0 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (27 puan) tarafından

Eşimle 2 senelik evliyim .Eşim maddi manevi babası hayatta olmasına rağmen evin babası rolünü devir aldığı için kayınvalidem evlenmesin diye resmen yirtindi.görümcemde evli ve sorumluluk almamak için sürekli kocamın işi var uygun değiliz diye yırtan bir karakter.ama eşime gelince tüm beklenti ondan isteniyor.

Sırf nişan atalım diye kayınvalidem ve görümcem düğüne gelmek dışında bir şey yapmadı lar.gelinlik bakma eve destek telefon araması nişanlı iken hiç biri olmadı yanlız bıraktılar.ve nikah tarihi alınınca kayinvalidem telefonlarima cevap vermedi.evlenincede kızıyla damadı na farklı bana ve oğluna farklı davrandı.bir raddede kavga ettik ve 1 yıl boyunca konuşmadık annesi babası ve kardeşi ile.onlarda triplendi aramadilar bizi.sonra bir şekilde barıştık ama başka farklı şehire taşındık bu sebeple arada sıcaklık oluşmadi.hatta kız kardeşi sen nasıl başka şehire gidersin annemleri yanlız bıraktınız diye küslük çıkardı gorumcem ile hiç konuşmuyoruz.derdi sorumluluk kendine kaldı bu yüzden.

Anne ve babası da ayda bir eşimi arıyor lar nasılsın vb  ama soğuk yani Bir şey ihtiyaç varmı falan yok hatta görüntülü konuşma bile yok.o kadar ben sadece bayram seyran da arıyorum onun dışında hiç iletişim geçmiyorum.siz olsanız napardiniz.

9 Cevaplar

+1 oy
(24,370 puan) tarafından

Böylesi iyi yakın olsan hem evliliğine hem ruh sağlığına zarar 

(27 puan) tarafından

Yani bu bir sene küslük de benim anamı babamı da aramadilar sonra bir şekilde barıştık ama artık başka bir şehirde yaşıyoruz bu sebeple sıcaklık oluşmadı onlarda soğuk oğullarını arıyorlar ayda bir ancak nasılsın eşin nasıl selam söyle bu kadar. Ben hiç bir telefona dahil olmuyorum.sadece bayram da kandilde o kadar.

Görümcem le zaten hiç konuşmuyoruz başka şehire gitmek ihanet etmek miş yıllarca abisi baktı ya şimdi kendisi ilgilenir diye ödü kopuyor.sahsen eşimde aramiyor.

Sadece bayram vb aramak yeterli mi

(24,370 puan) tarafından

Bence yeterli aradan biraz zaman geçsin eşinin ayrı bir aile olmasını kabullensinler kendi başlarının çaresine bakmayı öğrensinler ondan sonra samimi olursunuz yine illa olacaksanız 

-Reklam-
+1 oy
(1,893 puan) tarafından

Bence yeterli bende mesafemi koyabilsem hatta hayatımdan komple çıksalar varlıkları bile zarar boşver fazla samimi olunca da herşeye karışmaya çalışıyorlar 

(27 puan) tarafından

Görümcem ama hep öyleydi aynı şehirde yaşarken mesela kayinvalidem doğum günü var abisini arıyor pastayı siz mi alırsınız biz mi , hani bir kere de abi zahmet etmeyin biz aldık yok. En ufak bir şey de biz yaptık aldık çok tuttu falan ilk okul çocuğu gibi asla sorumlu almak istemiyor eşide kendide, ve bunu yapan 34 yaşında bir kadın ben 28 yaşındayim.bu bir senelik küslük oldu ya onda eşim de arayıp sormadı hiç birini onlarda bizi aramamis ti. Hani o sürede annesi ile maddi manevi ilgilenmek durumunda kaldı sonra biz başka şehire taşındık diye kavga çıkardı.esim annesini babasını arıyor gorumcemi sildik çünkü ne demek başka şehire gitmek bir şey olunca annemle hep benmi ilgilencem benim kocam la kendi özel hayatımız var falan yaptı abisinin yok ama.ve kayinvalidem buna rağmen kızıyla hâlâ arası çok iyi aynı şehirde yaşıyor çünkü bizi ayda bir arıyor ben hiç aramiyorum zaten eşim konuşuyor ben sadece bayram vb.

