İyi geceler arkadaşlar 3 yaşında bı kızım var. Yatağını ayirmadik halen beşiğinde yatıyor yanımızda şu son 1 aydır besigine koyuyorum gece 2-3 gibi başlıyor ağlamaya sizin yaninizda yatmak istiyorum.diyor yanımıza alıyoruz dalınca geri yerine koyuyoruz yine başlıyor ağlamaya sabaha kadar sürekli besige koy ağla yanımıza geliyor susuyor ama ben hamileyim o yanımda yatınca rahat yatamiyorum 31 haftalık hamileyim nasıl yapacaz bilmiyorum çözüm önerisi olan var mı çok yoruluyor gün içerisinde yine uyanıyor ciglik ata ata ağlıyor gündüz uykusuda yok
İnan bu iki haftadır kızımla aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Kızım da 3 yaşında odası ayrı beşiğinde yatıyor dediğin gibi gece 3-4 sularında uyanıyor koltuğun üstüne yatırıyorum onu sonra tekrar uyanıp yanımıza geliyor ben de 1 aylık hamileyim yanıma alıştırmak istemiyorum sonuçta Bebek doğduğu zaman mecbur bebek yanımızda olacak hem o hem bebek olmaz valla çözümü nedir ben de bilmiyorum. Bu da 3 yaş sendromu herhalde
Evet çok uykusuzluk yaşıyorum bende eşimde bu sefer sinirleniyorum hamilelikte üstüne olunca bide ağlıyor çığlık çığlığa:(
Yet yatağında uyutmayı denesene bi. Bende büyük sünger var onu denicem bi
Oluyo kız neden olmasın. Büyükler hep dışlanıyor zaten bebek gelecek diye 🫠 biz büyüğün geldiğini duymuyoruz bile gece sabah kalkıyoruzki ayak ucumuzda düşün 4.5 yaşında. 4 kişi oluyoruz yatakta 😁 bazen eşim kalkıp gidiyo oğlanın yatağına
3 yaş artık büyüdüğünden beşikte rahat edemiyor olablr ben de tam bu duurmdayken odasında tek kişilik korumalı yatağa geçti şimdi orda yatıyor beşikte rahat etmiyor olablr
3 ay yaşadık o gece ağlamalarini çok zor bir surecti.. her yatisindan 2 3 saat sonra çığlık kıyamet aglardi..cok şükür artık ağlamıyor öyle..
Nasıl geçti :(
Kendiliğinden geçti.. pedegogla falan görüşmüştüm..bebeklerdeki gibi cocuklarda da büyüme atagi dönemleri oluyor demişti..ama o atak bizi 3 ay mahvetti..gece terörü de deniyormuş bu duruma
Ben atıyom salıncağa evide karanlık ortam yapıyom 20 dk uyur hemen bida kalkmaz sabaha kadar
Ah bizde aynı oglum 3 yaşinda toplasan 3 ay yatmamıştır beşikte kaldırdım beşigi yerine kurutma koydum ayısı var onun beşigi oldu o çok zor oluyor 3 kişi uyumak
Bizde bu olayı aşamiyoru malesef biri 5 yaşında biri 3 yasidna akşam kendi yataklarında uyutuyodum gece bir bakıyorum hepsi bizim yatakda bırakıyorum geri geliyorlar
1,489,885 soru
24,350,338 cevap
346,447 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın