+15 oy
1,109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (387 puan) tarafından

image

image

selamun aleyküm kardeşlerim özelden yazan çok kişi var bende burdan bilgi vereyim dedim bugün 3. Günü doktor ya bir hafta yada 10 gün buradasınız annesi dedi öncelim kızımın sağlığı 1 ay dese yine kalırım ilk günden beri kendi çabamla yürüttüm yürürken canı yandı için asla yürümek istemiyor ama ben zorluyorum yürümesse bağırsaklar tekrar düğümlenir tekrar ameliyat olur dedi doktorumuz tuvaletini zorlanmadan 4 defa yaptı aşırı mutluyum ilk güne göre daha iyi beslenmesi yavaştan başladı çok yemesede yemek istiyor bebekler de bir teyzemizden hediye kızım çok mutlu oldu emziğini çıkarınca ağlıyor diğerini evde açacakmış baş ucuna koydu 😁 merak eden dua eden kızım için ağlayan bile birçok teyzesi var burda sizleri çok seviyorum iyiki varsınız burda sizden başka hiç kimse morel de vermedi aramadı da Ziyaretimize bile gelmedi bana hep morel verdinjz yanımda oldunuz hepinizden Rabb'im binlercekez razı olsun inşallah  İYİKİ VARSINIZ KARDEŞLERİMMM🥲🤲❤️❤️❤️

39 Cevaplar

0 oy
(5,357 puan) tarafından

Maşallah prensese Rabbim şifalar versin toparlamış artık annesi dahada iyi olur inşallah bebekleri de pek güzelmiş nasıl sevinmiştir 

(387 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok sevindi sıkılıyor sürekli emziğini çıkarıp ağlatıyor teyzesi 😁

(5,357 puan) tarafından

Rabbim daha güzel oyuncaklarda versin inşallah abisini özlemiştir ondan da sıkılmıştır napsın günlerdir hastane'de ne zaman taburcu olacaksınız

(387 puan) tarafından

Aminn inşallah abisiyla arkadaş onlar abisi diyor bida senle kavga etmiycem anne gelin artık diyor 🥲 başka arkadaşları yok ikiz gibi büyüdülür o yüzden zor oluyor doktor önce 10 gün dedi sonra 1 haftaya düştü cuma günü bir hafta oluyor 

(5,357 puan) tarafından

İnşallah iyi olsunda önemli olan bu bayram da güzelce gezer bayram yapar inşallah

(387 puan) tarafından

İnşallah bayrama kadar çıkarız Allah'ın izniyle inşallah 🤲❤️

-Reklam-
0 oy
(2,035 puan) tarafından

Oyyy Bal kız ya her girdiğimde baktım varmı haber masallah ya dahada iyi olacak prenses 

(387 puan) tarafından

Yaa cansın güzel ablam çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah insallh 🤲❤️

0 oy
(3,376 puan) tarafından

Oh cok sukur cok sevindim canim 

(387 puan) tarafından

Bendeee bendeee çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah 🤲 🥲 

0 oy
(6,692 puan) tarafından

Rabbim şifa versin cnm geçmiş olsun

(387 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥲 

0 oy
(638 puan) tarafından

Maşallah rabbim birdaha yaşatmasın beterinden korusun inşallah evladın iyi olmuş ya sen kimseyi kafana takma varsın aramasınlar umursama bile

(387 puan) tarafından

Umursamıyorum ama eve çıkınca da aynı samimiyet asla olmaz kalbimde asla kin nefrt yok tlfnla aramak bu kadar zor olamaz eve çıkınca kahve yap geliyoz derler kötü günde olmayan iyi günde hiç olmasın amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥰 

0 oy
(2,825 puan) tarafından

Elhamdülillah çok şükür kardeşim çok sevindik Rabbim hayırlısı ile eve gitmeyi de nasip etsin inşallah ve maşallah prensese🩷🩷🩷

(387 puan) tarafından

Aminn inşallah bende oğlumu çok özledim oğlum da bizi özlemiş kızım buranın yemekelrini sevmiyor hastane diye pskolojimen sen yap diyor eve gidip kızıma ne istiyorsa yapmak istiyorum benim yemeklerimi istemesi bilr çok mutlu etti bugün akşam diyor ki kızım evde yapmıştın ya çorba birlikte yemiştik ondsn yap dedi indim Aşşadan aldım çok az yedi beğenmedi 😁 hayırlısıyla cuma günü çıkma ihtimalimiz var 1 hafta oluyor o zamn çünkü 

(2,825 puan) tarafından

Yiaa kıyamam balıma hadi hayırlısı ile çıkarsınız inşallah ❤️

(387 puan) tarafından

Amin inşallah kardeşim ☺️ ❤️ 

(2,825 puan) tarafından

❤️❤️❤️

0 oy
(690 puan) tarafından

Yaaa ne kadar sevindim anlatamam Rabbime binlerce şükürler olsun bi daha böye korkutmasın sizleri inşallah

(387 puan) tarafından

Kızımın ne güzel teyzeleri varmış burda yerim seniii amin inşallah güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 🥲 

0 oy
(577 puan) tarafından

Elhamdülillah canım o kadar sevindim ki tez zamanda şifa nasip eylesin Rabbim çok geçmiş olsun inşallah 

