0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,886 puan) tarafından
Yaa kizlar bana akıl verin çıldıracam kızım 4 yaşında kendini kasıyor hep ama kollarını ve sırtını sadece el yalama huyu vardı önce onu biraktirfim busefer el kaşıma huyu çıktı şükür onuda bıraktı tam dedim busefer sırtını kolunu kasıyor haldir huldur kaşımiyor ama tık gibi olmuş artık onda bir yıldır böyle vücudu tertemiz biryane sivilce yada kizariklik bile yok ama artık rahatsız olmaya başladım bende nasıl vazgecirebilirum kızıyorum en son bağırıyorum kaşımiyor duruyor ama bir bakıyorum tekrar aynii ne yapabilirim bilmiuorum ve bu arada sadece bunu evde yapıyor dışarda asla yapmıyor misafirlige falan gittiğimizde asla yapmıyor 

1 cevap

0 oy
(1,709 puan) tarafından
Bi pedagog yardımı alabilirsiniz en azından neden sadece evde öyle yaptığını anlamanızda yardımcı olur ve güzel bir yol çizerek bunu atlatırsınız 
(1,886 puan) tarafından
Oule yapacam canım randevu alıp benim kızım bedensel engelli acaba yerde olduğu için böylede yapıyor olabilir mi aklıma geldi şimdi oturuyor ama çoğunluk uzanıyor
(1,709 puan) tarafından
Olabilir halı tiftikleri kaşındırır benim yeğenimde ne zaman halıda uzansa sırtını kolunu bacağını bana kaşıtır:)
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 221 göst.
+2 oy
7 cevap 284 göst.
0 oy
1 cevap 168 göst.
+1 oy
6 cevap 218 göst.

Kategoriler

1,477,630 soru