0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Kızlar bir erkek evlat annesiyim eşim turizm taşımacılık işiyle uğraştiği için 7 ay boyunca izin almadan evini de çocuğunun nasıl büyüdüğünü görmedi ailesiyle yaşıyordum eşimin işi bitene kadar zaten hep yalnız yatıyordum 7 ay boyunca şimdi ise çocuğum 1 yaşına girdi ve hâlen ayrı yatıyoruz bir kaç defa anlatmaya çalıştım evet o da çok yoruluyor çalışırken ama benim yorgunluğum ondan fazla dün akşam dedim uyuyacak misin yorgunum dedi bende artık bu gece bir karar vermeye başladım bundan sonra onun istediğini de ona vermeyecem bende yorgunum diyip sürekli böyle yapacam kendisi nereye kadar dayanıp idare edecek çünkü ben gerçekten eşimden soğudum zaten çocuğum için idare edip sesimi çıkaramıyorum aklımdaki tek şey keşke böyle olacağını bilseydim çocuk olmadan önce boşanmak olurdu....

2 Cevaplar

0 oy
(9,083 puan) tarafından
e artik evde kaliyir is dolayisiyla evde yasiyirsa  baska sehirde falan degilse yatakda dovmiyoaun ya . ne alaka yorgunlukla ayni yorgunluk baska yerde geciyomuki. illa bir yakinlasmaya gerek yok efendi gibi gelip yatsin yerinde yataginda yorgunsa aktivite sart degilya
(3,321 puan) tarafından
Casperiye sen böyle sesli komutla yazıyorsun ya hep yorumları,eniştenin yüzü şekilden şekile mi giriyor acaba :)
(9,083 puan) tarafından
:):) o yanindayien elle yaziyorum . simdi geliyo odaya. salonda mac yorum izliodu:))
(1 puan) tarafından
Öyle olmadı işte
(1 puan) tarafından
Öyle artık ben anlamıyorum bu erkek milletini sadece kendimi yıpratıyorum ama bundan sonraki takmiyacam hiç birşey benim ve oğlumun canından daha kıymetli değil ben Kendi doğurduğum oğlumdan başka kimsenin üzmesine izin vermem
(3,321 puan) tarafından
Casperiye hiç öyle düşünmemiştim :)
Selma bi süre görmedim duymadım ayağına yat bakalım , rahatsız olacakmı bu tutumundan
-Reklam-
0 oy
(8,668 puan) tarafından
Posttaan hiç bişey anlamadım desem eşin senden ayrımı yatmak istiyor hep
(1 puan) tarafından
Eşim artık şehir dışında çalışmıyor ama 7 ay boyunda şehir dışında çalışıyordu zaten o 7 ay boyunca hep çocuğumla yatıyordum eşimle uyumak istediğim zaman yanımda değil şimdi artık evde olduğu için yine yanımda uyumuyor yani böyle yapınca ben artık soğuyorum ondan evet çalışıyor yoruluyor olabilir ama işi o kadar da sandığınız kadar yorgun bir iş değil

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 779 göst.
0 oy
8 cevap 312 göst.
+3 oy
20 cevap 939 göst.
+1 oy
15 cevap 867 göst.

Kategoriler

1,471,215 soru

24,095,635 cevap