+7 oy
1,331 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (386 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşlerim kızım ameliyattan çıktı şükür  1 buçuk saat sürdü ameliyatı doktor aşırı ilgiliydi ve bu zmana kadar bu çocuk nasıl dayandı dedi 2 ameliyat geçirdi kızım tek seferde açık apantist ameliyatı oldu aynı zamanda da karnında hortum takılı pis knqbağırsakları komple dolaşmış ve apantis patlamış o patlayan apantis komple yayılmış bağırsakları sucuk gibi dolaşmış dedi çok zor bı ameliyat geçirdi dedi doktor bunu nasıl görmemiş dedi ve 1 hafta 10 gün buradasınız dedi güçlü ilaçlar verecez dedi bol bol yürümesse bağırsaklar tekrar dolaşıabilir tekrar müdahale etmek zorunda kalmamak adına yarından sonra bol bol yürüyüş yapması lazım şikayet edin dedi şikayet edecez doktor bile bizi haklı gördü diğer posta yazamadım hakkınızı helal edin canımdan can gitti diyorlar ya gerçekten öyle oldu ağlamaktan başım çatlıyor zerre uykum yok dua edin Allah rızası için şu birkaç günüde atlatalim

image

56 Cevaplar

+3 oy
(3,079 puan) tarafından

Kendi evladım gibi hissettim,  çok geçmiş olsun canım 

(386 puan) tarafından

Yaa duygulandirdiniz beni çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

(3,079 puan) tarafından

Sendende canım Allah ıkı cihan saadeti nasip etsin güzel anne, evladına tez zamanda şifa versin 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah ne güzel dua ettin sen öyle güzel teyzemizz 🤲❤️

(3,079 puan) tarafından

🥰😘

(386 puan) tarafından

😘😘❤️❤️❤️

-Reklam-
+1 oy
(3,187 puan) tarafından

Ahhh canım benim ya Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah 😑 kaç yaşında 

(386 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah ablam 4 yaşında 😭

(3,187 puan) tarafından

Ahhh yavrum küçükmüş daha o küçücük çocuk da apantistin ne işi olur ya valla 😑

(386 puan) tarafından

Ah bilsem ahh

+1 oy
(1,587 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah 

(386 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

(1,587 puan) tarafından

Sendende bacım 🤍

+1 oy
(9,601 puan) tarafından

Güzel kızım ya rabbim seni annene babana bagışladı şikayet edin lütfen gecmiş olsun mübarek ramazan inşallah sorunsuz olsun hersey

(386 puan) tarafından

İnşallah şikayet edecez pazartesi günü ben hastanedeyim ama eşim edecek polisler dedi gelip senin ifsdeni alırlar bulundun hastaneden ben kızımı yolda bulmadım canım o benim 3 kuruşluk insanları doktor diye katmislar herkes cezasını çeksin 

+1 oy
(4,259 puan) tarafından

Oyy kuzum benim çabucak iyileşir inşallah ablam . Rabbim şifa versin . Şükür ki iyi doktor denk gelmiş busfer. 

Benim eşimde apandisit ameliyatı oldu 10 gün içinde ayaklandı 

Ağlayıp harap etme kendini dirençli ol çocuklar daha çabuk toplanır 

Senide üzgün görmesin eslem

(386 puan) tarafından

İnşallah teyzesi dualarını eksik etme kızım dün gece oldu bugün yürüdü baya şükür ama bişey yemedi hemşire serum aldı için normal diyor sadece su içti belki yarın yer önünde ağlamıyorum ama uyudu zamnlar kendimi tutamıyorum asla canı yanıyor ağlıyor sesi cikmadann gözyaşları akıyor ağlamaktan bile o kadar yorulmuş kızım 

+1 oy
(12,951 puan) tarafından

Ah yavrum ya rabbim tez zamanda şifanı versin inşallah beterinden korusun bir daha yasatmasin 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah teyzesi 😥 🤲

+1 oy
(4,437 puan) tarafından

Oyy yavrum benim ya kıyamam çok geçmiş olsun canım epeydir postlarını görmemiştim pek girmediğim için en kısa zamanda toparlanır insalalh Rabbim size bağışlasın 

(386 puan) tarafından

1 haftadır paylaşıyorum abla merak eden özelden yazan kaç kişi var amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 🥲 

+1 oy
(387 puan) tarafından

Allah'ım şafi ismiyle şifa versin inşallah canım benim ya çok geçmiş olsun 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 🥲 