(1,893 puan) tarafından

Tamam işte ne güzel mesafeni koymuşsun onlar da size koymuş niye bu kadar kafana takıldı ki 

0 oy
(1,741 puan) tarafından

Yani şuan zaten gorusmuyorsunuz tam neyi sordun anlamadim sen gorusulsun mu istiyorsun 

(27 puan) tarafından

Barıştık aslında Yani bu bir sene küslük de benim anamı babamı da aramadilar sonra bir şekilde barıştık ama artık başka bir şehirde yaşıyoruz bu sebeple sıcaklık oluşmadı onlarda soğuk oğullarını arıyorlar ayda bir ancak nasılsın eşin nasıl selam söyle bu kadar. Ben hiç bir telefona dahil olmuyorum.sadece bayram da kandilde o kadar.

Hani insan oğlum yüzünü göster görüntülü arayayım da yok 

Görümcem le zaten hiç konuşmuyoruz başka şehire gitmek ihanet etmek miş yıllarca abisi baktı ya şimdi kendisi ilgilenir diye ödü kopuyor.sahsen eşimde aramiyor.

Sadece bayram vb aramak yeterli mi

Sorduğum soru bu

0 oy
tarafından

Ne uzak ne yakın olmayın ortası en iyisi 15 yıl içiçe yaşadım 6 yıl kayinpederime baktım kaynım yıllarca kaldı evimde kayinpederim öldü hepsi oldu iki yıldır kimseyle görüşmem arada biseyde yok yani ama uzak olmak daha iyi her iki tarafada bence bunu ilk yıllar anlamıyorsun zamanla anlarsin

0 oy
tarafından

Bence bayramlarda özel günlerde normal 

0 oy
tarafından

Görümce çok bencilmis. Ne  yaşıyor bilmiyoruz ama benim annem bize annelik yapsa yük olarak gormezdim. Yani annelik yapanların degerei fazla bilinmiyor. Esinede helal olsun annesini bırakmamış elinden geldiğince cabalamis helal olsun. Gorumcemin tribi çok yersiz olmuş. Annesi niye yalnız kalsın kendisi var ya. 

(27 puan) tarafından

Görümcem ama hep öyleydi aynı şehirde yaşarken mesela kayinvalidem doğum günü var abisini arıyor pastayı siz mi alırsınız biz mi , hani bir kere de abi zahmet etmeyin biz aldık yok. En ufak bir şey de biz yaptık aldık çok tuttu falan ilk okul çocuğu gibi asla sorumlu almak istemiyor eşide kendide, ve bunu yapan 34 yaşında bir kadın ben 28 yaşındayim.bu bir senelik küslük oldu ya onda eşim de arayıp sormadı hiç birini onlarda bizi aramamis ti. Hani o sürede annesi ile maddi manevi ilgilenmek durumunda kaldı sonra biz başka şehire taşındık diye kavga çıkardı.esim annesini babasını arıyor gorumcemi sildik çünkü ne demek başka şehire gitmek bir şey olunca annemle hep benmi ilgilencem benim kocam la kendi özel hayatımız var falan yaptı abisinin yok ama.ve kayinvalidem buna rağmen kızıyla hâlâ arası çok iyi aynı şehirde yaşıyor çünkü bizi ayda bir arıyor ben hiç aramiyorum zaten eşim konuşuyor ben sadece bayram vb.

tarafından

Emin ol böylesi daha hayırlı olmuş. Allah'ın bildigi varki uzaklaştırmis. El bebek gül bebek buyutmusler yazık esinede bütün sorumluluğu yükü vermişler erkek diye zar. Evlat ayrımı var gibi geldi. Alışmışlar anneside kızda eşin gene insafliymis bakmış ben öyle anladım 

