+1 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde (713 puan) tarafından

İyi geceler arkadaşlar 3 yaşında bı kızım var. Yatağını ayirmadik halen beşiğinde yatıyor yanımızda şu son 1 aydır besigine koyuyorum gece 2-3 gibi başlıyor ağlamaya sizin yaninizda yatmak istiyorum.diyor yanımıza alıyoruz dalınca geri yerine koyuyoruz yine başlıyor ağlamaya sabaha kadar sürekli besige koy ağla yanımıza geliyor susuyor ama ben hamileyim o yanımda yatınca rahat yatamiyorum 31 haftalık hamileyim nasıl yapacaz bilmiyorum çözüm önerisi olan var mı çok yoruluyor gün içerisinde yine uyanıyor ciglik ata ata ağlıyor gündüz uykusuda yok 

6 Cevaplar

+1 oy
(4,373 puan) tarafından

İnan bu iki haftadır kızımla aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Kızım da 3 yaşında odası ayrı beşiğinde yatıyor dediğin gibi gece 3-4 sularında uyanıyor koltuğun üstüne yatırıyorum onu sonra tekrar uyanıp yanımıza geliyor ben de 1 aylık hamileyim yanıma alıştırmak istemiyorum sonuçta Bebek doğduğu zaman mecbur bebek yanımızda olacak hem o hem bebek olmaz valla çözümü nedir ben de bilmiyorum. Bu da 3 yaş sendromu herhalde

(713 puan) tarafından

Evet çok uykusuzluk yaşıyorum bende eşimde bu sefer sinirleniyorum hamilelikte üstüne olunca bide ağlıyor çığlık çığlığa:(

(4,373 puan) tarafından

Yet yatağında uyutmayı denesene bi. Bende büyük sünger var onu denicem bi

(13,439 puan) tarafından

Oluyo kız neden olmasın. Büyükler hep dışlanıyor zaten bebek gelecek diye 🫠 biz büyüğün geldiğini duymuyoruz bile gece sabah kalkıyoruzki ayak ucumuzda düşün 4.5 yaşında. 4 kişi oluyoruz yatakta 😁 bazen eşim kalkıp gidiyo oğlanın yatağına  

-Reklam-
+1 oy
(583 puan) tarafından

3 yaş artık büyüdüğünden beşikte rahat edemiyor olablr ben de tam bu duurmdayken odasında tek kişilik korumalı yatağa geçti şimdi orda yatıyor beşikte rahat etmiyor olablr 

+1 oy
(1,069 puan) tarafından

3 ay yaşadık o gece ağlamalarini çok zor bir surecti.. her yatisindan 2 3 saat sonra çığlık kıyamet aglardi..cok şükür artık ağlamıyor öyle.. 

(713 puan) tarafından

Nasıl geçti :(

(1,069 puan) tarafından

Kendiliğinden geçti.. pedegogla falan görüşmüştüm..bebeklerdeki gibi cocuklarda da büyüme atagi dönemleri oluyor demişti..ama o atak bizi 3 ay mahvetti..gece terörü de deniyormuş bu duruma

+1 oy
(9,918 puan) tarafından

Ben atıyom salıncağa evide karanlık ortam yapıyom 20 dk uyur hemen bida kalkmaz sabaha kadar 

+1 oy
(821 puan) tarafından

Ah bizde aynı oglum 3 yaşinda toplasan 3 ay yatmamıştır beşikte kaldırdım beşigi yerine kurutma koydum ayısı var onun beşigi oldu o çok zor oluyor 3 kişi uyumak 

+1 oy
(11,163 puan) tarafından

Bizde bu olayı aşamiyoru malesef biri 5 yaşında biri 3 yasidna akşam kendi yataklarında uyutuyodum gece bir bakıyorum hepsi bizim yatakda bırakıyorum geri geliyorlar 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 165 göst.
0 oy
2 cevap 141 göst.

Kategoriler

1,470,874 soru

24,091,370 cevap

331,764 kullanıcı

...