+7 oy
1,328 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (386 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşlerim kızım ameliyattan çıktı şükür  1 buçuk saat sürdü ameliyatı doktor aşırı ilgiliydi ve bu zmana kadar bu çocuk nasıl dayandı dedi 2 ameliyat geçirdi kızım tek seferde açık apantist ameliyatı oldu aynı zamanda da karnında hortum takılı pis knqbağırsakları komple dolaşmış ve apantis patlamış o patlayan apantis komple yayılmış bağırsakları sucuk gibi dolaşmış dedi çok zor bı ameliyat geçirdi dedi doktor bunu nasıl görmemiş dedi ve 1 hafta 10 gün buradasınız dedi güçlü ilaçlar verecez dedi bol bol yürümesse bağırsaklar tekrar dolaşıabilir tekrar müdahale etmek zorunda kalmamak adına yarından sonra bol bol yürüyüş yapması lazım şikayet edin dedi şikayet edecez doktor bile bizi haklı gördü diğer posta yazamadım hakkınızı helal edin canımdan can gitti diyorlar ya gerçekten öyle oldu ağlamaktan başım çatlıyor zerre uykum yok dua edin Allah rızası için şu birkaç günüde atlatalim

image

56 Cevaplar

+1 oy
(3,424 puan) tarafından

Biz kime guvencez kime Rabbim senden baska kimsemiz yok resmen sansa yasiyoruz su dunya da doktor maduru kacinci kisiniz yasli genc kadin erkek coluk cocuk bebek bu nasil dunya ya cok cok gecmis olsun sukur artik emin ellerde 

(386 puan) tarafından

Hala şokunu atlatamadim Allah yüzümüze baktı buraya sevk etti burda hemen. Ameliyata aldılar şükür Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

-Reklam-
+1 oy
(2,152 puan) tarafından

Çook geçmiş olsun bacım enfeksiyon diye girdiniz başınıza neler geldi rabbim şifa versin inşallah 

(386 puan) tarafından

Teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun doktorun sorumsuzluğu diyelim eşim bugün karakola gidecek şikayet etmeye 

(2,152 puan) tarafından

Mutlaka şikayet edin zaten çocuğun hayatıyla oynamış resmen Allah tekrarını yaşatmasın canım benim 

(386 puan) tarafından

Pazartesi ilk işimiz 

+1 oy
(29,809 puan) tarafından

Kıyamam ya bilgisiz insanlar yüzünden çocuğun geldiği hale ya kesinlikle şikayet edin Rabbim şifa versin size bağışlasın mevlam 

(386 puan) tarafından

Edecez pazartesi günü eşim edecek ben kızın yanında kalıyorum Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

+1 oy
(742 puan) tarafından

Oyyy içim gitti benim kızımda Eslem Rabbim şafi ismiyle acil acil şifalar versin yavru kuşa iyi güzel günlerini göstersin en yakın zamanda amin ecmain 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

+1 oy
(25,897 puan) tarafından

Ah sevgi dünden beri aklimdasiniz. Cok sevindimcok şükür

İlk yurumek istemiycek cok zorlancak ama yurudukce ağrısı hafifliycek.

Rabbim sifa versin ♥️♥️

(386 puan) tarafından

Doktor çok sık yürümesi lazım dedi henüz daha üzerini bile değişmediler saat dolmamış bekliyoruz yürütecez istemesede Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

+1 oy
(3,293 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun evladının canının yandığını görmek çok zor ama kendini bırakma sen güçlü dur ki kızın da bian önce toparlasin inşallah 

Rabbim evladını sana bağışlasın umarım bian önce toparlar evinize dönersiniz 

(386 puan) tarafından

Dün akşamdan beri ağzıma bı lokma bişey sürmedim sbahladim eşim desen niyetli orucunu açmadan oruca niyet etti tekrar evlat bambaşka insanın gözü bişeyi görmüyor iyi olsunda döneriz inşallah 

+1 oy
(3,988 puan) tarafından

Cok çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifa versin inşallah 

(386 puan) tarafından

0 oy
(6,163 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah cnm çok ama çok geçmiş olsun bol bol yürüsün doktorun dediği gibi 

Şimdi avukatlar gelir ama adalet denen bir şey yok şikayet et ama pek ilgilenmiyorlar 

Ve gerçekten bazı doktorlar dayağı hak ediyor Allah'ın belalari   

Benimde 1 doktor hatası hayatıma sebeb oldu 1 yıldır çekiyorum seni çok iyi anlıyorum 

Bana özelden numaranı atarmisin veya yazdim özelden mesaj atman yeterli ben ararım belki mesajı görmezsin gor diye yazıyorum burayada 

(386 puan) tarafından

Eşim bugün sabah gidim hastaneui ayağa kaldıracam dedi zor tuttum şikayet edecez eşim diyor devlet devleti korur bişey yapmazlar doktora 

0 oy
(11,545 puan) tarafından

Ah canm benim kıyamam ya Allahım tez zamanda şifa versin çabucak toparlayp iyileşir inşallah 😔

Önce ki postlarında apandistten şüpheleniyorlar ama temiz çıktı demiştinya o sonucu temiz diyen dr.u özellikle şikayet edin. 

