+3 oy
669 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar selam herkese size bir sıkıntım ile geldim kendim artık işin içinden çıkamıyorum,eşimle evlendigimizde ben çok küçüktüm yaşım 17 ydi o 24 yaşındaydı görüştük henüz tanıyamadık ve evlendik kaçarak ve sorunlarımız başladı hemen,eşimin teyzesiyle yaşıyorduk sürekli eşim teyzesiyle konuşuyordu benim yerime asla benimle konuşmazdı,ayrılmaya kadar gittik ama ailem sen kaçtın istiyerek ayrılma ayrı eve çıkınca duzelirsiniz dediler, korunurken oğlum oldu eşim gidip oğluma babasının ismini koymuş ben hastanedeyken asla içime sinmedi bana sorulmadı yanına isim eklemek isterdim o zaman çocuğuma karşı sogudugumu fark ettim çok yanlış yaptım ama sahiplenemedim ben hastanede yatiyoken yaptı eşim bunu,evlendigimiz zaman yatagimizdan büyü buluyorduk eşim teyzesini çok sevdiği için asla o yapmamıştır diyordu her zaman ailesini korudu ama sürekli teyzesi eşime boşanın dedi biliyorum istemedi sonradan o da eşimin teyzesinin çocuğu olmuyordu ve benim hamile oldugumu öğrenince bana karşı çok değişti eşimi dolduruyordu dinleyince öğrendim konuştuklarını arkamdan bizzat duydum ayrıl sana kadın mi yok gibi gibi daha bir sürü şey var neyse ayrı eve çıktık orda da çok duramadik paramız kiraya yetmedi kayinvalidemde yaşamaya başladık bu sefer o karışmaya başladı olmadı benim ailemin yanına geldik bu sefer benim ailem dahil oldu her şeye ben annemle konuşmaya başladım eşim yerine sorunlarımı eşim dinlemedigi için doğum yaptıktan sonra ben eşim kavgalarimizda bana şiddet uygulamaya başladı ben boşanıcam gidicem demeye başladım sürekli o kıyafetlerimi eşyalarımı yırttı kırı her defasında evde ne varsa hepsini,ayrı eve çıktık düğün yaptı eşim para çekip orda takılan bileziklerle ev aldık TOKİ'den bu sefer eşim benim evim git demeye başladı bana ikinci çocuğum da oldu kızım oldu ona kendim isim koydum bir nebze mutlu oldum eşim bana sürekli temizlik yapmasam pissin dedi şimdi o kadar çok temizlik yapıyorum ki bir dakika oturmadan deli gibi oldum annem de hastasın sen biz gelince sürekli oturmuyorsun bir şeyler yapıyorsun demeye başladı eşimde bu sefer çok titiz demeye başladı eşim kendi temizligine asla dikkat etmez banyoya bile ben sokar yaptırırım kirli kıyafetlerini yerlere atar kirli sepetini bilmez yeni yeni uyardıkca düzelmeye başladı sifona basmazdı kadın değilmisin sen görevin derdi hatta sürekli köle diyip gülerdi ben kızınca şaka şaka derdi sürekli çocuklarımın önünde dayak yedim jandarmayı çağırdım babam bana nereye gidiceksin neden çağırdın dedi evlenmeseydin hak ettiğini yaşıyorsun dedi annemde kocan eve para getiriyo sana harçlık veriyo baban daha beter barış dedi hep o şekilde her defasında barıştım eşimin ailesi de biliyo yaşananları bizi karıştırmayın çok kavga ediyorsunuz diyorlar çocuklarım da çok garipler böyle büyüdükleri için bende sevgi gösteremiyorum sürekli sinir krizi geçiren bayılan bir anne oldum eşim kavga edip gidince alışkanlık haline getirdi gitmeyi saatlerce ağlayıp yüzlerine