+1 oy
(221 puan) tarafından

Cook gecmis olsun canm Allah sifa versin inseAllah kucucukmus daha kiyamam  ya 

(386 puan) tarafından
+1

Zayıftı zaten daha da küçücük kaldı hastanede korku ağrı bişey yiyemiyor yavrum teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥲 

+1 oy
(655 puan) tarafından

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(2,633 puan) tarafından

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlanır ve sağlıklı bir şekilde çıkarsınız. 🌼

(386 puan) tarafından
+1

Doktor en az 1 hafta en fazla 10 gün kalacaksiniz annesi lütfen sabırlı olun evladınız en iyi şekilde taburcu olsun dedi aşırı motive edici ve ne kadar duygusal oldumu farketti kırmadan üzmeden anlattı sağolsun inşallah sağlıklı şekilde çıkarız teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

+1 oy
(2,126 puan) tarafından

Allah şifa versin çok çok geçmiş olsun 

(386 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

+1 oy
(12,860 puan) tarafından

Rabbim Şafi ismiyle izi kalmayacak şekilde şifa versin tez zamanda iyileşsin inşallah ❤️

(386 puan) tarafından
+1

İnşallah teyzesi 😥 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥲 

+1 oy
(1,127 puan) tarafından

Oy kıyamam gerçekten kendi çocuğu gibi hissediyor insan Rabbim şifa versin canım inşAllah 🤲🤲

(386 puan) tarafından

Evlat bambaşka ağlasa canım yanıyor teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥲 

+1 oy
(6,250 puan) tarafından

Rabbim şafi ismimin yüzü suyu hürmetine şifa versin çok üzüldüm çok zor gerçekten bide bı oğlun vardı demi smdi aklında onda da klaiyor bir hfta bebeğimde kuvezde kaldı çok zordu rabbim yardımcın olsun inşallah sabır versin inşallah gcer atlatirsizniz

(386 puan) tarafından

Aminnn inşallah evet oğlumda da aklım kalıyor ama şuan kızım iyi olması lazım en azından oğlan evde sağlıklı şükür Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 🥲 

+1 oy
tarafından

Hey yarabbim,  ne kadar ma.l doktorlar olmaya başladı.  Aldıkları para zehir olsun hakkıyla yapmayanların. Verilmiş sadaksniz varmış, geçmiş olsun 

(386 puan) tarafından

Hakkımı asla helal etmiyorum kızımın canını yaktılar daha beter çıktık hastaneden gerçekten sadakamız varmış Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

+1 oy
(1,139 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım şükür operasyon başarılı geçmiş. Bu bağırsak dugumlenmesi oluyor galiba bı arkadasimin kizinin da başına gelmişti bir yaşındayken bir hastane farkedip sahip çıkmamıştı başka bir hastaneye sevk etmişlerdi. Gittikleri hastanede cozulmustu. Pesini birakmayin bence şikayetçi olun ama önce tabi kizinizin sağlığı umarım bian önce toparlanır evinize donersiniz ❤️

(386 puan) tarafından

Evet öyle oluyor kardeşim hemde apandis patlamış bide bağırsak düğümlenmesi ikisi bir olunca kız daha kötü oldu ben kızımın başındayım karakolu eşim zevkle halleder çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

+1 oy
(6 puan) tarafından

Allah şafi ismiyle şifa versin inşaallah ❤️ Rabbim sana bağışlasın İnşaallah tez zaman da eski sağlığına kavuşur 😘

(386 puan) tarafından

Aminnn çok çok amin Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

+1 oy
(5,455 puan) tarafından

Rabbim şifalar versin inşallah haklısın nasıl görmezler maalesef herkes işini layığı ile yapmıyor kimisi sâdece maaşı alayım gideyim derdine Allah hep iyilerle karşılaştırsın mübarek günde prensese bol bol sağlık versin 

(386 puan) tarafından

Asla çoğu yapmıyor hemde doktorların izinden gidiyor hemşireler de yapmıyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim Benim 🤲 

+1 oy
(53,468 puan) tarafından

Rabbim sifa versin inşallah senin de yardımcın olsun 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah güzel kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah 🤲 

İlgili sorular

+15 oy
39 cevap 1,126 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+6 oy
14 cevap 651 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+12 oy
37 cevap 964 göst.
14 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yakutlafal (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,570 soru

23,859,379 cevap

320,294 kullanıcı

...