+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (315 puan) tarafından

Kızlar Ben eşimle sorun yaşadım evimi terk ettim boşanma aşamasından dövdük Eşim beni gelip almadı ama ben evime dönmek zorunda kaldım ve buna kaynaklı bana küfür ediyor aileme küfür ediyor bana düşün kaşar soyu diyor Kaşmir diyor insan karısına bunu diyebilir mi Ama küçük çocuklarım var Onun için dayanıyorum ama benim acilen iş bulup Para biriktirmem gerekiyor ki ileride kendi paramla bir şeyler yapabileyim ama bunları inkar ediyor Ben sana böyle bir şey söylemedim bütün suçu benim üstüme atıyor Yine küfür etti Daha demin çok zoruma gidiyor bir tane 1 yaşında oğlum bir de 4 yaşında oğlum var dedim burası benim evim dedim o dedi ki burası senin evin değil dedi Öyle zoruma gitti ki seni aldığıma şükret bu eve Ben sonuçta Babamın evine gitmişim başka bir erkeğin evine bile gitmemişim onu terk ettiğimde Annem diyor ki gelirsen çocukları getirme diyor kafayı yicem 

4 Cevaplar

+2 oy
(3,984 puan) tarafından

Her şeyin ötesinde, çok üzülerek, affınıza sığınarak söylüyorum, o anneniz sadece lafta anne... 

Eşiniz ile ayrılma gibi bir imkanınız yoksa dediklerini ve yaptıklarını duymazdan gelip, en kısa zamanda da bir iş bulup çalışmaya başlamalısınız. 

(315 puan) tarafından

Benim annem çok iyi biri anne aslında Ama bir kez de bir terk ettim geldim Bir daha evime dönünce o sinirlendi dedi gidiyorsan gelmeyeceksin bir daha tek geleceksin dedi ama çaresiz kaldım ne yapayım bilmiyorum çocuklarım küçük kim bakacak ki çalışayım  ama okula başlayınca çalışıp paramı kazanacağım 

(3,984 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Her ne olursa olsun, her koşulda yanınızda olmalı. Bu olumsuzlukların içinde bir de o bu şekilde konuşursa kimden destek alacaksınız. 

(315 puan) tarafından

Evet kesinlikle öyle annemde dediğim dedik ne yapacağım bugün ağlayarak dua ettim dedim ki onun yüzüne bakarak seni rabbime havale ediyorum 3 kez dedim sonrada ellerimi  açtım yavrularımıla  benim canımı al ya rabbim bu adamdan kurtulalım

(3,984 puan) tarafından

İnsanın bu dünyadaki cenneti de, cehennemi de yaşaması kendi ellerinde. Şuan umutsuzluk yaşıyorsunuz ama 2 güzel evladınız ile gününüzü aydınlatmak da sizin elinizde. Canınızdan olsanız kazanan eşiniz gibi kötü ruhlar olacak. Belki bugün değil ama, eğer çabalarsanız yarın sizin için güzel günler doğabilir. Sadece sabredin, çabalayın, çalışın. 

(315 puan) tarafından

Öyle kesinlikle elimden gelen sabrı gostericem  inşallah her şey çok güzel olacak 

-Reklam-
+1 oy
(28,405 puan) tarafından

Geri döndüğün için şuan kendini vazgeçilmez sanıyor keşke ailenin kahrını çekseydinde bu pezevengi adam yerine koyup dönmeseydin

(315 puan) tarafından

Keşke ama orada da sonra yaşadım ne zamana kadar bakabilecek Ailem zaten kirada oturuyor babam zaten zor geçiniyor ne yapacağımı bilemiyorum Rabbim'e bugün Dedim ki öyle ağladım ki dedim Rabb'im Çocuklarım ve benim canımı al benim bir ayda yaşadığımı Rabbim kimseye yaşatmasın bir ay içinde 8-9 kilo kilo verdim

(28,405 puan) tarafından

Deme öyle isyan etme dua et 😔

(315 puan) tarafından

Ediyorum tabi etmez miyim ama eşim adeta canavara dönüştü 

+1 oy
(315 puan) tarafından

Eşim şizofren yada.piskopat bence 

+1 oy
(855 puan) tarafından

Yapacagınız tek şey eşinizle iletişimi kesmeniz aileniz kabul etmiyor siz bi işe girip çalışamıyorsunuz böyle bi eşe mahküm oldugunuz için eşinizle nerdeydin nereye bizle niye ilgilenmiyorsun gibi iletişim kurmak yerine onu görmemeniz duymamanız yok saymanız gerekiyor aksi halde en ufak iletişiminizde ona mecbur olduğunuzu bildiği için daha çok saldıracaktır 

(315 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum size gerçekten çok doğru diyorsunuz 

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 411 göst.
0 oy
5 cevap 507 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (126 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 429 göst.
0 oy
5 cevap 364 göst.