(27 puan) tarafından

Kaynanami bayram vb aradığımda ses tonundan beni çok da sevmiyor farkındayım bu yüzden de sadece bayram vb arıyorum. Eşimle bile ayda 2 yada 3 konuşuyor en fazla ve WhatsApp dan görüntülü bile aramiyor sanki oğlunu ozlemiyo. Mesela eşim arıyor nasılsın anne diyor iyi gelin napıyor diyor geçen ayağımı burktum eşim demiş ayağı rahatsız biraz demiş hı anladım bizde iyiyiz vb hani tamamen gecistirici geçmiş olsun ver telefona falan yok o yüzden bende bayram vb dışında aramiyorum 

Evlat ayrımı çok derin , damadına yalakalık yapıyor.

Şimdi başka şehirdeyiz işine yaramıyoruz tabi

tarafından

İnsan sevmesede uzuluyor işte anne babayı secemiyoruz. Bı iyi niyet bekliyor. Boşver böylesi hayırlı siz üstünüze düşeni yapıyorsunuz arayıp sorup. Gerisi onlara kalmış. Gerçek yüzleri çıkmış ortaya

0 oy
(28,336 puan) tarafından

Ohhh en güzeli ya boşveerrrr

(27 puan) tarafından

0 oy
(116 puan) tarafından

Bende benzer olaylar yaşadım ama ben kendim mesafe koyuyorum egerki mesafemi koymayayim kaynanam evimden çıkmaz bizde uzaktayiz kocamı hergun ararlar anası ayrı arar babası ayrı arar bende af ayda bir görüşseler diyorum. Ne kadar samimiyet olursa o kadar hayatına müdahale etmeye çalışıyorlar sen düştüğünde de elinden tutmuyorlar valla böylesi iyi keşke benimkiler de hiç aramasa

(27 puan) tarafından

Kaynanami bayram vb aradığımda ses tonundan beni çok da sevmiyor farkındayım bu yüzden de sadece bayram vb arıyorum.

Eşimle bile ayda 2 yada 3 konuşuyor en fazla ve WhatsApp dan görüntülü bile aramiyor sanki oğlunu ozlemiyo.

Mesela eşim arıyor nasılsın anne diyor iyi gelin napıyor diyor geçen ayağımı burktum eşim demiş ayağı rahatsız biraz demiş hı anladım bizde iyiyiz vb hani tamamen gecistirici geçmiş olsun ver telefona falan yok o yüzden bende bayram vb dışında aramiyorum 

(116 puan) tarafından

Benim kaynanam bir aşık suda bile boğaz suya üzülür. Kocama çok dedi boşa cocuk olmadan diye. Kaynanam benimle hiç sevmez bende onu sevmem kaynanama suram ağrıyor desem oturur kendi hastaliklarini anlatır kendimle ilgili bişey anlatırım üç eltim var onları anlatır bana hep der ki Allah razı olsun üç gelinimden iyiki varlar der. Beni gelini yerine bile koymaz yüzüme bile söyler. Ben bundan çok mutlu oluyorum daha uzak olsun hiç sevmesin hiç beklentisi olmasın. Benimki çok yüzsüz ısrar etmekte üstüne yok.

0 oy
tarafından

Peki eşin ne diyor bu duruma gıdelım ara sor konus falan dıyomu

(27 puan) tarafından

Eşimde diyor artık aynı şehirde değiliz işlerine yaramıyorum o yüzden böyle diyor yalandan seyrek arıyorlar işte sende hiç sallama bayram dan bayrama yeter diyor ama kayinvalidem bundan rahatsız dile getirmesede ben hissediyorum telefon da konuşurken dönük ses tonundan

Görümceme gelince onu komple sildik onlar aramiyor biz de 

tarafından

Bosver esın ne dıyprsa onu yap cnm

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 136 göst.
23 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bensimdiannemiyim (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 312 göst.

Kategoriler

1,476,394 soru

24,168,517 cevap

335,732 kullanıcı

...