+6 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamün aleyküm kardeşlerim napıyorsunuz nasılsınız resimler bayramın ilk gününden bı türlü paylaşma fırsatım olmadı benim küçük adamım ve güzel kızım bu Bayram çocuklarımın anladı ilk bayram diyebilirim ilk defa elimizi öptü iki bebem de ama nasıl duygulandım çok heyecanlı uyudular bayramlıklarını giyecekler diye oğlan hala anne bayram bitmedi demi diyor gelip gidip elimizi öpüyorlar tekrar harçlık verir miyiz diye 😁bide ne kadar harçlık topladiniz ilk defa çocuklarim harçlık topladı bu bayram ilk defa komşularimizdan sadece 800 ikisinin toplamı normalde hiç vermezlerdi aslında kızım hastaneden çıktı diye de verdiklerini düşünüyorum ☺️ 

RESİMLERİ BİRAZDAN KALDIRACAM Teyzoşlar 

14 Cevaplar

+3 oy
(4,612 puan) tarafından

Hay maşAllahhhhh. Nasıl güzel  çocukların var. Rabbim nazarlardan korusun.  Hayırlı evlat eylesin. 

(386 puan) tarafından

Rabbim yaratır da güzel olmaz mı teyzesii 🥰 Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah iyiki varsınız güzel teyzeleri🥲❤️

-Reklam-
+3 oy
(13,097 puan) tarafından

Oyy maşallah annesi maşallah toparlamış kendini elhamdülillah 🥹

(386 puan) tarafından
+1

Bin şükür elhamdülillah toparladı inşallah biraz da kilo alır göz altları siyah 😥 çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun iyiki varsınız 🥲❤️

+2 oy
(2,131 puan) tarafından

Allah uzun ömürler versinnn..

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🥲❤️iyiki varsınız 

+1 oy
(25,909 puan) tarafından

Oy masallah cok tatlislarr. ❤️

(386 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz güzel teyzemiz sende çok tatlısın ❤️🥰

+1 oy
tarafından

Hey maşallah bayram şekerleri ❤️ eve seker almasaydın boşa bunlar yeterdi ❤️

tarafından

Yaaa utandırma beniiii ❤️🧡 

Bende seni çok seviyorum canımın içi  😉😘

(386 puan) tarafından

Yaaa aşk kadın ❤️🥰😘

tarafından

Nasılsın iyi misin canım 

(386 puan) tarafından

İyiyim şükür sen nasılsın kardeşim ☺️ 

tarafından

Çok şükür iyiyim canim

+1 oy
(9,602 puan) tarafından

Ah güzel kız cok korkuttun beni ama maşallahın var gülüşü güzel💖

(386 puan) tarafından

Bende çok korktum 😥hala da kendimi tam toparlayamadım pskoljikmen çok teşekkür ederiz güzel teyzesi en zor zanimda yanımda oldunuz morel verdiniz dua ettiniz üzüldünüz ağladiniz hakkınızı ödeyemem 🥲

(9,602 puan) tarafından

Allah yasatmasın inşallah birdaha saglıkla bğyüsün pıtırcıklar🥰

(386 puan) tarafından

Aminn inşallah rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 

+1 oy
(1,908 puan) tarafından

Maşallah kuzulara nice güzel bayramlar görsünler 🤲💖

(386 puan) tarafından

Aminnn inşallah güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok teşekkür ederim ❤️🥰

+1 oy
(3,025 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim geçmiş bayramın mübarek olsun bide maşallah sübhanallah ne güzel olmuşlar Allah bağışlasın inşallah gülüm ☺️❤️

(386 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim seninde bayramın mübarek olsun güzel kardeşim Benim bende çok beğendim onlarda çok heyecanlıydı sabahı sbah ettiler giyinmek için onların mutluluğu benim Bayramım çok teşekkür ederim canım kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah iyiki varsın tüm zor zamanlarımda yanımda oldun için Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🥲❤️

(3,025 puan) tarafından

Estağfurullah kardeşim sen iyiki varsın Allah her daim yüzünüzü güldürsün inşallah güzel evlatlarını sana bağışlasın Allah'ın izniyle her daim iyi günde kötü günde kardeşimin yanındayım ☺️❤️❤️❤️ve amin ecmain 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Hepimizin yüzünü güldürsün inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲❤️😘

