Kızlar oğlum iki aylık şimdiye kadar yüz üstü yatırdığı nda başını kaldirimp cevirebiliyordu dünden bu yana kaldırmıyor kayınvalidem dün banyosunu yaparken kendini arkaya doğru attı biz tutuk bı yere değmedi ama boynunuda tutamiyor yarın doktora goturecem ama içim içimi yiyor ağrısı falanda yok memeyide emiyor
Keşke direk acile götürseydin için rahat ederdi, şimdi sana sabah olmaz valla,
Allah Allah canım ilginç. Acaba çok dikkatli baktığın için mi tutamıyor gibi geliyor psikolojik hani panikli olarak bakıyorsan belki baktıkça tutmuyor gibi gelmiştir. Ama inşallah korkulacak bişey yoktur yani. Allah korusun
Ya bilmiyorum ki hiç fark etmedim banyosunu yaptırıp yatırdım dün gece eşim fark etti bende normaldir diye goturmedim bugün akşam yatırdım yine öyle yüz üstü biraktigimda dada rahatsız olmuyor ama başında tam kaldıramıyor
Sen sabah ilk oş götür canım ne olur ne olmaz bi baksınlar Allah korktuğunu uğratmasın. Sabah olmak bilmez şimdi sana haklı olarak. Allah yardımcın olsun
Nasi bu kadar sakin kalabiliyorsunuz hayret ediyorum . Yani bakiyorum lan diyorum ben mi çok pimpirikliyim abartiyorum acaba ama sonra salaklasma diyorum çocuk bu . Yani şu zamana kadar bı acile götürsen bı telaslansan falan çok mu zor düşünmüyor musunuz banyoda bişey mi oldu acaba diye .
Dışardan yorum yapmak ne kadar kolay demi lütfen kimse kimsenin anneligini sorgulamasin.!
Belki imkanım yok götürmeye.neyse iyi akşamlar size.
Senin anneligini sorguladigim yok . Nasi götürme imkanınız olmuyo bunu anlamıyorum ben . Hiç mi imkanın yok ara 112 yi bilgi al ciddi olduğunu dusunurlerse gelip alsınlar. Ara taksiyi gelsin alsın hiç mi konu komşu yok etrafında sana durumu anlatınca yardım edecek yarın gideceğin doktora bugün gündüzden gidip acilden giris yapsaydın . İmkanın var ki yarın götüreceksin demi . İnşallah rabbim böyle imkansizliklarinizdan başınızı duvarlara vurdurmaz evlatlarinizi korur
Haklısın bacım
Bebek mi kendini arkaya doğru attı
Evet tutuk bı küvete falan değmedi ama sanki boynunuda tutamiyor
Hastaneye götür en iyisi
Canım daha çok küçük belki tembellik yapıyordur yarın bak yine. Mesela benim kızım prematüre yoğun bakımda 2 Ay kaldığı için tembel geriden geliyor gelişimi
Ya zaten çok tembel bı bebek hamileykende öyle çok hareketi yoktu daha önce tutuyordu ama suan tam kaldıramıyor başını belkide bana öyle geliyor bilmiyorum ama yarın goturecem bakalım insaAllah bı sıkıntı çıkmaz sanada geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebisini 😇
Sağol canım benim bebis de öyle karnımda hareket pek etmezdi tembel. Yarin götür için rahat etsin canım çok geçmiş olsun
Götüreceğim inşaAllah teşekkür ederim 💜
Rica ederim canım haber ver bizede canım
İnşallah bir şey yoktur için rahat olsun benim kızım da iki aylık arada başını kaldırıyor bazen de ne yaparsam yapayım inat yapıyor kaldırmıyor ben kaldırmaya çalışınca da kıyameti koparıyor 😅😅
Ayyy Allah senden razı olsun geceden beri uyku tutmadı inşaAllah benimkide innattan yapiyordur
Bir denesene boynuna krem sürüyor gibi yap benimki nefret ediyor hemen başını kaldırıyor boynunu kapatıyor 🥰🥰
Rabbim senden de razı olsun inşallah dilerim ki evladının tüm güzel anlarına şahit olursun Rabbim sana evladını bağışlasın inşallah 🥰🥰🥰
Daha küçük beya 3 aylıkken başlıyor bizimki de saliyordu simdi dik dik tutuyor
Banyodan sonra bebekler biraz yorgun olabiliyor biraz da sıcak yikadiysaniz olmuş olabilir biraz takip edin randevu aldıysanız da götürün tabi ama ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum
1,454,945 soru
23,876,657 cevap
321,146 kullanıcı