Kızlar selam nasılsınız umarım heppsiniz iyisiniz.
Size sormak istediğim bir şey var.
Oğlum 3 buçuk yaşında doğduğu zaman isim konusunda eşim babasının adını koymak istedi anlayış gösterdim onunda hakkı sonuçta birlikte bekledik oğlumu tam 12 yıl boyunca.
Ama benimde hep istediğim bir isim vardi ben bu ismi koyalım dediğimde he he diyip geçiyordu.
Neyse oğlum doğdu kimlik çıkarma zamanları bilirsiniz.
Giderken söyledim bak konuştuğumuz gibi ikimizinde istediği şekilde olsun ismi dedim duymazdan geldi çıktı gitti. Eve geldiğinde kimliği gösterdi sadece babasının adını koymuştu. Niye dedim ağladım baya ama umurunda değildi işte iki isim çok saçma kim söyleyecek ikisini vs gibi şeyler söyledi. Olan oldu dedim zaten lohusalık zamanları malumunuz uzatmadim.
Şimdi bir ayrılma sürecimiz var ayrılmayı düşünüyorum oğlumun adını da değiştirmek istiyorum ama sadece kayınpederimden kaynakli oğlumun adını onun adı koyduk ama asla bir tek gün bile oğlumla ne ilgilendi ne sevdi benim ne kaynana ne kayınpeder ilgisine bakımına ihtiyacım yok şükür. Ama insan istiyor ki diğer torunlarını sevdiği gibi sevsinler ama beni sevmedikleri için oğlumun tek bir gün elini tutup gezdirmediler sanki komşu çocuğu o kadar bir tavır aşırı zoruma gidiyor benim onlarda çok büyük emeğim var Allah biliyor sırf bu yüzden.
işte asıl soru oğlumun bu yaşından sonra adını değiştirmek istemem sizce bencillik mi oğlumu kendi sorunuma alet etmiş olur muyum kızlar çok fazla ikilemdeyim fikirlerinize ihtiyacım var 🙏
Hepinizi çok seviyorum teşekkür ederim 🙏 ❤️