Ben her yerde aynıyım canım. Normalde sevdiklerimle çok konuşan saçmalayan eğlenen biriyim ama başkalarının yanında sessizim çok konuşmam özellikle dedikoduya dahil olmamak için her konuda dahil olmam. Hep bir mesafem var bana veya çocuğuma laf edilmezse kötü söz de söylemem. Gelirlerse hizmetimi ederim hal hatır sorarım gündelik hayattan konuşurum o kadar. Seninki gibi bir durum olmadı ama benim abim evlendi geçen senelerde hep yanlarındaydım ama hiç bir şeye karışmadım diyeyim sana.
Mesela kaynanamlara gidince hep birlikteysek, aileden küs olduğum biri de var genelde çocukla ilgilenirim. Yapılacak işlere yardım ederim zaten kalabalık olunca zaman çabuk geçiyor kimseyle muhatap olmam. İşte şu yemeği yapalım şu işi yapalım dışında pek bir şey konuşmam.
Bende isterdim hoş sohbetli bir aile olalım bir birimizi tutalım ama olmuyorsa da böyle mesafe en iyisi. İnan kafam çok rahat eşimle beni etkileyen tek konu arada bi kaynana kayınbabanın habersiz gelmesi onun dışında çok şükür hiç bir olaya dahil değilim. Biriyle küstük mesela neler duydum neler ama hiç tartışmadım direkt hayatımdan çıkardım bitti benim için. Bir daha da ne kaynanam sordu ne de başkası noldu veya işte konuşun falan diyen olmadı. Çok yazdım kıız😂