bile bakamıyorum kendimle ugraşmaktan yada s******git diyo bana kendimi oraya ait hisetmiyorum elime ne zaman para geçse ben eve harcadım benim varım yoğum o eve gitti bileziklerim takılarım o ev benim paramla ödendi bana takılanlara ama eşim evden bizi atıyo jandarmalara gösterdim morluklarimi şikayetçi ol eşini hapse atarız dediler bende dedim ki çocuklarımla ben bu evde oturmak yaşamak istiyorum bu mümkün değilmiş uzaklaştırma alsam babam kabul etmiycek beni temelli biliyorum çocuklarımı asla istemiyo zaten onları getirdiğinde kötü davraniyo susun konuşmayın durun diye bagiriyo sürekli onlara eve gidiyorum çocuklarım için eşimi görmemezlikten geliyorum bxna bulaşıyo şaka diyip vuruyo her yerimi morartiyo bilerek o derece vuruyo şaka diyerek kadın sığınma evine gitmek istiyorum dedim herkes o kadın sığınma evinden kaçıyo sen küçük çocukların yapamazsın kötü şeyler gelir çocuklarının başına dedi jandarmalar yine sustum affettim içime attım barıştık ama iki gün önce yine kavga kıyamet koptu bizim evimizde her şeye kavga ediyoruz eşimden ben ilgi sohbet sevgi istiyorum çocuklarımla ilgilensin istiyorum bana güzel iki söz söylesin istiyorum ama eşim asla söylemiyo beni görmüyo telefon bağımlısı hatta oglumuda oyle yaptı telefon aldı eline verdi çocuk sürekli telefon oynuyo ben alınca deliriyo elinden bu yüzden eşimi seviyo çocuk evdeki her şeyi kiriyo eşim ne yaparsa onu yapiyo ben kızınca esimede kızıyorum senin yüzünden çocuk bunları yapiyo diye e o zaman s.ktr Git evden diyo beni atiyo kızımda öyle oldu annem bana bugün krem almış kaşla göz arasında kızım o kremi bulup her yere dökmüş sürmüş çok ağladım hiç bir esyamin kıymeti kalmadı ne alsam mutlu olsam iki dakika sonra bulamıyorum çocuklar kırıp dokuyo eşimden böyle gördükleri için eşim kıyafet dolabimi paramparça yaptı koluma yumruk attı sezeryan dikisime tekme attı dizlerim mosmor bir de her yerim mosmor artık çok yoruldum oğlum aradı beni arkadan annenle konusuyorsan kapat konuşma diyorlar sürekli çocuğa telefon veriyorlar çocuk asla altına yapmayan çocuk yapmaya başladı orda kalınca oğlum da anne Alparslan in yanında annesiyle babası var Alparslan beni dovuyo ben ona vurunca bana bagiriyorlar yapma diyorlar dedi benim cocuklarim hep böyle büyüdü bu evlilik içinde hep kavga ettik anneme geldim 20 güne kadar burda kalıyorum barisiyoruz gidiyorum eşim yine aynı buraya geliyorum kısır bir döngü ben çocuklarım ikisi birbirinden ayrilmasin istiyorum kızım burda abi abi diye ağlıyor sürekli babamda beni her gördüğü zaman bu yinemi burda gitsin artık neden geldin ne oldu diyip duruyo kızlar çok zor durumdayım ne olur benim için dua edin cocuklarimda çok kötüler ;( benim içim aciyo oğlum ordayken bakiyorum böyle sürekli mutlu ailelere camdan adam bebek arabası suruyo karısı elini tutuyo hep diyorum ki neden biz bir kere el ele tutuşmadik bu nefretim eşime karşı olan beni daha da uzaklastiriyo hep ayrı ayrı yattık odalarda hep kaçıyo o benden salona gidiyo napicam bilmiyorum çocuklarım için 

