+2 oy
156 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından

Evet kızlar rabbime bin şükür ki bu postu acmak banada nasıp oldu bebeğim 40 günlükken kalça ultrason una götürdüm hiç beklemediğimiz biseyle karşılaştık sol kalça tip 3 tam çıkık kalça dediler o ani anlatamam dunyam durdu resmen kendimi ertesi günu özel Bir hastanede ortopedi doktorunda buldum o kadar tuhaf ti ki anlatamam  neyse artık tedavi sürecimiz başladı bebeğime bı alet taktilar sırtında sert mandallar Allah'ım ne tuhaf ben herşeyin en iyisini bulup giydirmeye çalışırken yavrum bianda sert mandallarin üstünde uyumaya başladı:(( neyse aradan 3 ay geçti banyo hariç hiç cikarmadik bugün kontrolümüz vardi çok şükür iyileşmiş kuzum artik sadece geceleri tedbir amaçlı takacagiz  Allah'ım kimseyi evladiyla sinamasin inşallah çok Zor bir durum anca yasayan bilir inşallah kimse böyle bişey yaşamaz ama egerki biri birgün böyle biseyle karsilasirsa bu yazdıklarım içine Umut olsun diye yazıyorum  Allah kalıcı dert vermesin kizlar inanin geçiyor hersey şuan bebeğim hamur gibi kayıyor kucagimda çok tuhaf ya bu tulum bile giydirebilmek ne büyük mutlulukmus bir anne için  mutluluğumu sizlerlede paylaşmak istedim burda para pul dünya mali hersey boş gercekten yeterki Rabbim sağlık versin yavrularımıza🥹🥹🥹❤️

5 Cevaplar

0 oy
(5,071 puan) tarafından

Gerçekten sağlık olmadıktan sonra dünyanın bütün malı insanin olsa boş Rabbım yavrularımızın acısını göstermesin inşallah canim çok sevindim sizin adınıza tekrardan geçmiş olsun Rabbım size bağışlasın 🐣🥰

(191 puan) tarafından

Amin kuzum çok sagol. Az çok bilirsin hamileligim full stresle geçti zaten sonrada böyle oldu inşallah bu saatten sonra yüzümüz güler artık ❤️

(5,071 puan) tarafından

Bilmez miyim canım Rabbımin izniyle bundan sonra her şey daha da güzel olacak 💜

(191 puan) tarafından

Ahh inşallah canım ya tek temenmin o cocuklarim iyi olsunda gerisi boş gerçekten sen nasılsın canım ya ben bayadir giremiyom buralara pek❤️

(5,071 puan) tarafından

Rabbım size bağışlasın canim acılarını göstermesin inşallah 🤲 bende iyiyim. Çok şükür canım benim Allah razı olsun 💜

-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından

Bende oyleymisim 7 8 ay kalmis bende hep sirt üstü yatmak zorundaymışım demir alet bacaklarim ayrik sekilde 

(191 puan) tarafından

Yaaa  bizimki de 3 ay full takili kaldı artık sadece geceleri takılacak canım peki bişey sorucam ilerde her hangi bir sorun olmuyor dimi kalca cikigiyla ilgili hep aklimda ya 

(2,481 puan) tarafından

Yok canım normalim ben:))) yürümeden fark edildiğim için ameliyatsiz duzelmis yoksa ameliyat olacakmışım

(191 puan) tarafından

Sağol canım ya evet evet geç kalinsaydi bizimki de öyle olacaktı oda çok Zor Bir süreç Allah kimseye yaşatmasin vallahi❤️

(2,481 puan) tarafından

Amin canım korkma duzeldi artık 

Kuzenimin kızindada vardi ondada cift bez takarak duzeldi her türlü düzeliyor ALLAH ın izniylr

0 oy
(2,553 puan) tarafından

Ya bu kalca çıkık olayı doktor kaynaklıdır acaba

(191 puan) tarafından

Ben tamamen normal doğum esnasında olduğu nu düşünüyorum canım çocuk 3 890 doğdu normal doğuma çok zorladilar büyük ihtimalle ondandir ama işte gelde ispatla kim sebep olduysa Allah'ı dan bulsun artık ne diyim 