(3,025 puan) tarafından

Amin ecmain kardeşim benim ❤️ ☺️ 💜 

+1 oy
(3,759 puan) tarafından

MaşaAllah çok tatlılar Allah bağışlasın rabbim ikisine de güzel nice bayramlar göstersin 🤲💞

(386 puan) tarafından

Aminn inşallah Rabbim tüm evlatlarımıza nice bayramlar göstersin inşallah güzel ablam çok teşekkür ederiz Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel yüreğinizden öpüyorum 🥲❤️

(3,759 puan) tarafından

Amin canım benim rabbim acılarını göstermesin 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Ablam ☺️ 

+1 oy
(12,748 puan) tarafından

Aleyküm selam sevgicim masaAllah ikisine de çok güzeller Rabbim hayırlı uzun ömür versin🤲

Çocuk evin gülü neşesi Rabbim eksik etmesin başımızdan İnsaAllah 🤲❤️ 

Biz bu bayram hiç bir yere gitmedik sadece ilk gün kaynanamdaydim akşam 10 kadar .. eşim bayram günü bile çalıştı arkadaşı mutfak dolaplarını takicaktimecbur ona yardım etti hep öylede devam etti ama bunada şükürler evimiz için çalışmak zorunda tasinmamiza az kaldı nasipse 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah güzel ablam çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah aynı sayılırız bizde sadece kaynanama gittik sbah gittik öğlende geri geldik bize kimse gelmedi ben bı kaç komşuya gittim  onlarda kapılar dip dibe zaten kız hasta olur diye çıkamadık biz doktor üşütmesin dedi Rabb'im eşine güç kuvvet versin inşallah huzurun yerindeyse bayramda geçici boşver Allah'ım izniyle kurban da gezersiniz bizde gezemedik hava çok sıcaktı bayrsmndan bu yana soğuk oldu kanallı biran önce taşınırsıniz herşey gönlünüzce olsun inşallah 

(12,748 puan) tarafından

Amin canım benim amin en önemlisi sağlık huzur gerisi evvel Allah gelir dualarda bulunalım İnsaAllah kardeşim benim❤️❤️

(386 puan) tarafından
+1

Aynen öyle Dualarımdasın ablam 🤲❤️

+1 oy
(251 puan) tarafından

Masallah barekallah ne kadar tatlı olmuşlar o gülüşleri eksik olmasın yüzlerinde. Kendi gibi bahtlarida güzel olsun kuzucukların. Rabbım size bağışlasın. Prenses büyüdüğünde de çok güzel Bi kız olacak. Oglusunda cok yakışıklı maşallah Rabbım esirgesin nice bayramlar görsünler ınsaallah 🥰❤️☺️🌸

(386 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim güzel ablam amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah kızım için herkes aynı şeyi söylüyor inşallah kaderi de kendi gibi güzel olur oğluşum saçını taramadan bakkala bile gitmiyor teyzesi bakımlı çocuğun hali başka oluyor 😀 Rabb'im senin evladını da sana bağışlasın inşallah sağlıklı imanlı uzun ömürleri olsun inşallah 🤲❤️☺️

(251 puan) tarafından

Amin canım benim cümlemizin evladını ınsaallah 💐 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Ablamm ❤️

+1 oy
(834 puan) tarafından

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam ❤️ 🥰 

0 oy
(3,777 puan) tarafından

Maşallah canım Rabbim bağışlasın 

(386 puan) tarafından
+1

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah çok teşekkür ederim güzel ablam ❤️ 🥰 

0 oy
(5,460 puan) tarafından

Maşallah kuzulara prenses iyileşmiş iki ay sonra yine bayram yine gezerler eğlenirler inşallah

(386 puan) tarafından

Bin şükür elhamdülillah toparladı baya hava soğuk oldu bu bayram doktor çok iyi bak üşütmesin dedi ondan dolayı pek biyere çıkamadık dediğin gibi inşallah diğer Bayram gezerler inşallah iyi olsunda çok teşekkür ederiz Allah razı olsun inşallah güzel ablam iyiki varsınız 🥲 ❤️ 

(5,460 puan) tarafından

Sağol kardeşim sende iyiki varsın

(386 puan) tarafından

Sende sağol ablam teşekkür ederim ☺️❤️

İlgili sorular

+15 oy
39 cevap 1,126 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+7 oy
56 cevap 1,336 göst.
15 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+4 oy
12 cevap 439 göst.
3 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (1,882 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 557 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,385 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,836 soru

23,862,630 cevap

320,470 kullanıcı

...