20 Cevaplar

+8 oy
(1,855 puan) tarafından

hepsini okumaya yüreğim yetmedi. 

erkenden evlenecem, babamdan kaçacam, ay çok seviyorum diyen kızların okuması gereken ibretlik bir hikaye. 

sadece şu burası benim sen git kısmına kadar okudum. öyle bir dünya yok, o evin yarısı senin. fırsatını bul, işe gir. sonra da herifi sen sktr et. paran olursa güçlü olursun

(42 puan) tarafından

Evet canım aynen öyle bende yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ailem evlenmeden önce evlilge ittiler resmen babam acayip kötü bir insandı hala öyle ama sürekli annemi beni dövdü bende kaçış olarak gördüm hep bizi ezdi annemi beni karaladı bakkala gitsem hangi adama gittin or. derdi ben evlenmeden önce küçük bir kızken aklımda asla birisi yokken bir çok kez intihar ettim kollarımı kestim damarlarıma denk gelmedi her gün kollarımı jiletlerdim kurtulmak için evlenince de bir şey değişmedi sadece çocuklarım için kesmeyi bıraktım kollarımı ama aynı babam gibiymiş eşimde bunu anladım ben olmazsam çocuklarımı kimse benim gibi düşünemez diye intihar etmemeye ugraşıyorum annem çalışıyo kızım yanımda o yüzden şuan bakabilicek birisi yok ben işe girsem babam or. mu olucaksn der yemin ederim bu zihniyette birisi bana bakkala bile gitme diyo şimdiden 

(1,855 puan) tarafından

yapacağın şey herkese rest çekmek. herkesi arkanda bırakmak. maalesef anadan babadan darbe yiyene dışarıdakilerin de tekme atması daha kolay oluyor. 

bu dediğim iş bul para kazan vs çok kolay şeyler değil farkındayım. kolay bir süreç de olmaz. ama yavaştan araştır. kendini hazırla bu fikre. yatılı bakırcılık yap.

hiç kolay olmayacak. unuttur izini herkese. kimseye eyvallah etme

(42 puan) tarafından

Haklsn cnm yatılı bakıcılık tabiki yapabilirim ama yanımda bir tane 2 yaşında kızım var onunla kabul edilir miyim bilmiyorumm

(1,855 puan) tarafından

kabul edecek yerler olabilir. iyi araştırman lazım. hatta şirketler falan oluyor. iyi bir araştırma yap, hem senin hem çocukların için güvenli bir yer olmalı sonuçta 

(42 puan) tarafından

Çok sağ olun bilmiyordum Allah razı olsun sizden araştiricam işime yarayabilir 

-Reklam-
+5 oy
(447 puan) tarafından

Ev değil korku filmi gibi Allah yardımcın olsun bizde evlerimizde sorunlar yaşıyoruz böyle şeyler duyunca halimize şükrediyoruz 

(42 puan) tarafından
+1

Allah kimseye yaşatmasın canım :(

+5 oy
(2,510 puan) tarafından

Şimdilik tek yapabileceğin adamdan hiçbir şey bekleme. Sevgi ilgi falan. Bırak otel gibi kullansın evi si...trsin gitsin. Kavga etme dalaşma otur evinde. Benim annem de boyleydi. Üstüne babam eve kadın getiriyordu malesef... Sonra biz evde yalnız kalacak kadar büyüdük annem boşandi tekstilde çalıştı bizi okuttu. Okumamış olabilirsin. Gündelik temizliğe gidersin çocuk bakarsın hiç merak etme. Çocukların az buyuyene kadar sabret

(42 puan) tarafından

Evde değilim ki beni anneme getirdi bıraktı gitti kızımla birlikte oğlumu götürdü yanında vermedi 

(2,095 puan) tarafından

O zaman seni çalışmaktan alıkoyan nedir çocuklarında yanında değilmiş 

(42 puan) tarafından

Biri yanımda ama biri değil 

+4 oy
(1,578 puan) tarafından

Ben ne okudum ya😔 rabbim inşallah sizi en yakın zamanda huzura kavuştursun. Şunu bilir şunu söylerim kimse yaşattığını yaşamadan ölmez. Belki erken belki geç ama mutlaka yaşar. Sana boşan diyemem burdan konuşması kolay olur çünkü sahip çıkanın yok iki cocuklada cok zor ancak dua edebilirim senin için çok üzüldüm 

(42 puan) tarafından

Allah razı olsun cnm inşallah bir çıkış yolu bulurum çok kötü hisediyorum kendimi aklıma hiç bir şey gelmiyo 

