geçen posta da yazmıştım. Gerisinde haklısın 

(851 puan) tarafından

Aynen öyle afedersin b*k vardı da aradım. İnsanlık edeyim deidm bunlar ne anlar insanlıktan. Kaynatam da arkamda durdu sağ olsun. Aradığına şükretsin insanlık görsün dedi dhshdh

+1 oy
(74 puan) tarafından

Eşinizin arkanızda olmasına çok sevindim siz kurdugunuz ailenize bakın hep de mutlu olun umursamayin mümkün olduğu kadar kv niz ile aranıza da mesafe koyun ne cüret böyle davranır kızına söyleyeceği yere size patlıyor

(851 puan) tarafından

Ben de öyle olmayı düşünüyorum. Kendi oğlu bile çok soğudum derken olayı yaşayan bizzat ben, eskisi gibi olamam 

(74 puan) tarafından
+1

Olursanız daha fazla yaparlar altta kalmayın hakkınızı da yedirmeyin

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 221 göst.
0 oy
5 cevap 406 göst.
0 oy
2 cevap 249 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.