0 oy
(1,473 puan) tarafından

Cok.cok.gecmis olsun iyiki zmaninda erken tedavi yapmışsınız ya hic goturmeseydiniz.gecen bnde post actim.kzim 4 ayini bitirmek uzere 3 ayin icindeyken goturdum cok 2.aykikken esim götürmedi.bsy. olmaz dedi.bna dert oldu.havalar.isininca da hemen tek.basima.goturdum cok.sukur ki temiz cikti.sonuc bence herkes goturmeli.erken yaşta tedavi kolay.oluyor

(1,473 puan) tarafından

Iste esimde sonradan korkmustu ya cikik varsa dye bnde ona kzdim bu zorunlu bi test dye bnm kaynimin oğlu 1bucuk yaşında anlamslar cikik olduğunu teste fln götürmemsler iste ameliyat zorlu surec cok kötüymus o yaslarda bde ameliyat 3 ay hastanede kalmislar evdede baya bakmis eltim anlatıyor suan oglu yuruyor şükür 

(191 puan) tarafından

Canım ameliyat da olsa düzeliyor tabi ama hem süreç çok zorlu hemde yıpratıci ama küçükken fark edince gerçekten daha kolay atlatilitor Rabbim cocuklara dert vermesin ya dayanamıyorum hiç bebelere:((

(1,473 puan) tarafından

Bnde bzm bde rrken doğdu kizim 40 gün kuveste kaldi çok zordu sağlık sorunları vardi halada var :(((

(191 puan) tarafından

Yaa kıyamam ya 40 gün cokmus ya şuan inşallah iyidir yavrun:((

(1,473 puan) tarafından

Cok.sukur iyi kontrollerimiz var gececek btecek inşallah 

0 oy
(854 puan) tarafından

Benim bebeğime de tip 2a sağ tarafta dediler ama bana hiç bir tedavi vermediler 1 ay sonra gel dediler bebeğim 2 aylık geç mi kaldık bende çok üzüldüm iyileşir mi doktor ortopedi doktorunu aradı dedi 1 ay sonra gelsin 

(854 puan) tarafından

Bezi özellikle sordum dedi çok etkisi yok istersen bağla yani kendi hiç bir şey demedi 

(191 puan) tarafından

Aynen dediğin gibi canım acil olsa asla beklemez doktor direk pavlik bandaj yada aparat verirdi sen canını sıkma bir aya hicbisey kalmaz merak etme bizimki 1 ay sonra anca tip 2 ye geldi ve tam 93 gün boyunca gece gündüz aparatla durdu sert mandallarin üstünde uyudu yavrum ah neler yaşadım neler halada takıyor ama en azından iylesti biliyorum çok şükür için rahat biraz 🥹🥹

(854 puan) tarafından

Ameliyat olmadan atlatmış şükür inş bende de öyle olur 1 ay sonra ne diyecek ona göre doktorları gezdirim kuzenim de sağlıkçı dedi sen çok kafana takıyorsun bekle biraz bimay sonra gel göster dedi şimdi bütün doktorları gezdirme kızı zorla hasta etme 

(191 puan) tarafından

Kesinlikle doğru demiş kuzenin çok şükür öyle aşırı çıkık yok bizimki bile iylestise seninki daha kısa sürede iyileşir bak Bizim tedavi nerden baksan bir yılı bile bulabiliri ama çok şükür böyle atlatixaz her halimize bin şükür diyorum rabbim kalıcı dert vermesin inanki geçiyor ve canım 🥹❤️

(854 puan) tarafından

Abla tip 1a olmuş dedi doktor iyiymiş galiba çok anlamıyorum ama 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
11 cevap 271 göst.
17 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Linanin annesi61 (50 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 306 göst.
0 oy
13 cevap 263 göst.