+3 oy
(2,095 puan) tarafından

Ya hepsini okuyamadım kusura bakma çok uzun ama kendi ayaklarin üzerinde durman gerekiyor eşin, eşinin tarafı hatta kendi ailen bile seni eziyor. Sinir krizi geçirmek çocuklarına kötü davranmak yerine kendini geliştirmeye çalış ne mezunusun yazmamissin ama açıktan okuyabilirsin 

(42 puan) tarafından

Orta okul cnm okula gidebilicegim imkanım yok suan

(2,095 puan) tarafından

Okula gitme zaten iki çocukla nasıl gideceksin. Açıktan okuyabilirsin

(42 puan) tarafından

İstiyordum aslında ama o da şuan masraf ücret istiyebilirler ilk önce iş bulmam gerekebilir 

+3 oy
(820 puan) tarafından

Yok mu sulalende eli kolu tutan bı adam eşin şöyle ölümlük bı dayak istiyo baya bı kaşınmiş güzel bir dayak yese mum gibi olur sende çocukların çok küçük değilse bir işe gir kendine gel kendini kurtar kendini düşün biraz birikim yapınca boşa gitsin kendi bokunu temizlenmeyen adamdan koca olur mu 

(42 puan) tarafından

Yok kız nerde babam zaten karı gibi evde bizi döverdi dışarda kılıbık derler ya öyle korkak birisi eşime çit diyemiyo görsen disardan bir şey sanarsin ama yok konusamiyo bile eşimle biri 4 yaşında şuan babasinda kızım 2 yaşında benimle cnm nasıl iş bulabilirim düşünüyorum devlet hemen yardımcı olur mu bosaninca kızımı kreşe biraksam devletin falan bulabilirsem kendim çalışsam bilmiyorumm

(820 puan) tarafından

Devlet desteği var mı varsa nasıl o konularda bilgim yok canım Allah yardımcın olsun 

(42 puan) tarafından

Allah razı olsun cnm 

+2 oy
(2,187 puan) tarafından

Gülüm sana tek söyleyeceğim şey eşinle birlikte terapiste gidin . Allah yardımcın olsun inşallah 

(42 puan) tarafından

Asla kabul etmiyo cnm keşke etse umrunda değil evliligimiz

(2,582 puan) tarafından
+1

Bu zihniyette adama terapi hak getire.

Allah yardımcın olsun 

+2 oy
(1,021 puan) tarafından

Allâh yardımcın olsun canım okurken sanki olayların içindeymişim gibi yaşadım yani düşündüm de sen tek başına bıraz uzaklaş çocuklarından eşinden özellikle de uzak yerde bir akraban varsa git kimseye de söyleme onlarda söylemesin biraz kafanı dinle o zmn eşin kendi gibi yaptığı çocuklarına bakacaklar mı ailesi yardım edecek mi hatta başka bir akrabana da gitme direk tek başına kadın sığınma ev'ine git çocuklarla zor olurdu ama tek başına yapabilirsin biraz kendinle ilgilen kendine zaman harca bu bir ömür sürmez çünkü nereye kadar böyle olacak yarın bir gün çocuklar seni evden kovmayacagı ne malûm babalarının sözünü dinleyerek 

(42 puan) tarafından

Oğlum onda kızım bende cnm ailemin evinde kalıyorum iki gündür sığınma evini sordum jandarmalara ama küçük çocuklarla hiç önermiyorum dedi jandarma çok kötü bir yer buraya yakın olan ancak seni oraya koyabiliriz ama pişman olursun dedi 

(1,021 puan) tarafından

Canım kızını da ver eşine sen tek başına git kötü değildir inanki hepsi kadın hepsi de ailesinden eşinden şiddet görmüş hepsi de oraya sığınmış sende git ordan iş bile bulabilirsin birazda olsa kendini düşün yani okudum yazdıklarını hâlâ etkisinde kaldım çocukları bile kendine benzetmiş adam ileride çocukları sana daha fazla doldurur bu kez hiç bir şey yapamazsın sadece kendini yorman fedakar olman yanına kâr kalır o yüzden diyorum bende çocuklarına baksın babaları sende çalış bir düzen kur ayaklarının üzerinde dur ev fln açarsın bakarsın çocukları yanına da alırsın hemi o zmna kadar da büyümüş de olurlar akılları yeter o zmna oturur konuşursun 

