+3 oy
222 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,409 puan) tarafından

Kızlar iş yerimin ordaki okula yazdırmıstım kızımı fakat belki bilenler vardır aranızda evimde yangın çıktı 1ay bu sebeple kızım okula gidemedi şimdi de doktordan geldim diz kapagı kıkırdagımda kırık varmıs 2hafta da rapor yazdı kızımın kaydını bıraya aldırmam lazım ama şuan nasıl yapacagım bilen varmı? 

4 Cevaplar

+3 oy
(7,213 puan) tarafından

Kayıt değilde ordaki okulla gorussen misafir öğrenci olarak gitse 

(1,409 puan) tarafından

Kabul eder ler mi ki 

(7,213 puan) tarafından

Konusmakta fayda var cnm 

-Reklam-
+2 oy
(5,128 puan) tarafından

okulla görüş nakil yaparlarbelki

+2 oy
(2,687 puan) tarafından

Konudan bağımsız size sorum olacak. Çocuklar ev adresine yakın okula gidebiliyor peki siz iş adresinizin oradaki okula nasıl yazdırdınız?

(1,958 puan) tarafından

Ben İstanbul için söylüyorum, post sahibi değilim bilgi vermek amaçlı yazıyorum. Komşumuzun çocuğu var ilkokula gidiyor. Esenyurt'ta oturuyoruz o da Beylikdüzü'nde bir okula göndermek istedi. Akrabası aracılığıyla anneyi okulun yakınındaki bir pastaneye işçi olarak gösterip, sigorta actirdilar. Sonra okula bağış adı altında belli bir miktar para verdiler. O şekilde kayıt yaptırdılar.  

(2,687 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim. Annenin iş yerinin yakınında okula yazdirilabiliyormus çok sevindim

0 oy
(1,409 puan) tarafından

Kızlar nakli yaptırdım çok teşekkür ederim 💕

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 219 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 197 göst.
5 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Sefaysegul (17 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 1,543 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,473,580 soru

24,126,692 cevap

333,786 kullanıcı

...