+15 oy
1,081 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (347 puan) tarafından

image

image

selamun aleyküm kardeşlerim özelden yazan çok kişi var bende burdan bilgi vereyim dedim bugün 3. Günü doktor ya bir hafta yada 10 gün buradasınız annesi dedi öncelim kızımın sağlığı 1 ay dese yine kalırım ilk günden beri kendi çabamla yürüttüm yürürken canı yandı için asla yürümek istemiyor ama ben zorluyorum yürümesse bağırsaklar tekrar düğümlenir tekrar ameliyat olur dedi doktorumuz tuvaletini zorlanmadan 4 defa yaptı aşırı mutluyum ilk güne göre daha iyi beslenmesi yavaştan başladı çok yemesede yemek istiyor bebekler de bir teyzemizden hediye kızım çok mutlu oldu emziğini çıkarınca ağlıyor diğerini evde açacakmış baş ucuna koydu 😁 merak eden dua eden kızım için ağlayan bile birçok teyzesi var burda sizleri çok seviyorum iyiki varsınız burda sizden başka hiç kimse morel de vermedi aramadı da Ziyaretimize bile gelmedi bana hep morel verdinjz yanımda oldunuz hepinizden Rabb'im binlercekez razı olsun inşallah  İYİKİ VARSINIZ KARDEŞLERİMMM🥲🤲❤️❤️❤️

39 Cevaplar

+5 oy
(13,981 puan) tarafından

Maşallah Barekallah❤️ Allah yaşanmamış gibi etsin sizi,bunla geçmiş olsun 

(347 puan) tarafından
+1

Aminnn çok aminn kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️

-Reklam-
+3 oy
(9,456 puan) tarafından

Çok şükür cnm inşallah daha sağlıklı bir şekilde ilerler 

(347 puan) tarafından

Amin inşallah doktorumuz 3 gün kritikti dedi atlattık artık annesi rahat ol sadece çok iyi bak ona dedi çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

+3 oy
(698 puan) tarafından

Çok sevindim Rabbim şafi ismiyle şifa versin çok öpüyorum inşallah en yakın zamanda iyileşir çıkarsınız kızımda Eslem içim acıdı yatağında görünce 

(347 puan) tarafından

O yatak ve kıyafetler benim pskolojimi bozdu hala aklımdan çıkmıyor ağrıdan ağlamaları ama şükür bugün daha da iyi  çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲☺️

+3 oy
(767 puan) tarafından

Rabbim şifa versin size bağışlasın 

(347 puan) tarafından

Amin inşallah güzel kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah 🤲 ☺️

+3 oy
(2,624 puan) tarafından

Ohh çok şükür Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle prensesede tüm şifa bekleyenlerede şifa versin inşallah 🙏🏻🥰

(347 puan) tarafından

Aminnn inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah teyzesi 🤲❤️

+3 oy
(10,870 puan) tarafından

Oyyy masaAllah ayaklanmış çok geçmiş olsun sevgicim Rabbim beterinden korusun evlatlarımızı 🤲

Çok sevindim iyi olmasına oyuncakları da çok güzel gönderenden Allah razı olsun binlerce kez❤️❤️

+3 oy
(21,434 puan) tarafından

Maşallah çok şükür. Allah'ım bir an önce evinize çıkmayı da nasip etsin inşallah hayırlısıyla. O oyuncakları göndermeden de Allah razı olsun. İyi insanlar var çok şükür 

+3 oy
(1,728 puan) tarafından

Ayy çok şükür bugün kaç kere haber var mı diye girip baktım. Rabbim şifa versin bir an önce iyi olsun kuzucuk 🤲

(347 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

(1,728 puan) tarafından

Aminn 🤲 🤲 hepimizden razı olsun Rabbim 

+2 oy
(11,371 puan) tarafından

Çok şükurr çok şükur 🤲

Rabbim acılarını göstermesin, hep iyi olsunlar inşallah..

Allah razı olsun bebek alıp sevindiren her kimse, ne kadar mutlu olmuştur Eslem 💗

(347 puan) tarafından
+1

Bin şükür aminn teyzesi çok mutlu oldu uyuyana kadar uynadı Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+2 oy
(1,121 puan) tarafından

Ay çok şükür canım mesajları görmedim ama paylaştın gördüm çok sevindim Bi gireyim dedim uyumadan maşAllah 🤲❤️❤️

(347 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz teyzesi Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah yüreğiniz çok güzel 🤲

+2 oy
(3,268 puan) tarafından

Çok şükür ya maşallah size inşallah daha iyi olur 

(347 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

+2 oy
(2,954 puan) tarafından

Oy terliklerini yesinler onun.masallah subanallah rabbim kostugunuda gostersn insallah canm cok cok gecmis olsn.

+1 oy
(982 puan) tarafından

Çok şükür cnm bu haberi duyunca çok sevindim gözün aydın rabbim bir daha yaşatmasın inşallah ❤️ 

+1 oy
(8,485 puan) tarafından

Elhamdülillah çok geçmiş olsunnn çok sevindim 😍

(347 puan) tarafından
+1

Yaaa çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah İYİKİ varsınız can kardeşlerim❤️☺️

(8,485 puan) tarafından

😍❤️❤️

+1 oy
(1,492 puan) tarafından

Oyyu yavrum benim rabbime şükürler olsun.  Gozunaydin annesi. Tuvalet de sorunsuz olduğuna göre hersey yolunda gibi görünüyor çok şükür. 

(347 puan) tarafından

Çok sağol çok teşekkür ederim güzel kardeşim evet doktor da artık korkma  annesi dedi içim ferahladı Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

+1 oy
(3,982 puan) tarafından

Çok şükür canım benim ❤️❤️

(347 puan) tarafından

Bin şükür ablamm🤲🥰

+1 oy
(6,066 puan) tarafından

Maşallah çok geçmiş olsun🤲 canım Rabbim şifa versin

(347 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥰 

+1 oy
(4,496 puan) tarafından

Şükürler olsun. Günlerdir aklımda miniğin. Çok sevindim iyi olmasına, inşallah daha da iyi olacak. Aslan parçayı o ya, pabuç bırakır mı <3

(347 puan) tarafından

Hepinizin Yüreği çok güzel Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah derdimi derdiniz gibi görüp üzüldünüz Rabb'im merhameti bile her kuluna nasip etmiyor bırakmaz teyzesi ❤️😘

+1 oy
(3,364 puan) tarafından

Yaa onu mutlu eden teyzesinden de Allah razı olsun 🤲 çok şükür yaa inşallah daha da iyi olacak kuzucuk Rabbım size bağışlasın canim💜

(347 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

0 oy
(25,608 puan) tarafından

Yaa onun tokalarini yirim🌹ay çok seker gozukuyor. Saclari cook güzel annesi ❤️

Valla ameliyata giriyor dedigin gun cok kotu olmustum. Cok şükür bu gune masallah❣️

(347 puan) tarafından

Bugün babası getirdi tokalarını saçlarını taradım bugün 10 gündür duş almıyor açtım onada morel olsun dedim çünkü benim kız evde de hergün süslü teyzesi bende çok kötüydüm bugün bende kızımda daha iyiyiz o iyiyse bende iyiyim Allah' razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 770 göst.
+7 oy
56 cevap 1,250 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (347 puan) tarafından soruldu
+6 oy
14 cevap 595 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 233 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,865 soru

23,796,832 cevap

317,135 kullanıcı

...