(42 puan) tarafından

Haklsn cnm ne zamana kadar böyle gidicek gitmiyo asla ama eşim bir çocuk sende bir çocuk bende boşanma davasında ben açmıyorum çalış aç dedi kızımı da yollayamam ki o yüzden istemiyo zorla koyup gelemem biri sende biri bende nasıl bakarsan bak diyo annemede bez almiycaksnz bende getirmiycem yollamiycam nasıl alırsa alsın demiş bezi de bitmek üzere kimse ilgilenmiyo 

(1,021 puan) tarafından

Oğlun büyük demi o yüzden onun kolayına geliyor kızını da ver de görsün evde annelik nasıl yapılıyormuş ben de bakamıyorum de ver kızını elleme biraz da olsa burnu sürtsün 

+2 oy
(91 puan) tarafından

Kardeşim bende çok küçük yaşta evlendim hala kayınvalidem+ bekar kaynım ile yaşıyorum eşim şehir dışında çalışıyor 14 aylık kızım var +yeni hamile olduğumu öğrendim bende annemle babamın yüzünden evlendim ayrilcam dedim babam destek olmadı kendimede güvenip ayrilamadim kendi annemle 2 senedir gorusmuyorum sadece Allah'a sığınıp dua etmek geliyor elimden Allah'ım yar ve yardımcımız olsun hepsini okuyamadım ama okuduklarım bana yetti 

(42 puan) tarafından

Çok güzel demissin cnm ama senin işin de çok zorr onlar saçma sapan konuşuyorlar eşini dolduruyorlar eşin sana kötü davranabili onlar yüzünden 

(4,113 puan) tarafından

M.al mıdır nedir abisiyle kendisini bir mı tutuyor g.erizekali

(91 puan) tarafından

Abisi diyor eşin gelse böyle mi kapıyı acacan diye bende eşimle sen bir değilsin dedim 

(91 puan) tarafından

Evet maalesef ki

(4,113 puan) tarafından

İyi demişsin 

+2 oy
(454 puan) tarafından

İyide bacım niye hep karşı taraftan beklenti içindesin. O çocuğu orda niye bıraktın onuda al. Ben bizzat dedemden tacize uğradım oğlun ugrarda kimseye diyemezse. Böyle babaya cocukmu bırakılır. Eşin kötü ama sabret. O elbet birgün yaslanacak elden ayaktan düşecek. O çocuklar için en iyisi seninle eşinin yanı. Beklentiye gireme o çocuklar için görmezden gel. Annem beni bıraktı gitti. Dahada konuşmam evlendim yuvamı kurdum. Sen o çocukları bırakırsan onlarda ilerde benim gibi büyüyünce seninle tövbe konuşmazlar. Beklentiyi bırak artık sen bir annesin. Annemden babadan beklentiye girme. O cucuklar az daha büyüsün. Sen çalış ama bende demek istemem ama eşine dön. Sabırlı ol dua et. Dua her kapıyı açar. O çocukların için. Eminimki o oğlan çocuğun orda aç duruyor. Yediği yemegede laf ederler. En azından onuda yanına al dönmeyeceksen. Bı yerden başla. babamla kalacaksan çalış para getir. Belki bı nebze susar. Elbel birgün sende kendi evine çıkarsın. Ama bı yerden başlaman gerek.

(42 puan) tarafından

Çok güzel dedin cnm bende bunları düşünüyorum kaç defa affetim hep dayak yiyip buraya morluklarimi atardım aslında ama hamilelerde var etkilenmesinler öldürene kadar dövüyor en son bıçak çekti bana sokucakti ailemin yanında annem tuttu yapamadı o yüzden 

(454 puan) tarafından

Darp raporu al. Alırsan kim yaptı diye sorup direk poliste işlem başlatılıyor. Sonrası mahkeme süreci. Ama iste güvenecek dalin olmayinca zor bu süreç. Ben babamdan yüzünden sarp raporu almıştım. Aile yada eş iyi olmayınca bu hayat çok zor. 

