+2 oy
154 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,741 puan) tarafından

Kızlar bebegim 6 aylık cigerlerde balgam var. Acilden yeni geldik burnunu temizlediler antibiyotik verdiler. Evde soguk buhar tutup burnunu temizliyoruz. Balgami kolay atabilmesi icin oneriniz var mı dogal yontemler bildiginiz neler. Uykusunda çok tikaniyor öksürük var çok. 

4 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Yastığını biraz yukses tut rahat nefes alsin

(1,741 puan) tarafından

Düz yatiriyordum normalde iki gündür yastikla yatırıyorum. Kafasini hep yana çeviriyor tıkanıyor bakalim insallah rahatlar tesekkur ederim 🙏

tarafından
+1

Oksururken fln yüksek yastık DHA rahat defes almasni sağlar 

tarafından
+1

♥️♥️♥️♥️♥️

(1,741 puan) tarafından

Sadece başı mı yuksekte yani yastikta olsun ben biraz omuzlarina kadar falan yastiga yatiriyorum boynu incinmesin diye ama dogrumu acaba

-Reklam-
+2 oy
(3,467 puan) tarafından

Burnu hiç tıkalı kalmasın hep temizle ben oğluma öyle yaptım usutmeden duş aldırdım o da çok iyi geldi ve sürekli oda nemlendirici çalışıyordu 

(1,741 puan) tarafından

Tamam cok tesekkur ederim 🙏

+2 oy
(1,145 puan) tarafından

Soğanı ikiye böl varsa karanfil battir baş ucuna bırak rahat nefes almasını sağlar. Ak günlük buharı internette yaz çıkar nasıl yapıldığı çok iyi balgam sökücüdur. Akgünluk sakızıni ezip pekmezle karıştırıp da verebilirsiniz. Ben kızıma öyle yapıyorum iki güne biseyi kalmıyor. 

(1,741 puan) tarafından

Aa evet dun kayinvalidem verdi onu yakip dumani pamuga cektirip gogsune koycan dedi. Ne sıklıkla yapmak lazim peki ve ne kadar durmalı 

(1,145 puan) tarafından

Ben onu hiç yapmadım yün olmadığı için. Ama toz haline getirip pekmez ya da valla karıştırıp verdim çok iyi geldi 

+1 oy
(1,741 puan) tarafından

Post yukarı 👆

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
+2 oy
8 cevap 266 göst.
18 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya6565 (22 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 217 göst.
+2 oy
10 cevap 418 göst.

Kategoriler

1,471,026 soru

24,093,277 cevap

331,893 kullanıcı

...