Allah bunları bildiği gibi yapsın dr.uz diye geçiniyorlar bide. O çocuğa bişey olsa vebalini kim ödeyecekti.. herkes işini hakkıyla ypsa keşke ama nerdeee

(386 puan) tarafından

Evet kesinlikle şikayet edecez eşim pazartesi günü edecek doktorumiz bile şikayet edin deid bu çocuk maf olmuş iç kanama geçirme riski var şuan üzerini değiştik şimdi uyuyor bakalım daha da iyi olur inşallah 

(386 puan) tarafından

Çocuğum kendinden geçti zaten hastaneye geldimizde kendinde değildi hemen acil aldılar ameliyatida çok zor geçti Doktor aşırı ilgili 3 defa geldi geceden beri nasıl iyimi diye 

(11,545 puan) tarafından

:( Allah eisrgemiş resmen. Insallah hayırlısyla sağ salim çikarsınz hastaneden

(386 puan) tarafından

Gerçekten verilmiş sadakamız varmış amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(191 puan) tarafından

Allah şifa versin çok geçmiş olsun canım Rabbim evlatlarımızı korusun

(386 puan) tarafından

Aminn inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(74 puan) tarafından

Canım sen şuan hangi ildesin birşeye ıhtıyacın var mı

(386 puan) tarafından

Adana 5 Ocak Seyhan devlet hastanesi yanımda bişey yok ama umrumda değil Allah razı olsun inşallah 🤲

0 oy
(6,531 puan) tarafından

Cok gecmis olsun canim mutlaka sikayet et doktoru nasıl görmez ilk yattiginizdada apandisten süphelenilmisti o zaman nasil yok diyebilmisler o zaman ameliyat olsaydi bu kadar olmazdi belki 

(386 puan) tarafından

Edecez inşallah 15 ml olmuş patlayınca bizi yolladılar bişey yok diyip

0 oy
(6,476 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin🤲

(386 puan) tarafından

0 oy
(1,312 puan) tarafından

Yazını okuyunca içim titredi  geçmiş olsun Ameliyat güzel geçtiyse gerisi gelir çabucak iyileşir İnşallah

(386 puan) tarafından

Güzel geçti şükür biraz zor geçti bunada şükür Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(1,211 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım benim Rabbim şifalar versin çok üzüldüm 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 

0 oy
(1,811 puan) tarafından

Kıyamam çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin 🤲 bir an önce iyi olsun 🤲 

(386 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah 🤲 

0 oy
(690 puan) tarafından

Rabbim acil şifalar versin.hatırlıyormusun ben demişdim sana doktorunu iyi seç diye sanki kalbime dolmuşdu.bence her sene başında doktorlarda zorlu sınavlardan geçmeli can bu kime emanet edecegiz bu gidişle zaten işinin ehli doktorları zor buluruz.Tez zamanda ayaaklansın minik kuzum inşallah dualarım sizinle....

(386 puan) tarafından

Evet hatırlıyorum ama imkanlarımız o hastaneye el veiryrodu eşimin gelip gitmesi lazım yanımızada burada 3 dolmuşluk doktor 10 gün yaatarsiniz dedi bakalım eşimde diyor evde ben kafayı yerim gece izin aldım eşim yanımda kaldı çok korktum çünkü şekerim tansiyonum yükseldi iyi değilim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 🤲 

(690 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun kendine iyi bak ki minik yavruna daha iyi bakabilesin.doktor sorununa gelirsen senin hiç bi suçun yokki kim bilebilir.lütfen kendinizi toparlar toparlamaz şikayetde bulunun başka miniginda canını yakmasınlar...

(386 puan) tarafından
+1

Şikayette bulunacam kararım kesin çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

0 oy
(162,836 puan) tarafından

aah guzelim cok gecmis olsun baska bi hastaneyemi gittiniz

(386 puan) tarafından

Apantisi bilemedi doktorlar son dkka anlayınca imza atıp eve git o zamn dediler ben dediim bilemedniz neyi var bende dedim bağırınca sevk ettiler şükür vicdanlı doktora denk geldik başka hastanede ameliyat oldu

(162,836 puan) tarafından

cimere saglik bakanligina yaz hemen sakin vakit kaybetme hemen yaz sevk kagidinin fotosunu falan ekle 

(386 puan) tarafından

Yazdım aradım polis geldi çocuk 18 den küçük oldu için çocuk şubeye gidip ifade vermemiz lazımmış esiim gidecek pazartesi 

0 oy
(14,150 puan) tarafından

Oyy çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez vakit toplasın kuzucuk

(386 puan) tarafından

Çok teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim benim 🤲 

0 oy
tarafından

Allah sana da kizinada dayanma gücü versin insallah

(386 puan) tarafından

Aminn çok amin teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

İlgili sorular

+15 oy
39 cevap 1,123 göst.
17 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+6 oy
14 cevap 650 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
+12 oy
37 cevap 963 göst.
14 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 385 göst.
22 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yakutlafal (0 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,289 soru

23,856,097 cevap

320,130 kullanıcı

...