(8,610 puan) tarafından

Böyle bir adama sakın dönme sonun ölüm olur sabretmek zorunda felanda değilsin calıs para biriktir kendi paranı kazan sonra herşey hallolur oğlunu da alırsın. Ben oğlumu babasına versem arkamda gözüm kalmaz kaynanam görümcem kaynım hepsi çok ilgili oğluma yedirir içirirler üstüne çok düserler ama yinede annenin baktığı gibi olmaz  . Eşin şuan senin peşine düşmüyosa otur ailenin evinde dönme bi çocuğun yanında ona sükret ikisinide alır vermeyebilirdi böyle bir zihniyet. Bide tehdit ederek kapına gelirdi. Artık uzaklatırmaada faydasız kalıyo bazı seyler de en iyisi dönme sen calıs para kazan. 

+2 oy
(5,262 puan) tarafından

Hepsini okuyamadim ama bes para etmez bi adam icin harcanmis bi hayat gordum ve uzuldum. Ayaklarinin ustunde durman sart. Evde yarisi senin bosan al yarisini kur kendine hayat. Gecmez omur boyle. 

(42 puan) tarafından

Evet bencede bende öyle düşünüyorum çok kafam karışık oğlum gel diyo babam git diyo eşim şiddet uyguluyo eşim barışmaya bile yaklasmiyo özür bekliyo inanirmisin :)))) beni dövdüğü için ondan özür diliycem nasıl basliycam bilmiyorumm

+2 oy
(179 puan) tarafından

Öncelikle çok zor bir hayatın var bu apaçık ortada.sen çocuklarına sahip çıkacaksın.anani atanı kocani sıktır e

t.hicbirimizin ailesi beş kuruş etmezmis.darp raporu al eşini atarlarsa atsınlar cezaevine.o evde de sen oturacaksin başka kim oturacakmis.ya da eminiyete gidip gzuelce derdini anlat seni yönlendirdiler.yani inan bana büyük konuşmak istemiyorum ama gider devletime sığınırım öyle ana babaya siginmam.o kocaya da koca demem.cocuklarin için fedakarlık yapacaksın.bu fedakarlık ta kocana boyin eğip babasiz bugumesinler aman demek değil.bak belki iş bulursun Allah bir kapı açar.en kötü vaziyet bile suanki durumundan rezil değildir.el kapısına sığın sana daha çok destek olurlar .senin kocanın ailenin falan yaptığını kimse yapmaz.az cesaretli ol.ben yinede çok akıl verip yanlış yönlendirmek istemem.ama dersini emniyetle paylaş bir yol göstersinler.kadin sığınma evinde kal.en azından döven söven olmaz.cocuklarin hayatı şuan durdugun yerde daha beter.hircin insanların yanında kala kala onların da bu şekilde olması çok olası bir durum zaten.lutfen onlara kızma bağırma .giden eşya olsun kırılan dökülen kremin olsun boşver.niye biliyor musun.gordugum kadarıyla çocuklarından başka kimsen yok.o yüzden canım onlara kızma .aç duaninet namazını kıl .nasıl bir yol izlemeliyim diye düşün.herseyi ölç tart biç.oyle karar ver .bence en sağlıklısı yolları ayırmanız zaten.

(42 puan) tarafından

O kadar güzel dedin ki gerçektende durum bu ben hala belki bir ümit diyorum ama halim çok kötü bence benim tek dediğim adam olan karısına el kaldıramaz sen değilsin dedim beni daha çok dövdü her yerim böyle en ufak morluk bu diyim sezeryan dikisimin olduğu yer mosmor bacaklarımda öyle sadece Allah'a sığınıyorum ;(

image

image

+1 oy
(281 puan) tarafından

Çok az okudum isim var yüreğim dayanmadı yarısına bile Allah yar ve yardımcin olsun kendini ezdirme 

(42 puan) tarafından

Allah razı olsun ;( ezdirmemeye çalışıcam 

0 oy
(4,113 puan) tarafından

Eşin denen herif nasıl bir varlık onu hangi ******* yetiştirmiş pardon yetistirememis

