Eşimle 2 senelik evliyim .Eşim maddi manevi babası hayatta olmasına rağmen evin babası rolünü devir aldığı için kayınvalidem evlenmesin diye resmen yirtindi.görümcemde evli ve sorumluluk almamak için sürekli kocamın işi var uygun değiliz diye yırtan bir karakter.ama eşime gelince tüm beklenti ondan isteniyor.
Sırf nişan atalım diye kayınvalidem ve görümcem düğüne gelmek dışında bir şey yapmadı lar.gelinlik bakma eve destek telefon araması nişanlı iken hiç biri olmadı yanlız bıraktılar.ve nikah tarihi alınınca kayinvalidem telefonlarima cevap vermedi.evlenincede kızıyla damadı na farklı bana ve oğluna farklı davrandı.bir raddede kavga ettik ve 1 yıl boyunca konuşmadık annesi babası ve kardeşi ile.onlarda triplendi aramadilar bizi.sonra bir şekilde barıştık ama başka farklı şehire taşındık bu sebeple arada sıcaklık oluşmadi.hatta kız kardeşi sen nasıl başka şehire gidersin annemleri yanlız bıraktınız diye küslük çıkardı gorumcem ile hiç konuşmuyoruz.derdi sorumluluk kendine kaldı bu yüzden.
Anne ve babası da ayda bir eşimi arıyor lar nasılsın vb ama soğuk yani Bir şey ihtiyaç varmı falan yok hatta görüntülü konuşma bile yok.o kadar ben sadece bayram seyran da arıyorum onun dışında hiç iletişim geçmiyorum.siz olsanız napardiniz.