(387 puan) tarafından
+1

Yaaa 🥲 çok teşekkür ederim güzel teyzemiz Allah razı olsun inşallah 🤲

0 oy
(732 puan) tarafından

Maşallah güzel kizima o tokandaki kelebek gibi o hastalık uçsun gitsin tez vakitte inşallah iyi ol🤗

(387 puan) tarafından

Aminn inşallah teyzesi çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲❤️

(732 puan) tarafından

Benim 4 oğlan olduğu için kız çocukları çok kıymetli 😊

(387 puan) tarafından

Benim bir kız Bir oğlan ama yinede kız farklı kızın ağzında bir lokma olsun çıkarır paylaşır kızlar daha merhametli oluyor bide ikisinide çok seviyorum oğlumu da çok özledim 🥲

0 oy
(766 puan) tarafından

Maşallah canım size,bak çok şükür iyi oluyor ,rabbim birdaha hastane yollarına düşürmesin ne sizi ne çocuklarimizi ❤️

(387 puan) tarafından

Aminnnn ablamm çok zor tüm düzen kayıyor çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah 🤲 ❤️

0 oy
(519 puan) tarafından

Kaç gündür sizi takip ediyordum merak ediyordum postlarini bakıyordum Çok sevindim 🥰🥰Rabb'im şifa versin inşallah size bağışlasın çok şükür bunuda Umarım ilerle güne Daha çabuk toparlanır 🥰🥰❤️❤️ Sağlığını ilerler kuzummm🥰🥰🥰🙏🙏

(387 puan) tarafından
+1

Bende dedim ki yazan kadar yazmayıp merak edende vardır ondsn post açtım doktor da 3 günden sonra iyileşme süreci dedi bakalım inşallah cuma günü çıkarız çok teşekkür ederim güzel kardeşim Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(2,880 puan) tarafından

Ne oldu ki çok çok geçmiş olsun Rabbim size bagislasin

(387 puan) tarafından

Apantis patlamış ve bağırsak düğümlenmesi ameliyatı oldu kızım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

0 oy
(990 puan) tarafından

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde taburcu olursunuz Allah şifa versin minik yavruya benimde bi kızım var çok duygulandım. Allahım bütün yavruları korusun. Çok geçmiş olsun canım 🌸

(387 puan) tarafından

Yaa Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın inşallah evlat çok bambaşka çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

0 oy
(3,874 puan) tarafından

Oyy kurban olurum güzel gönlüne ❤️🪻

Çok geçmiş olsun inşallah ❤️

Tez zamanda sağlığına kavuştursun Rabb'im 

Bebeği gönderen bacım ....❤️

Kalbinden öpüyorum ❤️

İyi ki sizin gibi kalbi güzel olan insanlar var❤️

Rabb'im sizi tüm bela kazadan korusun inşallah ❤️

Amin❤️ amin ❤️amin❤️

Mübarek ayda Rabb'im ne dileğiniz varsa icabet❤️ etsin inşallah❤️ 

Sizleri çok seviyorum❤️ 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Yaşasın iyilik ❤️

Yaşasın yüce gönüllü insanlar❤️ 

❤️🪻🫶

(387 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah hepiniz iyiki varsınız 🤲❤️

0 oy
(2,181 puan) tarafından

Şu emziğini çıkarınca ağlayan bebek çok sevimsiz ya bizim evdede var kulak tirmaliyor resmen 😁 Allah bin kere razı olsun inşallah kızımızı sevindirenden ❤️🥰 bununla geçmiş olsun annesi Allah şifalar versin inşallah 

(387 puan) tarafından

Evet biraz öyle teyzesi bide sürekli çıkartip ağlatıyor 😁 baş köşeye dizdi şimdiden diyor abim oynamasın hepsi benim kızım çok multu oldu gerçekten çok sıkılıyordu iyi oldu Allah razı olsun inşallah 🤲

(2,181 puan) tarafından

Ay kıyamam ya Allah bu mübarek günde misli misli versin inşallah ❤️ 🥰 amin inşallah canım ❤️ 

(387 puan) tarafından

Aminnnn inşallah ❤️😘

0 oy
tarafından

Allah şifa versin inşallah 

(387 puan) tarafından

Aminn inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

0 oy
(502 puan) tarafından

Her postunda ağladım bu sefer mutluluktan ağlıyorum Allah şifa versin yavruna inşallah 

(387 puan) tarafından

Yaa Kurban olurum sana benide ağlattın Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah İYİKİ varsınız 🤲❤️😘

0 oy
(1,402 puan) tarafından

Maşallah kuzummmm gözünüz aydın annesi 

(387 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ablam Allah razı olsun inşallah 🤲 ☺️ 

0 oy
(3,178 puan) tarafından

Çok şükür canım benim 😻 Allah bir daha yaşatmasın 🤲

(387 puan) tarafından
+1

Aminnn inşallah kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 🥲 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 774 göst.
+7 oy
56 cevap 1,289 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (387 puan) tarafından soruldu
+6 oy
14 cevap 641 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (387 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 243 göst.
4 Nisan 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,180 soru

23,840,694 cevap

319,324 kullanıcı

...