(42 puan) tarafından

Aynenn öyle valla ******** dikişime tekme attı dikişimin kenarları morardı kolum bacaklarım her yerim çok koçu oldu hale özür dile dediklerinden diyo karısını döven adammidir dedim diye

0 oy
(11,910 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun ama ne yazık ki bu şekilde kaçarak evlenen çok kişi var çevremde hep sıkıntı çekip ayrıldılar yani her şeyin zamanını beklemek gerekirdi kaçma nedeniniz neydi ayrıca sen daha 18 bile olmadan neden bu kararı verdin 

(42 puan) tarafından

Annemle babam sürekli kavga ediyorlardı babam annemle beni sürekli dövüyordu içip içip sürekli küfür hakaret ev hapsi okula yollamadi beni hatta bu olaylardan dolayı yurtta kaldım üç sene yurtta da yapamadım sürekli intihar girişimlerim oldu kendimi jiletlemeye başladım ordakileri örnek alıp çok kötü olaylar oldu yani o yüzden babam annemi bıçakladı Allah'tan annem ölmedi 

(11,910 puan) tarafından

Ya nereye gitsen kötü şeyler olmuş ne diyeceğimi bilemedim😔 Allah seni feraha çıkarsın tez zamanda sıkıntılarını gidersin inşallah 

(42 puan) tarafından

Allah razı olsun iyicene piskolajim bozuldu sürekli deli gibi oldum düşünmekten su iki gündür herkese göre ben abartiyorum şiddet olur Muş ama evlilik yaşlandıkça yerine otururmuş eşimin yaşlı olduğu için akrabaları böyle diyorlar bende şimdiki zamanla o zaman bir değildi nasıl normallestirebiliyorsunuz dedim beni suçlu görüyorlar yani 

(11,910 puan) tarafından

Öyle değil ama insan yaşı geçtikçe anlıyor bir şeyleri yaş aldıkça düşüncelerin değişiyor şuan ki yaşın nedir bilmiyorum ama şuanki düşüncen olsa muhtemelen evlenmezdin değil mi 

0 oy
(7,433 puan) tarafından

En çok üzüldüğüm taraf çocuklar. Anladığım kadarıyla psikolojileri iyi değil mutsuz sürekli çatışma içerisinde olan anne babayla Allah a emanet büyüyorlar.

Onları düşünün sevmiyorsanız da onların yanında kavgaya girmeyin yazık ya

0 oy
(249 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun kuzum ya bol dua et Rahman.sana .en hayırlı kapıları açsın insAllah

0 oy
(1,157 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun ne diyeyim herkes bir şekilde imtihan oluyor gönlünüze ferahlık eşine merhamet sevgi versin İNŞAALLAH 

0 oy
(21,722 puan) tarafından

Valla çok üzüldüm. Hele o yavrucuklara Cook fazla üzüldüm. Kaç kere. İntihar ettim demişsin. Bak eğer evlatlarının da senin gibi olmasını istemiyorsan o adamdan kaç kurtul. Çocuklarını kurtar ondan. Evin yarısı senin. Satilinca kiraya çıkar bir süre idare edersin. Ve bı işe girer çalışırsın. Çocukların kaç yaş. 

Ayrıca o adamdan ilgi sevgi konuşma sohbet muhabbet hicbisey beklemen lazım artık. Sadece uzak dursun yeter. Böyle hayat olmaz. Senin de psikolojik destek alman şart. Bu şekilde çocuklarına nasıl iyi bakacaksın. Bir süre xorlanacaksin. Ama zamanla düzenini oturtursun Allah'ın izniyle. 

0 oy
(1,213 puan) tarafından

Anladığım kadarıyla büyü yapmışlar yazmışsınız büyüyü bozdurdunuz mu büyü etkisi de bunları yaptırıyor haberiniz olsun eşinize karşı yapılmış bir büyü de olabilir kendinize çocuklarınız var diye bu kotulugu yapmak zorunda değilsiniz kesinlikle kabul etmeyin kaçın evden bir süre sonra çocuklarımıza da bu kaderi yaşatacaksınız bundansa kaçın neyi bekliyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 288 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 866 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Selma63 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 792 göst.

Kategoriler