0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (109 puan) tarafından

Eşimle sorunlarımız hiç bitmiyor bir gün iyiysek 2 gün sürmez kavga her kavgada küfür şiddete eğilim heryerden kısıtlama aile arkadaş komşu düğün bayram nereye kadar gidecek böyle bilmiyorum.cocuklarim sürekli kavga eden anne baba görüyor.kizim uyuyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum insan olmak bu kadar zor olmamalı.bosansam çocuklarımi emanet edip çalışacağım biri yok bosanmasam sürekli çocuklara dahi bağırıyor küfür ediyor:(ama çocuklar babasizda yapamıyor kaç kere denedim

5 Cevaplar

+1 oy
(1,231 puan) tarafından

İnsanın çocukları için sustukları için yapabileceği bir şey olmuyor maalesef … Seni çok iyi anlıyorum . Ama o çocuklar büyüyünce diyecekler ki keşke anne babamdan boşansaydın da böyle bir hayat yaşamasaydık . Tabi boşanınca da hayat kurmak yeni düzen benliğine dönme vs bu aşamalarda çok zor … Rabbim yuvanıza huzur versin huzurlu değilse de böyle bir yuva da çocuk büyütmekte sağlıklı değil maalesef …

(109 puan) tarafından

Kesinlikle çok zor .amin diyelim ama dediğim gibi hiç bilmem 1 ayda kavgasız geçirdiğimiz hep sudan sebepler.defalarca kez dayak yedim sürekli aileme küfür ediyor.cocuklarimin boynu bükük olur çünkü o kadar narsist bencil bir adamla evliyim ki boşandıktan sonra asla düşünmüyorum çocuklara bakacağını ilgileneceğim hep öldürürüm seni diyor öyle birşey yaparsan çocuklarının hayatıyla oynarsın diyor

(1,231 puan) tarafından

Ayy inanmıyorum ya … Çok kötü gerçekten Rabbims eni kazasız belasız o adamdan kurtarsın ne kadar kolay oldu artık asarım keserim … çok kızıyorum ya 

(109 puan) tarafından

Amin çünkü evliliği beceremeyen bir insan adam gibi boşanmayı asla yapamaz

-Reklam-
+1 oy
(728 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım aranıza muhabbet versin bakara suresi dinle evde inşallah düzelirsiniz 

(109 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+1 oy
(10,101 puan) tarafından

Tartışma yaşadığınız konu ne ile alakalı ona göre yol gösterici yorumlar yapalım 

(109 puan) tarafından
+1

Bazen aşırı bağımlı bazen onlarada rest çekiyor 

(10,101 puan) tarafından

Eşin bir psikoloğa görünse daha iyi olur aslında genel olarak kendi sıkıntılı gibi duruyor 

(109 puan) tarafından
+1

Ona göre ben sikintiliyim benim tedavi olmam gerekiyor:)

(10,101 puan) tarafından

Herkesle sorun yaşayan oysa tedavi olması gereken de o ama 

(109 puan) tarafından
+1

Asla inanmiyor

+1 oy
(600 puan) tarafından

Şöyle söyleyeyim ben çok çok sorunlu bir ailede büyüdüm anneme babama ağlayarak boşanın die yalvardigimi hatırlıyorum onların ne kavgaları biti nede evlilikleri olan ben ve abime oldu ikimizde ayrı ayrı dünyalarda bataklığa batık kimsesizlikten yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ama annem gibi bilinçsizce hareket etmedim çocuklarım için herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum en iyi anne olamam ama bilinçli bireyler yetiştirebilirim çocuklarım için her şeyin en iyisini yapmaya çalışiyorum tabiki herkesin yaşam sartlari farklıdır 3 gere büyük kavgadan sonra sahipsiz olduğumu anladım kedi gibi sesizlestim zaten eşimin işi şehir dışında  iki üç ayda bir gelir bir hafta kalır gider ondada çoğu şeyi yutmaya çalışıyorum  sende çocukların için biseyler yutmaya calis çok çok zor ama en azından çocuklar etkilenmez daha fazla

(109 puan) tarafından

Bende simdi bakıyorum çocuklarıma niye mutlu bir ailede değiller benim yaptığım fedakarlıkların onda birini bile yapmadı çocuklarım mutlu olsun huzurlu olsun diye

Eşinizin yanınızda olmamasi büyük şans ne deyim:(

(600 puan) tarafından
+1

Olsun sen yine biseyleri düzeltmeye çalış çocuklar için

(109 puan) tarafından

Ama işte bu bir iki günlük düzelme oluyor devamı yine yok anlatabildim mi erkek nefsini koreltiyor tamam sonra yine aynı ama ben böyle bir hayat istemiyorum.esimle o kadar farklıyız ki

(600 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum canım 

(109 puan) tarafından

Kendi akrabaları bile diyorlar kültür farkınız çok fazla seni haketmiyor diye

0 oy
(379 puan) tarafından

Diğer yorumlarını da okudum, bilemiyorum. Annene bir kaşık yoğurt verdin diye kavgasını yapan bir adamdan hayır gelmez gibi.  Çocukları bırakıp çalışacak kimsem yok demişsin ama annen var ? Sanırım aile ile ilgili de sorunların var öyle dediğine göre ama öyle dayak yemektense aile evinde olmak daha iyi gibi geldi bana. 

(109 puan) tarafından

Annemler kabul etmiyorlar işte ve evleri 1 oda 1 salon 2 çocuğum var .evet ailemde sorunlu

(379 puan) tarafından

Nasıl kabul etmiyorlar ? Eşinizin size şiddet uyguladığını vs anlattınız mı ? Bence yoğurt mayası isteyecek samimiyette olan anne, illa ki kabul eder. 

Şuan eşiniz de sizi istemiyor gibi. K.pek gibi davranıyor. Eşinizin bu b.k tavırlarını çekeceğinize, ailenizin tavırlarını çekin daha iyi.

(109 puan) tarafından

Anlattım herşeyi biliyorlar önce bosan diyorlar gidiyorum 2 gün rahat vermiyorlar köyden su gelcek götürecek bu kişi gelecek götürecek diye.esim ayrı bir manyak hem bana bunları yapıyor hemde geçenlerde evden gittim deliye dönüyor.asiri kıskançlık var.eve getirene kadar ne çekti.aslinda haklısınız da çocuklarım napar yada ben ev gecindirebiir miyim hem çocukları alıp .çünkü o ne yapar ne eder para vermeden sıyrılır bu isten

(379 puan) tarafından

Madem mümkün mertebe eşinin şiddet eğilimi olduğu şeylerden kaçın. En çok sinirlendiği şeyler neyse, onları çok dile getirmemeye çalış.  Kenara gizli saklı birikim yapmaya çalış. Damlaya damlaya göl olur. İlerde başına ne geleceği belli olmaz. Şuan anladığım kadarıyla aile evinden ziyade, eş ile olmak daha mantığına yatıyor. Biz dışarıdan yorum yaparız ancak, en iyi şeyi sen bilirsin. Fakat ilerde tam tersine aile evi daha mantıklı da gelebilir. O yüzden kenara üç beş bir şeyler atmaya çalış. Allah hidayet versin eşine inşallah.

(109 puan) tarafından

Eşim herşeye şiddet gösterebiliyor anlatsam sayfalar yetmez.para vermezki bana hayatta evin eksiğini alır tamam 13 sene olacak evleneli ama ben daha 10 lirasını görmedim harçlık olarak.amin 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 337 göst.
+2 oy
3 cevap 197 göst.
+3 oy
20 cevap 658 göst.
+2 oy
4 cevap 190 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (85 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,517 soru