+4 oy
57 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,024 puan) tarafından

Merhaba anneler kızım 27 aylık aşırı derecede yemek yemiyor yemek görünce sanki hayalet görmüş gibi kaçıyor ağlıyor bağırıyor 

Oyunla yedirmeye çalışıyorum asla ama asla ikna olmuyor balık yağı kullanıyorum yine etkisi yok 

Psikolojim bozuldu artık bende sinirleniyorum üzülüyorum bir çocuğun sevebileceği herşeyi yaptım hiçbirşeyi tabağını bitirerek yemedi artık kendimi suçluyorum ben bakamıyormuyum diye 

Gerçekten artık dayanamıyorum misal bu gün sadece cici bebe sut içti onu vermesem aç aç dolaşacak 

Şuan mesela karnı aç aç uyudu içim parçalanıyor artık

Nolur bana bir tavsiyede bulunun iştah şurubu olur başka birşey 

2 Cevaplar

+3 oy
(295 puan) tarafından

Ne yaparsan yap olmuyor benim oğlum da 5 yaşında halen daha iştahsızlık sorunuyla uğraşıyorum. Doktora götüreceğim sanırım, artık yıprandım ben de 😕

-Reklam-
+3 oy
(1,548 puan) tarafından

Biz ligone takviye kullandık eczane tavsiye etmişti daha önce argivit kullanıyordum ellerinde yoktu ama bu da güzel dedi yeğenine kullandiriyormus güvendim aldım yemek yemeyen cocuk 3,4 gün sonra anne yemek istiyorum demeye başladı  😀 sürekli.  Çorbaya bayılıyor. Domates,  yumurta bunları hep yiyor peynir hariç.  Herseyi yiyor nerdeyse. Şuan 29 aylık. 

Ligone takviyesi öneririm omega3,  betaglukan içerikli takviye al bence 

(1,024 puan) tarafından

Yaa hadi inşallah bizdede etki eder dediğinizi alacağım teşekkür ederim 

(1,548 puan) tarafından

Rica ederim . İnşallah  açılır iştahı. Bide önerim masaya patates kızartması gibi cezbeden şeyleri koymayın yedikten sonra getiriin.  Mesela kahvaltı yapmalı dimi yumurta peynir zeytin ekmek bal kaymak artık neyse yesin az az sonra patates kızartması getirin ödül diye az çok az hemde yoksa direk ona yönelir yine aç kalır hemde sağlıksız beslenir bu sefer. 

İlgili sorular

+3 oy
7 cevap 93 göst.
+3 oy
8 cevap 134 göst.
+1 oy
10 cevap 143 göst.
0 oy
4 cevap 98 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,946 soru