+7 oy
1,654 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (427 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşlerim kızım ameliyattan çıktı şükür  1 buçuk saat sürdü ameliyatı doktor aşırı ilgiliydi ve bu zmana kadar bu çocuk nasıl dayandı dedi 2 ameliyat geçirdi kızım tek seferde açık apantist ameliyatı oldu aynı zamanda da karnında hortum takılı pis knqbağırsakları komple dolaşmış ve apantis patlamış o patlayan apantis komple yayılmış bağırsakları sucuk gibi dolaşmış dedi çok zor bı ameliyat geçirdi dedi doktor bunu nasıl görmemiş dedi ve 1 hafta 10 gün buradasınız dedi güçlü ilaçlar verecez dedi bol bol yürümesse bağırsaklar tekrar dolaşıabilir tekrar müdahale etmek zorunda kalmamak adına yarından sonra bol bol yürüyüş yapması lazım şikayet edin dedi şikayet edecez doktor bile bizi haklı gördü diğer posta yazamadım hakkınızı helal edin canımdan can gitti diyorlar ya gerçekten öyle oldu ağlamaktan başım çatlıyor zerre uykum yok dua edin Allah rızası için şu birkaç günüde atlatalim

image

56 Cevaplar

0 oy
(2,073 puan) tarafından

Oy kurban olurum ben sana geçmiş olsun durumu nasıl simdi kıyamam ya insallah agrısı olmaz minik prensesin

(427 puan) tarafından

İlaçları çok güçlü dedi sürekli serum takıyorlar hızlı akıyor serumuda uyuyor sıvı verin dedi sadcee 2 yudum su içti şimdilik doktor iç kanama geçirme riski var dedi onun için çok fazla kan aldılar bugün geceden az daha iyi yarın daha da iyi olur inşallah 

(2,073 puan) tarafından

İnşallah sağlığına kavuşur ya kurban olurum ben ona sen nasılsın canm 

(427 puan) tarafından

Amin inşallah tek istedim o abla ben nasıl olayım kız biseyler yese rahatliycam kızı kaldırdim çabamla kalmak istemiyor baya yürüdük yoruldu uyudu şimdi teyzesi bende korkuyorum başında bekliyorum uykum gelmiyor asla bende sana Kurban olurum ne güzel vicdanlı insanlarsiniz Rabb'im önünüze hep iyi insanlar çıkarsin inşallah ❤️

(2,073 puan) tarafından

Evlat işte insallah iştahıda yerine gelir iyileşsin evinize gidince neler yer annesi üzülme seni üzgün görünce iyice üzülür o simdi 

-Reklam-
0 oy
(3,992 puan) tarafından

Ameliyat bitmiş bundan sonrası hızlı ilerler . Doktorun dediği gibi bol bol yürüt. Bağırsak guruldamasini takip et o çok önemli guruldamasi lazım çünkü. Çok çok geçmiş olsun. Ve kesinlikle şikayetçi ol bunun arkasını sakin bırakmayın. 

(427 puan) tarafından

İnşallah doktor 10 gün kalacaksiniz dedi enfeksyonu çok yüksek ve vücudunu sarmış bugün yürütme çok ağrısi olir dedi yarın yürütecem bakalım inşallah yürür şikayetçi olacaz burda bir ay kalsam bile çıkınca kararım değişmez 

0 oy
(2,224 puan) tarafından

Ahhh yavrum benim.  O küçücük bedeni ile 1.5 saat ameliyatta kalmış. Rabbım şifa versin sağlıkla dönün evinize inşallah 

(427 puan) tarafından

Amin inşallah teyzesi Allah'ım razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
tarafından

Ahhh yaa Rabbım bu mübarek güzel ayın yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin kuzuma 🥺

(427 puan) tarafından

Aminnn inşallah ablam Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(1,566 puan) tarafından

Maşallah suphanallah inşallah çabuk toparlarda evinize dönersiniz.bizim ameliyatta okadar sürmüştü bizimki fitikti ve 4 yaşti insan tabi korkuyor ama Allah büyüktür kimseyi darda koymaz😊

(427 puan) tarafından

Enfeksyon çok fazla karışmış karnına hortum takılı hemen döneceğimizi sanmıyorum 10 gün dedi doktorumuz iyi olsunda yatmaya razıyım bağırsak da sıkıntı oldu için apantist patladı içinde bu kadar fazla yatacaz Rabb'im her zamn büyük Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

0 oy
tarafından

Ayyy Allah bazı doktorları bildiği gibi yapsın :( biran önce şifa versin Allah çok üzüldüm 

(427 puan) tarafından

Ben dünden beri ağzıma geleni saydırdım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

tarafından

Çok iyi bilirim benim pasayida 7 doktor kürtaj demişti yaşına girdi oğlum 

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım

(427 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

0 oy
(3,954 puan) tarafından

Tatlım gülüm balım 

Çok geçmiş olsun 

Sürekli postlarini görüyorum

Ama bir türlü yazamadım 

Rabb'im beterinden korudu 

Evet şikayet edin

Maddi manevi tazminat davası açın 

❤️🪻🥹🦋

(427 puan) tarafından
+1

Maddi manevi tazminat davası için herhangi bir ücret ödemiycem değil mi şikayet edecek eşim pazartesi günü ben hastanede 10 gün yatacam için ben çıkana kadar eşim halledceek bende ifade verecem çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

(3,954 puan) tarafından

Sanmıyorum canım 

Sen bu işi bilenden akıl al danış bir avukata yada buradan bir bacimiza 

0 oy
(4,311 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toplar sağlıkla mutlulukla evinize geçersiniz.

(427 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

0 oy
(1,156 puan) tarafından

Oy kurban olurum minik ellerine allahim şifasını versin inşallah ameliyat ona şifa derman olsun yüce rabbim acisiyla sınamasın 

(427 puan) tarafından
+1

Aminn inşallah güzel kardeşim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
tarafından

Çok Çok geçmiş olsun canım Allah'ım şifalar versin 

0 oy
(3,719 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim çok çok geçmiş olsun elhamdülillah en azından hastalığı fark etmişler Rabbim tez vakitte iyi etsin yavrunu 🤲🏻♥️✨♥️

0 oy
(1,375 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İçim yandı yaaa içim yavruyu Allah size bağışlasın

0 oy
tarafından

Allah sifa versin insallah🌺

0 oy
(1,412 puan) tarafından

Oy yavrum benim çok çok şifalar diliyorum geçsin gitsin inşallah

0 oy
(1,610 puan) tarafından

Oyyyyy kurban olurum büyük geçmiş olsun Rabbım şifa versin 

(427 puan) tarafından

Amin inşallah teyzesi Allah razı olsun inşallah 🤲 

İlgili sorular

+14 oy
39 cevap 1,274 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
+6 oy
14 cevap 739 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
+12 oy
37 cevap 1,104 göst.
14 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 447 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yakutlafal (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,674 soru

24,034,090 cevap

328,842 kullanıcı

...