Üzme kendini tedavine odaklan sen , çocuğunun şuan sana ihtiyacı var kardeşe değil .nasip olmuşsa tabiki olur RABBİM den başkası bunu bilemez . RABBİM en kısa sürede sagligina kavuşmayı nasip etsin , eğer hakkınızda hayırlısıysa ikinci çocuğuda nasip etsin .
İlk çocuğun tüp Bebek mi acaba.
Benim oğlum 3 yaşında tüp bebek le oldu şükür ama tam abartısız 3 yıl gittim hastaneye ,sebeb ,azosperm i .
Oğlum 3 yaşında girdi gurbet tek başına bakıyorum sıkılıyor .bide ne bileyim benim annem vefat etti onları temsil eden kardeslerim var en azindan çıkarsız arayabilecegim yaşım 30 artık kanamaların yani regl azalmalari oldu ,oda Triod hasimato triodu yuzudnen 4,5 ay hergun oğlumla gittim hastaneye haftanın 5 günü hastanededik 8 de gidip 5 de evdeydik üniversitesite hastanesi .
Şükur ikincisi de tuttu sağlıklı bir şekilde kucagima almayı nasip etsin RABBİM.ama çok çok zorlu bir surecti çocukla hergun 3 araç degisitirip gidip birde 3 araç değiştirip dönmek hep dua ettim RABBİM oğlumun emeğini boşa çıkarma hergun benimle die .
Ondan öncede asla ve asla ikinci çocuk aklımda dahi yoktu çünkü tüp Bebek maliyetli yıpratıcı süreç çünkü ama işte bende çok kesin konuşmustum zamanla insanlarn fikirleri değişebiliyor